Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Re: Garmin Mobile XT

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

Norbi94 írta:
Lasi007 írta:Szia !
A GPS a pozícióból tervez. Az antenna természetes tévesztése lehet 3-15 méter, melyet nem feltétlen használ ki. Ezért kell a menüben beállítani az úton tart részt. Ha az Ndrive-t is megnézzük, az úton tartja a nyilat, de közben villog a pont, hogy mely pozíciót látja. Igo.-nál is találkoztam ilyennel. Ebben a tévesztésben sok fizikai ( mágneses ) tényező közrejátszik. Egy természetes folyamat.
Nekem bevolt állítva h úton tart.. És be is van továbbra is. Ennek ellenére csinálta ezt velem. Pedig ilyent még osem csinált velem itthon.. Ott mi lehetett? És számíthatok Horvátban is ilyenre vagy Montenegróba. Lécci valaki olyan írjon aki már járt Garminnal Valamelyik országban(telefonon navigált) és h mi a tapasztalata. Előre is köszi!
Nekem eddig semmi bajom nem volt vele...nem lehet, hogy több térkép volt kijelölve? Akkor is csinálhat ilyet, mivel kicsit pontatlanok a térképek és nem fedik egymást az utak tökéletesen.
Norbi94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800 XpressMusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Norbi94 »

SteveBeard írta:
Norbi94 írta:
A GPS a pozícióból tervez. Az antenna természetes tévesztése lehet 3-15 méter, melyet nem feltétlen használ ki. Ezért kell a menüben beállítani az úton tart részt. Ha az Ndrive-t is megnézzük, az úton tartja a nyilat, de közben villog a pont, hogy mely pozíciót látja. Igo.-nál is találkoztam ilyennel. Ebben a tévesztésben sok fizikai ( mágneses ) tényező közrejátszik. Egy természetes folyamat.
Nekem bevolt állítva h úton tart.. És be is van továbbra is. Ennek ellenére csinálta ezt velem. Pedig ilyent még osem csinált velem itthon.. Ott mi lehetett? És számíthatok Horvátban is ilyenre vagy Montenegróba. Lécci valaki olyan írjon aki már járt Garminnal Valamelyik országban(telefonon navigált) és h mi a tapasztalata. Előre is köszi!
Nekem eddig semmi bajom nem volt vele...nem lehet, hogy több térkép volt kijelölve? Akkor is csinálhat ilyet, mivel kicsit pontatlanok a térképek és nem fedik egymást az utak tökéletesen.
Helló! De több volt ami aztilleti eléggé sok :D
Akk majd ezt csinálom h megint cseszkődik velem. :D
Volt az egész Eu, SCG route, Naviguide magyarország, és Adra Route.. Lehet ez volt a baj :D
uattila28
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e66

Hozzászólás Szerző: uattila28 »

Sziasztok!

Íme az én bajom:
Nokia E66
működő Garmin Mobile XT
Működő mapsource a PC-n
működő Garmin City Navigator® Europe NT 2011.10 a PC-n
és most kezdődik az én bajom:
feltöltöttem a telefonra Magyarországot, Ausztriát, Romániát, de Budapestet kihagytam így még működött minden
feltöltöttem ismét, de Budapesttel együtt a Garmin nem indult el a telefonon (feljött a Garminos logo-s bejelenkező kép és utána visszalépet a Nokia főmenübe)
gondoltam újra telepítem a Garmint ezzel: GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe, de hiába sis fáljra kattintva nem történik semmi.
Szóval oda a jó kis Garminos programom. Mit tegyek?
Remélem tudtok segíteni.

Kössz:

Attila
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

Norbi94 írta:
Helló! De több volt ami aztilleti eléggé sok :D
Akk majd ezt csinálom h megint cseszkődik velem. :D
Volt az egész Eu, SCG route, Naviguide magyarország, és Adra Route.. Lehet ez volt a baj :D
Nem lehet... biztos! Megbolondul az útvonaltervezés, ha több térkép van kijelölve ugyanarról a területről.
uattila28 írta:Sziasztok!

Íme az én bajom:
Nokia E66
működő Garmin Mobile XT
Működő mapsource a PC-n
működő Garmin City Navigator® Europe NT 2011.10 a PC-n
és most kezdődik az én bajom:
feltöltöttem a telefonra Magyarországot, Ausztriát, Romániát, de Budapestet kihagytam így még működött minden
feltöltöttem ismét, de Budapesttel együtt a Garmin nem indult el a telefonon (feljött a Garminos logo-s bejelenkező kép és utána visszalépet a Nokia főmenübe)
gondoltam újra telepítem a Garmint ezzel: GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe, de hiába sis fáljra kattintva nem történik semmi.
Szóval oda a jó kis Garminos programom. Mit tegyek?
Remélem tudtok segíteni.

Kössz:

Attila
Úgy telepítsd újra a Garmint, hogy előbb leszeded a régit az alkalmazáskezelőből, majd törlöd az egész garmin mappát.
De megpróbálhatsz egy kis trükköt is, hátha bejön. Persze csak, ha még nem uninstalláltad a Garmint. Töröld az összes nvm fájlt, majd indítsd el a Garmint. Itt találod :jobbra: \Garmin\Apps\Symbian\ Nekem már többször sikerült így rendbehozni.
uattila28
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e66

Hozzászólás Szerző: uattila28 »

Köszönöm!

Valóban le kellet törölni. Most megint működik.

Még egyszer kösssz!

Attila
2007ath
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E71

Hozzászólás Szerző: 2007ath »

Norbi94 írta:
Nekem egyszer itthon csinált ilyet, egy autópályán. Sem előtte, sem azóta. Az okát nem tudom, de aznap már kb. 100 km-t navigáltam vele, szintén autópályán + Bp-en, minden probléma nélkül. Amikor a hiba előjött, kikapcsoltam a telefont, majd vissza. Ezt követően már hibátlanul működött.
Norbi94
1. szint
1. szint

2007ath írta:
Norbi94 írta:
Nekem egyszer itthon csinált ilyet, egy autópályán. Sem előtte, sem azóta. Az okát nem tudom, de aznap már kb. 100 km-t navigáltam vele, szintén autópályán + Bp-en, minden probléma nélkül. Amikor a hiba előjött, kikapcsoltam a telefont, majd vissza. Ezt követően már hibátlanul működött.
Köszi neked is és mindenkinek akik válaszoltak és segítettek! Akkor most már több alternatívám is lesz ha ezt csinálja velem! Kösz! :Notworty:
Norbi94
1. szint
1. szint

Helló! "Ez a leírás segít feltelepíteni a Garmin Mobile XT programot Symbian S60 platformot használó telefonokra, azokon belül is a Nokia márkájú S60v2, S60v3 és S60v5-ös telefonokra!"
Az 5800-ashoz meikre kell menjek? ezek közül: S60v2, S60v3 és S60v5-ös ,
A választ előre is köszi!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Norbi94 írta:Helló! "Ez a leírás segít feltelepíteni a Garmin Mobile XT programot Symbian S60 platformot használó telefonokra, azokon belül is a Nokia márkájú S60v2, S60v3 és S60v5-ös telefonokra!"
Az 5800-ashoz meikre kell menjek? ezek közül: S60v2, S60v3 és S60v5-ös ,
A választ előre is köszi!
V5
barti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Sensation XE715
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: barti »

Helló!
A gps-t nem tudom feloldani már többször feltelepítem mindent a leírás szerint,de a gps felodásánál megáll a tudomány mindíg csak a garmin gps csatlakozása lehetséges legalább 10x generáltam új kodot, mi lehet a hiba :?2: :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”