OPDA-n?bm99 írta:ahh akkor ezért nem ment...
helloOX hez meg cert kell, na ez a baj, mert hiába várok a cert re nem kaptam még azon a kínai oldalon napok óta várok várok várok
Érdekes, nekem megjött egy éjszaka alatt
OPDA-n?bm99 írta:ahh akkor ezért nem ment...
helloOX hez meg cert kell, na ez a baj, mert hiába várok a cert re nem kaptam még azon a kínai oldalon napok óta várok várok várok
Igen, a v021-es szoftvert lehet HelloOX-szel.balage21 írta:Sziasztok!E52 hackelése lehetséges?
Milyen szoftver van a telefonon (*#0000#)?bundas1985 írta:segitség e51-emet szeretném hackelni de nem megy tud valaki segiteni
Az nem lesz jó, mert az nem az a mappa amire a program utal.nanasipatrik95 írta:Hello!
Köszi a tanácsot.
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy a nokia 5800-nál nincsen a c:/ ben olyan hogy system
Ezért simán a C-n csináltam egy ilyen mappát és abba raktam.
Ezután megpróbáltam elindítani a Handy Shell-t amire azt írták, hogy szignózni kell, és ugyanúgy nem engedte a telepítést.
Azt írta ki, hogy Tanusítványi hiba van és forduljak a szolgáltatóhoz.
Légyszi leírnád, hogyan tudom feltelepíteni a Handy_Shell_v2.0_S60v5-öt?
Előre is köszi a segítséget.
Ha az N97-eden v20-as szoftver van akkor azt nem lehet hackelni.kalikim írta:Sziasztok!
Én is a segítségeteket szeretném kérni. Szeretném telepíteni a Nokia térképét (Nokia.Ovi.Maps. ), viszont ha jól értettem az eddigi leírásokat, akkor előtte szignóznom kell. Elolvastam a topic első hozzászólását, illetve tovább olvastam a HSZ-eket, de az az igazság, hogy egyre bonyolultabb lett a dolog. Nézegettem ezt a HelloOX-es mizériát is, ezen az oldalon, de ez sem világos. Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan kezdjek hozzá? Előre is köszönöm.
Jav.: -sutyi - / tört verziós maps linkelése - még a akár a címe is - nem megengedett a fórumon/