Másképp terve a telefon, mint a mapsource.FifiTheReal írta:Sziasztok!
Olyan problémával küzdők, hogy a mapsource-szal megtervezett útvonal a készülékre (nokia 5800) átküldve másképp néz ki.
Nem szeretnék crosspostolni, de most látom, hogy szerintem rossz topicba indítottam a szálat, szerintem ide kellett volna inkább.
Ránéznének ezen topic olvasói is a gondomra?![]()
Előre is köszi!![]()
Bye, Fifi
Garmin Mobile XT
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Garmin Mobile XT
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok! leírás szerint felraktam a garmint az N95-re. ez ok!
de telepíteni szeretném a sz.gépre a map source 6162-t és telepítés előkészítése után azt mondja nekem ; Nem található korábbi térképforrás-telepítés! A telepítés leáll!
mi a helyes lépés?? A GarminANTAgentwithTrainingCenter-t felraktam de azután sem boldogulok vele, mindig ezt nyomja.. tipp?
üdv sydor
de telepíteni szeretném a sz.gépre a map source 6162-t és telepítés előkészítése után azt mondja nekem ; Nem található korábbi térképforrás-telepítés! A telepítés leáll!
mi a helyes lépés?? A GarminANTAgentwithTrainingCenter-t felraktam de azután sem boldogulok vele, mindig ezt nyomja.. tipp?
üdv sydor
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Telepítsd fel ezt a gépresydor11 írta:Sziasztok! leírás szerint felraktam a garmint az N95-re. ez ok!
üdv sydor

Utána már azt a mapszószt rakod fel amelyiket akarod...
-
- Újonc
- Készüléktípus: x6
Bug : A város vagy utca beütésénél 5230 és 5800 -án tesztelve , ha véletlenül nyomsz egy csillag gombot ugye előjönnek a spec . karakterek és onnantól vége a játéknak és lefagy teljesen ,sehova tivább .... Kellemetlen nagyon .
Volt már róla szó ? Megoldás
?
Volt már róla szó ? Megoldás

-
- Újonc
Sikerült felraknom a mapszószt! remek! Köszönöm!
Aztán amíg bóklásztam damir térképei között, találtam dél-kelet európai térképet is mivel Montenegro fele vesszük az irányt ma este
már várom!
na szóval letöltöttem a tréképet és kitömörítettem kaptam egy GMAPSUPP.IMG fájlt ami fel van oldva és bemásolós, ezt csak fel kell tennem a telefon garmin könyvtárába és kész?
mapszósszal csináltam már régebben de az vagy 3 éve volt....
remélem összejön nekem anno jó szolgálatot tett!
sydor

Aztán amíg bóklásztam damir térképei között, találtam dél-kelet európai térképet is mivel Montenegro fele vesszük az irányt ma este

na szóval letöltöttem a tréképet és kitömörítettem kaptam egy GMAPSUPP.IMG fájlt ami fel van oldva és bemásolós, ezt csak fel kell tennem a telefon garmin könyvtárába és kész?
mapszósszal csináltam már régebben de az vagy 3 éve volt....
remélem összejön nekem anno jó szolgálatot tett!
sydor
- SteveBeard
- 3. szint
Igen, ami feloldott, bemásolós, azt csak bemásolod a Garmin mappába és kész 
Mapszósz alá nem tudod betenni, illetve nincs értelme...

Mapszósz alá nem tudod betenni, illetve nincs értelme...
-
- Újonc
igen jó lett! van térkép!
már csak hang kell, de a garminban (a telefonon) nincs voice mappa! egyszerűen csinálok egyet és bemáslomom amit letöltöttem?
már csak hang kell, de a garminban (a telefonon) nincs voice mappa! egyszerűen csinálok egyet és bemáslomom amit letöltöttem?
- SteveBeard
- 3. szint
-
- Újonc
- Készüléktípus: N79
Üdv. olyan kérdésem lenne hogy a Garmin Mobile XT elég megbízható egy Horvátországba utazásra(601 KM) mert nem szeretnék eltévedni vagy valami.
Készülékem típusa: N79
Jelenleg feltelepített térképek:
City Navigator legújabb Horvátország-Magyarország
Navi Guide 5.4
Adria Route 3.0
És gondoltam hogy a hátáron túl a City Navigator helyett az Adria Route-ot pipálom ki, így talán pontosabbak az útvonalak stb.
Készülékem típusa: N79
Jelenleg feltelepített térképek:
City Navigator legújabb Horvátország-Magyarország
Navi Guide 5.4
Adria Route 3.0
És gondoltam hogy a hátáron túl a City Navigator helyett az Adria Route-ot pipálom ki, így talán pontosabbak az útvonalak stb.
- koti
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5
- Has thanked: 3 times
A mapsósal Navi 5.4 +Adria 3.0 össegyurt térképen seretnék PC-n egy utvonalat terveni, de hiába jelölöm ki a kivánt térképeket csak egyik egyik jelenik meg a térkép résen jobb oldalt. Van megoldás?
koti