Szignózás teljes kikerülése!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Re: Szignózás teljes kikerülése!
E52-ön (RM-469 FW: 081.003) a norton hack sikerült. Legalábbis sikerült feltennem a rompatch-eket.
Köszönöm.
Tényleg a ROM patchelés után a ROM Patcher+ eltávolítható a telefonról?
Köszönöm.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha az installserver.exe be van másolva a helyére és működik a szignózatlan programok telepítése, akkor igen.luciferko írta:E52-ön (RM-469 FW: 081.003) a norton hack sikerült. Legalábbis sikerült feltennem a rompatch-eket.
Köszönöm.
Csak akkor kéne továbbra is, ha hozzá akarnál férni a rendszerfájlokhoz vagy más patch-et alkalmazni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
helo én a carbidot sem tudom feltelepíteni oedig 1évvel vissza van állítva nekem nokia5230asom van és sehogy sem tudom meg hackelni a segítséged szeretném kérni ha tudnál meg köszöném
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Próbáld meg ezek közül valamelyiket! http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-av-symbian-hack/Gábor1989 írta:helo én a carbidot sem tudom feltelepíteni oedig 1évvel vissza van állítva nekem nokia5230asom van és sehogy sem tudom meg hackelni a segítséged szeretném kérni ha tudnál meg köszöném
-
- Újonc
- Has thanked: 8 times
Üdv! az oldal amit ki szerettem volna próbálni már elég rég óta nem akarja elkészíteni a fájlokat ami kell a szignózáshoz. a kínai oldalról lenne szó.
létezik másik ilyen oldal is ? n8-as telefonom van és szeretnék szignózandó programokat is feltenni.kinek lenne ötlete ? előre is köszönöm.
létezik másik ilyen oldal is ? n8-as telefonom van és szeretnék szignózandó programokat is feltenni.kinek lenne ötlete ? előre is köszönöm.
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Szignófájlokat már sehonnan nem lehet szerezni. Csak kikerülni tudod a szignózást. Katt az aláírásomra.kiberdin írta:Üdv! az oldal amit ki szerettem volna próbálni már elég rég óta nem akarja elkészíteni a fájlokat ami kell a szignózáshoz. a kínai oldalról lenne szó.
-
- Újonc
Az első módszert próbálom.
1-ha rámegyek hogy restore akkor kiírja hogy : restore failed. File already exist
2 ha eltávolítom és ki akarnám törölni a shared mappát nincs is olyan mappa sehol sem.
1-ha rámegyek hogy restore akkor kiírja hogy : restore failed. File already exist
2 ha eltávolítom és ki akarnám törölni a shared mappát nincs is olyan mappa sehol sem.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
kiberdin írta:Az első módszert próbálom.
Ezt a hacket próbáld ki, nekem ez müködött C7-en is és most a 701-es telcsin is: http://www.smartphonepro.hu/node/173
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
szuper ! ez jó,már működik is .fel tudtam tenni azokat a progikat amit eddig nem tudtam. kösziTodo írta:kiberdin írta:Az első módszert próbálom.
Ezt a hacket próbáld ki, nekem ez müködött C7-en is és most a 701-es telcsin is: http://www.smartphonepro.hu/node/173
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 3 times
Sziasztok, nekem Nokia E52 -m van 051.018 szoftverz. Ez hack-elhető? Melyik a legegyszerűbb módszer hozzá? A Norton hack jó lehet? Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz,de régebben az N95-met is sikerült hack-elnem leírás alapján, van valami szájbarágós leírás? Köszi