Garmin térképek

GPS-ekkel kapcsolatos témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Garmin térképek

Hozzászólás Szerző: Damir »

n79user írta:Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem!

A telefonomon rajta van most ez a térkép: Magyarország (Naviguide 5.4) (új M6-al), de akarok rá egy európa térképet, ezért letöltöttem ezt: Garmin City Navigator® Europe NT 2011.10.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan töröljem le a Magyarország (Naviguide 5.4) (új M6-al) térképet úgy, hogy a Garmin City Navigator® Europe NT 2011.10-t utána rámásolhassam a telefonra? :confused2:

Egyszerűen csak töröljem a GMAPSUPP.IMG fájlt a telóról és másoljam rá az európa térképet?

A biztonság kedvéért megmutatom, milyen fileok vannak a telón!

Ezek: Kép

Majd írjátok meg, hogy melyek azok a fileok, amiket le kell törölnöm!

Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :blush:
Simán kicseréled a 2 fájlt és kész ;)
kanoc86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: img fájlok összefűzése

Hozzászólás Szerző: kanoc86 »

Damir írta:
kanoc86 írta:
SteveBeard írta:Sziasztok!
Szétszedtem az Eu 2009.11 100%-os részeit kisebb darabokra. Damir88 jóvoltából megtalálhatóak az első oldalon.
A wgmaptool http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=28347 segítségével pillanatok alatt összefűzheted a különálló részeket bármilyen összeállításban.
A progi használata rendkívül egyszerű, de itt van pár kép segítségül.
Sziasztok!
Nekem szükségem lenne egy térképösszeállitásra és gondoltam letöltöm a fent emlitett darabolt térképet csak nem vagyok benne biztos hogy melyik az elvileg az első oldalon van, de van ott sok... :lol:
Ha valaki meg tudná mutatni vagy belinkelni akkor azt megköszönném. :blush:
Üdv.
Azért így elég nehéz térképlinket adni, hogy azt se írod mi kell neked.
Hát nekem az a darabolt Európa térkép kellene amiből csinálnék egy olyan összeállitást hogy Spanyol, Francia, Olasz, Német, Ausztria, Horvát, Szlovénia, Románia, Magyarország.
Köszönöm!
SteveBeard
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N95 _ ZTE Blade_S3 Mini
Has thanked: 15 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: SteveBeard »

kanoc86 írta:
Hát nekem az a darabolt Európa térkép kellene amiből csinálnék egy olyan összeállitást hogy Spanyol, Francia, Olasz, Német, Ausztria, Horvát, Szlovénia, Románia, Magyarország.
Köszönöm!
Szia!
Pedig neked kéne összeválogatni, nekem most nincs időm keresgélni. A lényeg, hogy feloldott bemásolós térképet keress, már meglevő összeállításhoz is hozzá lehet fűzni újat, csak arra vigyázz, ne legyen kétszer ugyanaz a térkép! Bár azt hiszem a progi figyelmeztet. A 2009-es térképek nagy része már törlésre került, mivel van belőlük újabb.
Norbi94
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Norbi94 »

Hali mindenki! Látom most már van új SCG Route is, az Adria route után.. :P
Ennek nagyon örülök. De mikorra várható az egész Eu. frissítése kb.? Nem napra vagy órára gondolok csak kb. Nemsokára sokára vagy mikor.. ?: D
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Norbi94 írta:Hali mindenki! Látom most már van új SCG Route is, az Adria route után.. :P
Ennek nagyon örülök. De mikorra várható az egész Eu. frissítése kb.? Nem napra vagy órára gondolok csak kb. Nemsokára sokára vagy mikor.. ?: D
Évente 4 alkalommal adnak ki frissítést. Elméletileg 1-2 hónapon belül.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
kanoc86
Újonc
Újonc

SteveBeard írta:
kanoc86 írta:
Köszönöm!
Szia!
Pedig neked kéne összeválogatni, nekem most nincs időm keresgélni. A lényeg, hogy feloldott bemásolós térképet keress, már meglevő összeállításhoz is hozzá lehet fűzni újat, csak arra vigyázz, ne legyen kétszer ugyanaz a térkép! Bár azt hiszem a progi figyelmeztet. A 2009-es térképek nagy része már törlésre került, mivel van belőlük újabb.
Nekem van egy komplett eu térkép a telefonon de mivel túl nagy helyet foglal ezért le akarom cserélni... Esetleg ezt az Erópa térképet nem tudnám szétszedni majd összerakni egy másikat a megfelelő országokkal?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

kanoc86 írta:
SteveBeard írta:
kanoc86 írta:
Köszönöm!
Szia!
Nekem van egy komplett eu térkép a telefonon de mivel túl nagy helyet foglal ezért le akarom cserélni... Esetleg ezt az Erópa térképet nem tudnám szétszedni majd összerakni egy másikat a megfelelő országokkal?
Dehogynem, mapsource-al ;)
kanoc86
Újonc
Újonc

SteveBeard írta:
kanoc86 írta:
Próbáltam telepiteni de azt irja hogy "Nem található korábbi térképforrás-telepités. A telepités leáll.
Mi lehet a baj? Milyen térképet kéne telepiteni vagy nem is jó mapsource-t akarok telepiteni?
Köszönöm a segitséget! :Notworty:
kanoc86
Újonc
Újonc

Hja azt elfelejtettem odairni hogy a térképem az bemásolós... Lehet az a gond?
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

kanoc86 írta:
SteveBeard írta:
kanoc86 írta:
Próbáltam telepiteni de azt irja hogy "Nem található korábbi térképforrás-telepités. A telepités leáll.
Mi lehet a baj? Milyen térképet kéne telepiteni vagy nem is jó mapsource-t akarok telepiteni?
Köszönöm a segitséget! :Notworty:
Tedd fel a telepítős Mao, vagy Eu térképet előbb.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”