Van igen! Először is létrehozol egy mentett útvonalat a saját adatok---> útvonal opciónál. Utána ezt elmented. Letiltod a GPS vevőt, majd megynitod az előbbi útvonalat. Utána menü---> beállítások---> útvonalszimulációpufi35 írta:Üdvözlök mindenkit.
A kérdésem az lenne, hogy a Garminban van -e berepülés menüpont vagy hasonló ami végigvisz a beállított útvonalon. Köszönöm előre is a választ.
Garmin Mobile XT
- Ropika
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 Xpress Music
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Garmin Mobile XT
-
- Újonc
Köszönöm a segítséget.Ropika írta:Van igen! Először is létrehozol egy mentett útvonalat a saját adatok---> útvonal opciónál. Utána ezt elmented. Letiltod a GPS vevőt, majd megynitod az előbbi útvonalat. Utána menü---> beállítások---> útvonalszimulációpufi35 írta:Üdvözlök mindenkit.
A kérdésem az lenne, hogy a Garminban van -e berepülés menüpont vagy hasonló ami végigvisz a beállított útvonalon. Köszönöm előre is a választ.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Sziasztok!
Miért van az hogy pár napja csak úgy talál műholdat az nokia5800 hogy előtte a kiegészített gps-t használva megkeresem a holdakat.
Ezután kikapcsolom a kiegészített gps-t és a beépítettel simán megtalálja a műholdat.
Éjszakára kikapcsolva van a telefon és mikor másnap bekapcsolom megint csak nem tudom elérni a műholdakat beépített gps-szel.
Újra használnom kell a kiegészített gps-t
Eddig nem volt semmi baj.
Esetleg egy kártyaformázás és egy újratelepítés megoldaná a problémát?
Köszi a segítséget
Miért van az hogy pár napja csak úgy talál műholdat az nokia5800 hogy előtte a kiegészített gps-t használva megkeresem a holdakat.
Ezután kikapcsolom a kiegészített gps-t és a beépítettel simán megtalálja a műholdat.
Éjszakára kikapcsolva van a telefon és mikor másnap bekapcsolom megint csak nem tudom elérni a műholdakat beépített gps-szel.
Köszi a segítséget
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem biztos de egy próbát megér. Nem vesztes vele semmit.ilzo írta:Sziasztok!
Köszi a segítséget
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!ilzo írta:Sziasztok!
Köszi a segítséget
Megtalálja úgy is, csak lassabban, 5-10 perc alatt, és kint, nem pedig bent.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia n97 mini
Ezzel a problémával nem találkozott még senki? Nincs ötletetek? Így gyakorlatilag használhatatlan az egész sajnos...JeffCo írta:A következő a gondom, amiben segítségeteket kérném:
N97mini-n a Garmin XT legujabb verziója van fenn. Ha az érintetlen magyar felmásolós Naviguide-et teszem fel, akkor a címkeresés tökéletes. Viszont, ha már egy Mapsourceban szerkesztett változatot teszek fel, akkor 5.-ből 4 alkalommal nem talál meg csak 1-2 várost, a többi százezret nem.
Mi lehet a gond?

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Nem. Nálam a telepítős,és a bemásolós verzió is tökéletes. A két térkép között semmi különbség nincs, mind a kettő ugyan azokat az adatokat tartalmazza.JeffCo írta:Ezzel a problémával nem találkozott még senki? Nincs ötletetek? Így gyakorlatilag használhatatlan az egész sajnos...JeffCo írta:A következő a gondom, amiben segítségeteket kérném:
N97mini-n a Garmin XT legujabb verziója van fenn. Ha az érintetlen magyar felmásolós Naviguide-et teszem fel, akkor a címkeresés tökéletes. Viszont, ha már egy Mapsourceban szerkesztett változatot teszek fel, akkor 5.-ből 4 alkalommal nem talál meg csak 1-2 várost, a többi százezret nem.
Mi lehet a gond?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
A Garminhoz megtalálod ugyanazt a térképet, mint az ovi-hoz, tehát kétlem, hogy jobb lenne...MrAngelo írta:Hali
....A térképe nem olyan részletes és friss de vannak helyek ahol mégis ez jobb.

Ezzel kénytelen vagyok egyetérteni, mivel a Garmint évek óta nem fejlesztik, szégyen is lenne, ha nem lenne jobb...A program klasszisokkal gyorsabb, stabilabb, dinamikusabb.
Gondolom a nyomvonal már megvan, azt pedig a GPSBabel nevű progival tudja átalakítani.Google Földbe pedig a Sports Tracker nevű progival tudsz kml-t exportálni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N82
sziasztok,
N82-n régóta használom a Garmint (5.00.30 van fenn)
Csak magyar térkép volt fenn de mivel külföldre utaztam a nyáron gondoltam teszek rá
olasz osztrák német térképrészleteket is. Mapsourc-cal másoltam az N82-re és tudtam is külföldön használni.
Most, hogy itthon akartam címet beéllítani, azt tapasztalom, hogy nem tudok Mo.-i címet beírni a keresésnél.
Az országnév megadásnál nem tudom megadni Mo.-ot mivel csak azokat ajánlja fel amiket utólag a Mapsourcal tettem fel.
Valamit elrontok? Tudtok segíteni mi lehet a gond?
Kösz.
Üdv.:BF
Csak magyar térkép volt fenn de mivel külföldre utaztam a nyáron gondoltam teszek rá
olasz osztrák német térképrészleteket is. Mapsourc-cal másoltam az N82-re és tudtam is külföldön használni.
Most, hogy itthon akartam címet beéllítani, azt tapasztalom, hogy nem tudok Mo.-i címet beírni a keresésnél.
Az országnév megadásnál nem tudom megadni Mo.-ot mivel csak azokat ajánlja fel amiket utólag a Mapsourcal tettem fel.
Kösz.
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Talán elfelejtetted rátenni a magyart és csak az olasz, osztrák, német került fel... ha úgy gondoltad, hogy azt nem kell, mivel már fent van, az úgy nem jó...mindig együtt kell felrakni a térképeket. Olvasd el a leírást, az erről bővebben van szól...tokomboki írta:sziasztok,
Kösz.