Garmin Mobile XT

GPS-ekkel kapcsolatos témák
ralliart
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N79
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Garmin Mobile XT S60v3

Hozzászólás Szerző: ralliart »

cirbolya írta:Sziasztok!
Ma kipróbáltam a Pako v3-at. és nálam tökéletesen működött minden funkcióba. Ha eltértem az általa tervezett útvonaltól, egyből tervezte az újat. Elég jókat nevettem rajta, de amúgy nagyon tetszik!
Ehez lenne is egy kérdésem, mégpedig az, hogy ezeket a hangokat nem lehet úgy átnevezni, hogy mindegyik benne maradjon, és lehessen közülük választani, mint pl. igo8-nál?
Köszi!
Nálam is müködik úgyhogy passz-piros,hogy egyeseknél miért nem(első próbáknál nekem sem volt 100-as)
"Ehez lenne is egy kérdésem, mégpedig az, hogy ezeket a hangokat nem lehet úgy átnevezni, hogy mindegyik benne maradjon" ezt már én is megakartam kérdezni
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

CSak úgy tudtok más hangot használni, ha átnevezitek arra, ami az alap. Nálam is van fönt vagy 5 hang és mindig átnevezem. Sajnos nincs más megoldás. A Garmin az ilyen :(
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
hejehuja
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8 - Symbian Belle
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: hejehuja »

Sziasztok!
A vajda hanghoz észrevételek: körforgalomnál még nem tökéletes (elég öszevisszán mondja) meg hosszabb utaknál nekem mondjuk 450 méternél mondott érdekeseket . de amúgy jó.
Köszi!
ralliart
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N79

Hozzászólás Szerző: ralliart »

hejehuja írta:Sziasztok!
A vajda hanghoz észrevételek: körforgalomnál még nem tökéletes (elég öszevisszán mondja) meg hosszabb utaknál nekem mondjuk 450 méternél mondott érdekeseket . de amúgy jó.
Köszi!
Ok,kösz az észrevételt,mert ezeket javítani fogom és majd jön a végleges amint tudom a hibákat!
lilalur
1. szint
1. szint
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: lilalur »

moco írta:CSak úgy tudtok más hangot használni, ha átnevezitek arra, ami az alap. Nálam is van fönt vagy 5 hang és mindig átnevezem. Sajnos nincs más megoldás. A Garmin az ilyen :(
Köszi ez jó tipp :D ezt eddig nem tudtam róla
lilalur
hejehuja
Újonc
Újonc

Nem feltétlenül csak úgy tudsz hangokat rakni!
Mondjuk nekem csak kettőt sikerült kiokoskodnom , mondjuk ha az egyik hangodat átnevezed Polski__.vpm-re akkor látni fogja mivel ez alapból a lengyel lenne csak meg kell jegyezni hogy melyik volt az, a másik meg a Deutsch__.vpm

Am még a vajda hangra traffipaxnál az eddigi bing-bing hang helyett most azt mondja hogy "te" és ezt ismételgeti :D
cirbolya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: cirbolya »

nsee írta:
cirbolya írta:Sziasztok!
Ma kipróbáltam a Pako v3-at. és nálam tökéletesen működött minden funkcióba. Ha eltértem az általa tervezett útvonaltól, egyből tervezte az újat. Elég jókat nevettem rajta, de amúgy nagyon tetszik!
Ehez lenne is egy kérdésem, mégpedig az, hogy ezeket a hangokat nem lehet úgy átnevezni, hogy mindegyik benne maradjon, és lehessen közülük választani, mint pl. igo8-nál?
Köszi!
Nem lehet. Csak abban a formában olvassa be, max csinálsz egy külön könyvtárat, almappákkal és abból felül irogatod
amikor váltani akarsz. Ez van.
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Végül is annyira nem gond, csak 1 perc kicserélni a hangokat, ami nem sok időt vesz igénybe. Viszont az jó, hogy vannak hozzá különböző hangok. :Notworty: :taps1:
hejehuja
Újonc
Újonc

hejehuja írta:Nem feltétlenül csak úgy tudsz hangokat rakni!
Mondjuk nekem csak kettőt sikerült kiokoskodnom , mondjuk ha az egyik hangodat átnevezed Polski__.vpm-re akkor látni fogja mivel ez alapból a lengyel lenne csak meg kell jegyezni hogy melyik volt az, a másik meg a Deutsch__.vpm

Am még a vajda hangra traffipaxnál az eddigi bing-bing hang helyett most azt mondja hogy "te" és ezt ismételgeti :D
Cirbolya az első bekezdést neked írtam!! :D
payaa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: payaa »

Hi!

Nekem az lenne a gondom a Garminnal, hogy..

..vettem egy 5230-as telót, felraktam rá a Garmint majd generáltam hozzá kódot..faxa minden még a házba is megtalálja a jelet, de néha csinál olyat, hogy ha a 'Térkép' opcióra váltok és elkezdem vele pásztázni a környéket (tehát nézelődök a térképen, nagyítok, kicsinyítek) akkor néha lefagy a Garmin :( Erre tudtok valami okosságot esetleg. Az első hsz-ben lévő 5.00.60-as Garmin van rajta.

Üdv!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

payaa írta:Hi!

Nekem az lenne a gondom a Garminnal, hogy..

..vettem egy 5230-as telót, felraktam rá a Garmint majd generáltam hozzá kódot..faxa minden még a házba is megtalálja a jelet, de néha csinál olyat, hogy ha a 'Térkép' opcióra váltok és elkezdem vele pásztázni a környéket (tehát nézelődök a térképen, nagyítok, kicsinyítek) akkor néha lefagy a Garmin :( Erre tudtok valami okosságot esetleg. Az első hsz-ben lévő 5.00.60-as Garmin van rajta.

Üdv!
Szia!

Esetleg próbáld meg az 5.00.50-es verziót, meg tegyél fel egy basemap-ot, ha nincs.
Válasz küldése

Vissza: “GPS és navigációs szoftverek”