Felmerült az igény, hogy a firmware főzőcske során felfedezett olyan mod-okat, amelyek főzés nélkül is használhatóak telepíthető formában is tegyem (tegyük) közzé. Nos, megadom magam a nyomásnak - az igazság az, hogy már egy ideje én is gondolkozom ezen, csak lusta voltam belefogni.
Hogyan telepítsük ezeket a mod-okat?
Nos ugyanúgy, mint a többi sis programot. Viszont a telepítés után feltétlenül indítsd újra a telefonod, a beállítások csak így lépnek életbe.
FIGYELEM HACKELT TELÓ SZÜKSÉGES A HASZNÁLATHOZ!!!!!!
Elsőként itt van mindjárt egy, ezután majd jönnek ezek is folyamatosan. Ti is küldhettek be, de lehetőleg leírással, olyan formában ahogyan én is teszem, ennek az az oka, hogy ugyanazt az állomány akár többféleképpen is lehet szerkeszteni, így egy megfelelő nyilvántartással el lehet kerülni, hogy a mod-ok "üssék" egymást.
Név:Rezidens programok kiiktatása
Leírás: A következő alkalmazások nem maradnak a memóriában használat után: Óra, névjegyzék, napló, névjegyzék.
Módosul:102858f2
Tesztelve: Nokia 5800XM
A visszajelzések alapján működik:5800, 5230, Samsung Omnia HD, Sony Vivaz
Letöltés: Név:Kamera kiléptetése és videóstabilizáció
Leírás: A kamera sem marad tovább a memóriában, ennek külön beállítása van ezért a külön mod. Videó módban a remegéscsillapítás bekapcsolva. Csodát azért ne várj...

Módosul:101FFA86 és 10208A43
A visszajelzések alapján működik:5800, 5230, N95
Igaza van Limahl-nak, most néztem meg a táblázatot. S60V5!!!
Letöltés: Név:Messaging mod
Leírás: Az üzenetek-nél nem jelenik meg a "Piszkozat" és a "Kimenő" mappa
Módosul: 101F87EB
Tesztelve: Nokia 5800XM
A visszajelzések alapján működik:5800
Letöltés: Név: Kepernyo forgatas
Leírás: A gyari es a CFW-kben hasznalt ertekeknel kesobb fordul fekvobe is es vissza is. Azaz nem forog a telo orult modon a legkisebb mozdulatra. Tovabba az SPB mobile shell hozzaadva a nem forgo alkalmazasokhoz.
Módosul: 10282F0F és 200159ED
Letöltés: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=33070
Köszke Bladehu2
Név: Extra 3 gomb a fokepernyon
Leírás: 3 extra gombot ad a főképernyőkhöz, mindharomhoz lehet programot rendelni. a hagyományos főképernyőknél alul sajnos két üres gomb van, ezen nem lehet változtatni. Fullpage és Navigation bar főképernyőkkel az igazi.
Módosul: 10275102
Letöltés: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=32806
Kozepen fixen tarcsazo gombos verzio letoltese: egyelőre innen
Köszke Bladehu2
Név: Telephony AppStarter mod
Leírás: A tárcsázóban a 0 gomb hosszú nyomására az Opera Mobil indul el a gyári böngésző helyett. Bár a telepítő a Rompatcher-t is említi, az nem működik.
Módosul:102828b2
Tesztelve Nokia 5800XM-en
Letöltés: egyelőre innen