Szignózás teljes kikerülése!

Minden ami szignózással kapcsolatos az S60-as Nokiákon.
danekdt
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: Szignózás teljes kikerülése!

Hozzászólás Szerző: danekdt »

Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írom-e a kérdésem,gondoltam elöször meg probálom itt.Szóval láttam smartnews-on hogy lehet az új szoftveres N97est hekelni,meg is jelent szépen a rompatcher,elsö kérdésem mindenütt ahol olvastam erröl azt irták a patcheket az E/patchbe kell tenni,én ott nem találtam,nekem a C-n megjelent magától ez a patch mappa abba tettem bele a dolgokat müködik,ez esetleg gond?illetve a másik kérdésem ha valaki más is meg csinálta ezt,nekem a kamera foto modban nem teljes képernyös oldalt a menü ikonok alatt fekte,erre van megoldás?
És még egy másik kérdés :D ezt még régebben tapasztaltam,töltön van a telefonom,feltölt és ha utána bedugva hagyom és elkezdek mondjuk msnezni róla,vagy webcamként használni ami eléggé aksi gyilkos, nem kezd el magától újra tölteni,erre van szerintetek megoldás?számomra kicsit bosszanto mivel sokszor lemeritettem a telom :D
Válaszokat elörre is köszönöm.
http://www.flickr.com/photos/danekdt Ha van egy kis időd,nézd meg a telefonnal készült fotoim és értékeld, köszönöm!
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

danekdt írta:Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írom-e a kérdésem,gondoltam elöször meg probálom itt.Szóval láttam smartnews-on hogy lehet az új szoftveres N97est hekelni,meg is jelent szépen a rompatcher,elsö kérdésem mindenütt ahol olvastam erröl azt irták a patcheket az E/patchbe kell tenni,én ott nem találtam,nekem a C-n megjelent magától ez a patch mappa abba tettem bele a dolgokat müködik,ez esetleg gond?illetve a másik kérdésem ha valaki más is meg csinálta ezt,nekem a kamera foto modban nem teljes képernyös oldalt a menü ikonok alatt fekte,erre van megoldás?
És még egy másik kérdés :D ezt még régebben tapasztaltam,töltön van a telefonom,feltölt és ha utána bedugva hagyom és elkezdek mondjuk msnezni róla,vagy webcamként használni ami eléggé aksi gyilkos, nem kezd el magától újra tölteni,erre van szerintetek megoldás?számomra kicsit bosszanto mivel sokszor lemeritettem a telom :D
Válaszokat elörre is köszönöm.
Ha C:\-n van és működik akkor szerintem feles átrakni, úgy néz ki akkor mindkét helyről működik. Ha feltöltött a teló és bennhagyod a töltőt akkor nem az akssiról fog működni a telefon hanem a hálózatról. Úgy működik mint a laptopoknál.
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
marconasty
Újonc
Újonc
Készüléktípus: e51

Hozzászólás Szerző: marconasty »

Hali

Opda n registraltam meg is kaptam az E51 hez a cer ill. a key fájlomat de ugy gondolom hogy nem yo mivel ha szignozok vele a sis fájlt amit feltelepítek a telora mindig azt irja ki A TANUSSÍTVÁNY MEGAKADÁLYOZZA. most kértem N95 re new cer , key fájlt szignoztam és a sis simán felment

????, HOGY LEHET AZ OPDA REGISZTRÁL iMEI SZÁMOT TÖRÖLNI ÉS VAGY ÚJBOL REGISZTRÁLNI??
csak tudd valaki segíteniű.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

marconasty írta:Hali

Opda n registraltam meg is kaptam az E51 hez a cer ill. a key fájlomat de ugy gondolom hogy nem yo mivel ha szignozok vele a sis fájlt amit feltelepítek a telora mindig azt irja ki A TANUSSÍTVÁNY MEGAKADÁLYOZZA. most kértem N95 re new cer , key fájlt szignoztam és a sis simán felment

????, HOGY LEHET AZ OPDA REGISZTRÁL iMEI SZÁMOT TÖRÖLNI ÉS VAGY ÚJBOL REGISZTRÁLNI??
csak tudd valaki segíteniű.
Az E51-hez kért fájloknál az IMEI szám helyes volt? Mert akkor szokta ezt kiírni, ha rossz IMEI-re kértél.
Ha igen akkor próbáld meg hogy még egyszer letöltöd és után megint megpróbálod a szignózást.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
marconasty
Újonc
Újonc

ÁÁÁÁÁÁ ezt a folyamatot már végigcsináltam. most ott vagyok hogy már fel teszi pl helloOX2 csak a művelet az unpacking files-nél megáll. szignóztam helloox 2.00.2.203 és ugyanugy megáll az unpacking fájl.
potter55
Moderátor
Moderátor

marconasty írta:ÁÁÁÁÁÁ ezt a folyamatot már végigcsináltam. most ott vagyok hogy már fel teszi pl helloOX2 csak a művelet az unpacking files-nél megáll. szignóztam helloox 2.00.2.203 és ugyanugy megáll az unpacking fájl.
Az E51-en v400-as szoftver van? Mert azt nem lehet hackelni.
Ha nem az van akkor indítsd újra a telefont és utána próbáld meg.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

marconasty
Újonc
Újonc

szeva
300.34 van rajta az újra indítást meg próbáltam.
potter55
Moderátor
Moderátor

marconasty írta:szeva
300.34 van rajta az újra indítást meg próbáltam.
Akkor próbálj ki másik HelloOX2 verziót.

Swy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N78

Hozzászólás Szerző: Swy »

sziasztok! egy 5530-ast szeretnék feltörni, de nem tudom melyik módszert alkalmazzam és nem is vagyok benne biztos h jó az a módszer amit olvastam. tudnátok mondani vmit h hol van valami komplett leírás, mert egy s60v3-ast feltörtem (n78) még nagyon régen, de ez most nem az én telóm és ráadásul új is szval nem akarok csak úgy belenyúlni, ha nem tudom biztosra. köszi előre is!
potter55
Moderátor
Moderátor

Swy írta:sziasztok! egy 5530-ast szeretnék feltörni, de nem tudom melyik módszert alkalmazzam és nem is vagyok benne biztos h jó az a módszer amit olvastam. tudnátok mondani vmit h hol van valami komplett leírás, mert egy s60v3-ast feltörtem (n78) még nagyon régen, de ez most nem az én telóm és ráadásul új is szval nem akarok csak úgy belenyúlni, ha nem tudom biztosra. köszi előre is!
Ez a módszer kell neked.
Szignózáshoz a segítség az aláírásomban.

Válasz küldése

Vissza: “Szignózás”