Az egy próbát megér. Van ott több módszer, azokat is kipróbálhatod.DeeJayJohny írta:Kaptam ajándékba egy 6120 classicot. (6120c-1 RM-243).
Abba már belenyugodtam, hogy itthon nem tudom függetleníteni, de abba nem, hogy szignózni se tudom.
Erről az oldalról csináltam meg a 3. módszert, sikertelenül... Mindig a "lejárt tanúsítvány" üzenetet kapom, a dátum visszaállítást is próbáltam, de az sem segített.
Tudna nekem segíteni valaki?
Nem lenne érdemes a szoftvert visszaállítani gyári állapotba és utána próbálkozni?
A szignózás kikerülése a Smartnews szerint...
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: A szignózás kikerülése a Smartnews szerint...
- These users thanked the author potter55 for the post:
- DeeJayJohny (2012-12-02 vas. 18:46:28)
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120 classic
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Nos, a 3. módszer nem működik, mint ahogy írtam is.
Módszer 1
1. Töltsük le a következő fájlt: NortonHack (1.1 MB, 2,130 letöltés) - Sikeres!
2. A csomagból telepítsük fel a NortonSymbianHackLDD.sis fájlt! - Sikeres!
3. Indítsuk el a Norton Security-t, majd menjünk az Options- Anti-Virus – Quarantine list-be! - Sikertelen;
Elindítom a programot, majd:
"This Norton security product has expired. Please launch Norton Smartphone Security to renew your license!"
Igen/Nem
Igen -> Operation failed. Unable to obtain license when phone is offline mode -> OK
3. Indítsuk el a Norton Security-t, majd menjünk az Options- Anti-Virus – Quarantine list-be! - Sikertelen;
Options/Antivirus/Quarantine list -> "This Norton security product has expired."
Módszer 2
2. Fogadjuk el a csatlakozási kérelmet (internetkapcsolat szükséges!)! - Kilőve, nincs internetkapcsolat...
Módszer 3 - Már írtam...
Módszer 4 - Szintén nem működik...
Módszer 1
1. Töltsük le a következő fájlt: NortonHack (1.1 MB, 2,130 letöltés) - Sikeres!
2. A csomagból telepítsük fel a NortonSymbianHackLDD.sis fájlt! - Sikeres!
Elindítom a programot, majd:
"This Norton security product has expired. Please launch Norton Smartphone Security to renew your license!"
Igen/Nem
Igen -> Operation failed. Unable to obtain license when phone is offline mode -> OK
Options/Antivirus/Quarantine list -> "This Norton security product has expired."
Módszer 2
2. Fogadjuk el a csatlakozási kérelmet (internetkapcsolat szükséges!)! - Kilőve, nincs internetkapcsolat...
Módszer 3 - Már írtam...
Módszer 4 - Szintén nem működik...
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia. Vegyél fel skyp azt sikerülni fog. kukuc- így keress meg. A mínusz jel kell a név mögött.
- These users thanked the author kukszi for the post:
- DeeJayJohny (2012-12-02 vas. 20:22:07)
- Rating: 2.63%
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
Beszéltünk Skype-on egy ideig, aztán se szó-se beszéd, eltűntél. Remélem nincs semmi gond.
Ma eljutottam odáig, hogy vettem egy SIM-kártyát és azzal próbálom hackelni.
Innen csinálom a Módszer 2-t, eljutottam a 14. pontig.
"14. Alkalmazzuk az installserver patch-et! Most már szignózás nélkül feltelepíthetünk alkalmazásokat! Ha piros X-et kapunk, akkor töltsük le EZT a csomagot és másoljuk a megfelelő installserver.exe-t a C:\sys\bin-be! Természetesen amennyiben bemásoljuk oda, már nincs szükség az installserver patch aktiválására!"
A ROMPatcher-ben csak az Open4All RP+ zöld, az Install Server RP+ piros.
Nos, memóriakártya egyebek mappájából akarom átmásolni az installserver.exe-t a megadott helyre, de nem látszik az a mappa.
Próbáltam X-plore-t feltenni a másoláshoz, de az meg tanúsítványhibával kilép.
Valaki segítene?
Ma eljutottam odáig, hogy vettem egy SIM-kártyát és azzal próbálom hackelni.
Innen csinálom a Módszer 2-t, eljutottam a 14. pontig.
"14. Alkalmazzuk az installserver patch-et! Most már szignózás nélkül feltelepíthetünk alkalmazásokat! Ha piros X-et kapunk, akkor töltsük le EZT a csomagot és másoljuk a megfelelő installserver.exe-t a C:\sys\bin-be! Természetesen amennyiben bemásoljuk oda, már nincs szükség az installserver patch aktiválására!"
A ROMPatcher-ben csak az Open4All RP+ zöld, az Install Server RP+ piros.
Nos, memóriakártya egyebek mappájából akarom átmásolni az installserver.exe-t a megadott helyre, de nem látszik az a mappa.
Próbáltam X-plore-t feltenni a másoláshoz, de az meg tanúsítványhibával kilép.
Valaki segítene?
-
- 3. szint
Szia. Elment a netem. Délután folyt köv.
-
- Újonc
Köszönöm a segítséget, most már szerencsére sikerült megcsinálnom.
A 2. módszerrel sikerült, egy új verziós demo X-plore segítségével.
Azzal bemásoltam a megfelelő installserver.exe-t és azóta felmegy minden program.
A 2. módszerrel sikerült, egy új verziós demo X-plore segítségével.
Azzal bemásoltam a megfelelő installserver.exe-t és azóta felmegy minden program.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 75
- Has thanked: 0
Hello!
Nokia E 75-re próbálom ingyenessé tenni a gyári navigációt,de nem nagyon akar sikerülni a file tanúsítványa miatt!Próbáltam a szignózás elkerüléses módszert azonban a private nevezetű mappát sehogy se engedi felmásolni a telefonra ha csak nem a mappa tartalmát másolom csak!Viszont ha ezt teszem a vírusírtó meg nem ismeri fel
Tudna nekem valaki segíteni ebben az egeszben?
Nokia E 75-re próbálom ingyenessé tenni a gyári navigációt,de nem nagyon akar sikerülni a file tanúsítványa miatt!Próbáltam a szignózás elkerüléses módszert azonban a private nevezetű mappát sehogy se engedi felmásolni a telefonra ha csak nem a mappa tartalmát másolom csak!Viszont ha ezt teszem a vírusírtó meg nem ismeri fel
Tudna nekem valaki segíteni ebben az egeszben?
-
- 3. szint
Szia. Ha azt a módszert választottad akor a víruskeresőt az E: a memoriakártyára kell telepíteni. De csináld inkább az 1. módszert a nortont.
http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-a ... /#comments
http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-a ... /#comments
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E 75
- Has thanked: 0
Szia!
Feltelepítem a nortont ahogy kell--->restore all utána törlöm a törlendőt..majd felteszem a rom patchert--> rákattintok az open4all-ra-->zöldre vált és innentől kezdve elvesztem hogy alkalmazzam a installserver patch-et nem látok ilyesmit továbbá e/patches mappát se találok sehol! Please Help
Feltelepítem a nortont ahogy kell--->restore all utána törlöm a törlendőt..majd felteszem a rom patchert--> rákattintok az open4all-ra-->zöldre vált és innentől kezdve elvesztem hogy alkalmazzam a installserver patch-et nem látok ilyesmit továbbá e/patches mappát se találok sehol! Please Help