ferret írta:Mit ír pontosan? Nem lejárt tanúsítványt véletlen?
Azt, hogy érvénytelen tanusítvány. A tanusítvány 2013-ban jár le.
SymVPN 2.00(85) tanusítvány OK, utánna jön, hogy hová telepítse, kivállasztom a tel. memóriát, aztán jön a SymVPN_CoreNokia 1.00(2) telepítés, ezt ugye automatikusan és itt jön a tanusítvány hiba.
Azért lehet mert a SymVPN_CoreNokia nincs szignózva.
Megnéztem a fájlt, még 4 SymVPM_* van amit telepítene.
Lényeg a lényeg, szerintem csak a (telefon)hack segít rajta.
De hátha másnak van ötlete...
Nekem is ez ugrott be, lehet, hogy csak hackelt telón megy.....
drake73 írta:
Azt, hogy érvénytelen tanusítvány. A tanusítvány 2013-ban jár le.
SymVPN 2.00(85) tanusítvány OK, utánna jön, hogy hová telepítse, kivállasztom a tel. memóriát, aztán jön a SymVPN_CoreNokia 1.00(2) telepítés, ezt ugye automatikusan és itt jön a tanusítvány hiba.
Nekem is ez ugrott be, lehet, hogy csak hackelt telón megy.....
Hát köszönöm mindenkinek, akkor más utakon indulok ...
drake73 írta:
Hali!
Esetleg próbáld meg a siscontents nevű progival megnyitni. Ha minden igaz találsz benne egy másik beépített települő programot. Gondolom az szignózva van csak a telód azt nem fogadja el. Próbáld meg eltávolítani azt a tanusítványt és szignózd a tiéddel. A siscontents-szel tudsz szignózni is és eltávolítani is. Utána elmented és mehet a telepítés. Megy privi.
drake73 írta:
Hali!
Esetleg próbáld meg a siscontents nevű progival megnyitni. Ha minden igaz találsz benne egy másik beépített települő programot. Gondolom az szignózva van csak a telód azt nem fogadja el. Próbáld meg eltávolítani azt a tanusítványt és szignózd a tiéddel. A siscontents-szel tudsz szignózni is és eltávolítani is. Utána elmented és mehet a telepítés. Megy privi.
drake73 írta:
Hali!
Hali,
Mélységes köszönetem, siscontets-el sikerült aláírni, s telepíteni is.
Sziasztok!Sajna a gépem összeolott és ujra kellett rakni és elvesztek a teloim hack fájljai.A kinai oldalon meg nem tudom hogy honnan kell leszednem , mert a menü ott megváltozott.Ha esetleg valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék! Köszönöm
[ROM]Mitra 4.6
5800 TUBE [room] N97 mini v30 Full N8 Ed. for 5800 X6 by Zoz780
underx írta:Sziasztok!Sajna a gépem összeolott és ujra kellett rakni és elvesztek a teloim hack fájljai.A kinai oldalon meg nem tudom hogy honnan kell leszednem , mert a menü ott megváltozott.Ha esetleg valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék! Köszönöm
Szia!
Belépsz a http://cer.opda.cn/en/ oldalon, majd a My Certificate-re kattintasz, és ott lesz alul key és cer. Csak rá kell kattintani és szaladnak is lefelé.
van n95 8gb telefonom a kinai oldalrol be szereztem a cer es key fajlokat,akar mijen progit meg szignozok el kezdi a telepitest utana kerdi hogy el fogadome stb ugyan ugy ahogy szokta rendesen es mikor a csik kene fel fusson akkor ki irja tanusitvany hiba s ma elegem van mindent ugy csinaltam ahogy le volt irva valaki segitsen Email : summerke76@gmail.com koszontem elore is