Simán kicseréled a 2 fájlt és készn79user írta:Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem!
A telefonomon rajta van most ez a térkép: Magyarország (Naviguide 5.4) (új M6-al), de akarok rá egy európa térképet, ezért letöltöttem ezt: Garmin City Navigator® Europe NT 2011.10.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan töröljem le a Magyarország (Naviguide 5.4) (új M6-al) térképet úgy, hogy a Garmin City Navigator® Europe NT 2011.10-t utána rámásolhassam a telefonra?
Egyszerűen csak töröljem a GMAPSUPP.IMG fájlt a telóról és másoljam rá az európa térképet?
A biztonság kedvéért megmutatom, milyen fileok vannak a telón!
Ezek:
Majd írjátok meg, hogy melyek azok a fileok, amiket le kell törölnöm!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Garmin térképek
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Garmin térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: img fájlok összefűzése
Hát nekem az a darabolt Európa térkép kellene amiből csinálnék egy olyan összeállitást hogy Spanyol, Francia, Olasz, Német, Ausztria, Horvát, Szlovénia, Románia, Magyarország.Damir írta:Azért így elég nehéz térképlinket adni, hogy azt se írod mi kell neked.kanoc86 írta:Sziasztok!SteveBeard írta:Sziasztok!
Szétszedtem az Eu 2009.11 100%-os részeit kisebb darabokra. Damir88 jóvoltából megtalálhatóak az első oldalon.
A wgmaptool http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=28347 segítségével pillanatok alatt összefűzheted a különálló részeket bármilyen összeállításban.
A progi használata rendkívül egyszerű, de itt van pár kép segítségül.
Nekem szükségem lenne egy térképösszeállitásra és gondoltam letöltöm a fent emlitett darabolt térképet csak nem vagyok benne biztos hogy melyik az elvileg az első oldalon van, de van ott sok...
Ha valaki meg tudná mutatni vagy belinkelni akkor azt megköszönném.
Üdv.
Köszönöm!
- SteveBeard
- 3. szint
- Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 3 times
Szia!kanoc86 írta:
Hát nekem az a darabolt Európa térkép kellene amiből csinálnék egy olyan összeállitást hogy Spanyol, Francia, Olasz, Német, Ausztria, Horvát, Szlovénia, Románia, Magyarország.
Köszönöm!
Pedig neked kéne összeválogatni, nekem most nincs időm keresgélni. A lényeg, hogy feloldott bemásolós térképet keress, már meglevő összeállításhoz is hozzá lehet fűzni újat, csak arra vigyázz, ne legyen kétszer ugyanaz a térkép! Bár azt hiszem a progi figyelmeztet. A 2009-es térképek nagy része már törlésre került, mivel van belőlük újabb.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic
Hali mindenki! Látom most már van új SCG Route is, az Adria route után..
Ennek nagyon örülök. De mikorra várható az egész Eu. frissítése kb.? Nem napra vagy órára gondolok csak kb. Nemsokára sokára vagy mikor.. ?: D
Ennek nagyon örülök. De mikorra várható az egész Eu. frissítése kb.? Nem napra vagy órára gondolok csak kb. Nemsokára sokára vagy mikor.. ?: D
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Évente 4 alkalommal adnak ki frissítést. Elméletileg 1-2 hónapon belül.Norbi94 írta:Hali mindenki! Látom most már van új SCG Route is, az Adria route után..
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
-
- Újonc
Nekem van egy komplett eu térkép a telefonon de mivel túl nagy helyet foglal ezért le akarom cserélni... Esetleg ezt az Erópa térképet nem tudnám szétszedni majd összerakni egy másikat a megfelelő országokkal?SteveBeard írta:Szia!kanoc86 írta:
Hát nekem az a darabolt Európa térkép kellene amiből csinálnék egy olyan összeállitást hogy Spanyol, Francia, Olasz, Német, Ausztria, Horvát, Szlovénia, Románia, Magyarország.
Köszönöm!
Pedig neked kéne összeválogatni, nekem most nincs időm keresgélni. A lényeg, hogy feloldott bemásolós térképet keress, már meglevő összeállításhoz is hozzá lehet fűzni újat, csak arra vigyázz, ne legyen kétszer ugyanaz a térkép! Bár azt hiszem a progi figyelmeztet. A 2009-es térképek nagy része már törlésre került, mivel van belőlük újabb.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Dehogynem, mapsource-alkanoc86 írta:Nekem van egy komplett eu térkép a telefonon de mivel túl nagy helyet foglal ezért le akarom cserélni... Esetleg ezt az Erópa térképet nem tudnám szétszedni majd összerakni egy másikat a megfelelő országokkal?SteveBeard írta:Szia!kanoc86 írta:
Köszönöm!
-
- Újonc
Próbáltam telepiteni de azt irja hogy "Nem található korábbi térképforrás-telepités. A telepités leáll.SteveBeard írta:Dehogynem, mapsource-alkanoc86 írta:
Nekem van egy komplett eu térkép a telefonon de mivel túl nagy helyet foglal ezért le akarom cserélni... Esetleg ezt az Erópa térképet nem tudnám szétszedni majd összerakni egy másikat a megfelelő országokkal?
Mi lehet a baj? Milyen térképet kéne telepiteni vagy nem is jó mapsource-t akarok telepiteni?
Köszönöm a segitséget!
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Tedd fel a telepítős Mao, vagy Eu térképet előbb.kanoc86 írta:Próbáltam telepiteni de azt irja hogy "Nem található korábbi térképforrás-telepités. A telepités leáll.SteveBeard írta:Dehogynem, mapsource-alkanoc86 írta:
Nekem van egy komplett eu térkép a telefonon de mivel túl nagy helyet foglal ezért le akarom cserélni... Esetleg ezt az Erópa térképet nem tudnám szétszedni majd összerakni egy másikat a megfelelő országokkal?
Mi lehet a baj? Milyen térképet kéne telepiteni vagy nem is jó mapsource-t akarok telepiteni?
Köszönöm a segitséget!
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!