hmm... nekem mind a 3x sikerült letöltenem (E51; E90; 5800).doki1982 írta:Sander177
Na a lényeg az, hogy van 4 telefonom.(N82, N95, E90, E61)
N82, és N95-re megkaptam a fájlokat. Aztán kértem az e90-re is. Kivártam míg elkészült a cer és a key, de itt már nem tudtam letölteni ezeket, hanem csak egy signtool2 nevű progit tölt le.
Most kértem a E61-re. Kiváncsi leszek...
Ha megkaptam 31-én elvileg akkor jelzem mi a helyzet
A következő, legújabb kínai oldal
- sander177
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72 Samsung Galaxy Tab
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A következő, legújabb kínai oldal
Nokia E72
Samsung Galaxy Tab (XWJJ7)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: E7
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
A helyzet az, hogy nekem is elkészült, legalábbis pipa van, érvényességi dátum és IMEI is megjelenik, de az a kék gomb, az nem az a kék gomb, mint a 6. képen, mellette van egy legördíthető menü, 2 választással, az egyik a signtool (benne egy signsis), a másik a signtool 2. (benne egy signtool alkalmazás) mappát hozza létre, de key vagy cer egyáltalán nincs. És nekem ez az első lekérésem.
-
- 1. szint
Viszont nagyon rendes, online szignózta, amit kértem. :-)
Azért jó lenne, ha hozzájutnék a kis szignófájljaimhoz...
- sander177
- Újonc
:-)top01 írta:Viszont nagyon rendes, online szignózta, amit kértem. :-)
Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
Azt hogy csinálta(d)? Mert én is először próbálkozom s ugyanez a bajom.top01 írta:Viszont nagyon rendes, online szignózta, amit kértem. :-)
-
- 1. szint
Itt van leírva valahol a 3. oldal alján képekkel. Az a lényeg, hogy belépés után a 2. helyett az 5. kék fülre klikkelj, akkor ad egy tallózás gombot, elküldöd neki az alkalmazást és azonnal visszaküldi szignózva.saaajt írta:Azt hogy csinálta(d)? Mert én is először próbálkozom s ugyanez a bajom.top01 írta:Viszont nagyon rendes, online szignózta, amit kértem. :-)
Már vagy 4 cuccot tettem így fel a telóra.
- sander177
- Újonc
és amit letölthetsz programocskát, azzal nem próbáltad?top01 írta:Itt van leírva valahol a 3. oldal alján képekkel. Az a lényeg, hogy belépés után a 2. helyett az 5. kék fülre klikkelj, akkor ad egy tallózás gombot, elküldöd neki az alkalmazást és azonnal visszaküldi szignózva.saaajt írta:Azt hogy csinálta(d)? Mert én is először próbálkozom s ugyanez a bajom.top01 írta:Viszont nagyon rendes, online szignózta, amit kértem. :-)
Már vagy 4 cuccot tettem így fel a telóra.
hátha belekódolták és a gépeden tudod bármikor szignózni a progikat. (csak egy ötlet)
Nokia E72
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P10 Plus
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 68 times
Sajnos az oldalon azt írják átalakuláson megy keresztül és a fájlok nem tölthetők le. Az online szignózás viszont működik.
Korábban igéyelt más imeihez elkészült szignózást is lehet csinálni. Olyankor csinálj minden lépést úgy, mintha most igényelnéd először ahhoz az imei-hez a cer fájlt, persze a következő lépésben már zöld pipával lesz jelölve, hiszen a reendszerben ez már volt igényelve. Amint az az imei látható az ablakban, amihez szignózni szeretnénk kövesd a további leírást!
Miután igényeltünk cer fájlt és zöld pipa jelzi elkészültét kattintsunk az ötödik kék gombra:

Most egy olyan oldalra kerülsz, ahol fel kell tölteni a szignózandó fájlt. A tallózás gombra kattintva a számítógépen keresd meg a fájlt és töltsd fel a zöld gombra kattintva:

Következő lépésben már le is töltheted a szignózott fájlt a kép alapján:

Korábban igéyelt más imeihez elkészült szignózást is lehet csinálni. Olyankor csinálj minden lépést úgy, mintha most igényelnéd először ahhoz az imei-hez a cer fájlt, persze a következő lépésben már zöld pipával lesz jelölve, hiszen a reendszerben ez már volt igényelve. Amint az az imei látható az ablakban, amihez szignózni szeretnénk kövesd a további leírást!
Miután igényeltünk cer fájlt és zöld pipa jelzi elkészültét kattintsunk az ötödik kék gombra:

Most egy olyan oldalra kerülsz, ahol fel kell tölteni a szignózandó fájlt. A tallózás gombra kattintva a számítógépen keresd meg a fájlt és töltsd fel a zöld gombra kattintva:

Következő lépésben már le is töltheted a szignózott fájlt a kép alapján:

GT-I9505 SGS4 (4.4.2) FNB8/FNB8/FNB8 + root
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N95
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy nekem mára lett kész az igényem viszont csak egy lenyitható mező jön elő és egy bizonyos Signtool progi töltődik le. Ez most micsoda?ezzel kell valamit csinálni?Valaki segítsen pls.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv,mindenkinek
Abban kérném a segítségeteket, hogy nekem mára lett kész az igényem viszont csak egy lenyitható mező jön elő és egy bizonyos Signtool progi töltődik le. Ez most micsoda?ezzel kell valamit csinálni?Valaki segítsen pls.
Üdv,mindenkinek
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Been thanked: 551 times
Olvas vissza egy hozzászólást és olvashatod hogy átalakuláson vannak és most nem lehet letölteni de online lehet szignózni.T-Zizi írta:Sziasztok!
Üdv,mindenkinek
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.