N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: nsee »

Hy!
Gondban vagyok. Már az eredeti sw-t is visszaraktam, valamiért sem a képek, sem a videó minősége nem megfelelő, zajos képek, akadozó videó rossz minőséggel.
Mindent állítottam már, sok próbálgatás és mégsem jó! Szerintetek mitévő legyek? :hmm2:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

nsee írta:Hy!
Gondban vagyok. Már az eredeti sw-t is visszaraktam, valamiért sem a képek, sem a videó minősége nem megfelelő, zajos képek, akadozó videó rossz minőséggel.
Mindent állítottam már, sok próbálgatás és mégsem jó! Szerintetek mitévő legyek? :hmm2:
Hát erre mit mondjak.Szerencsére nekem eddig ilyen probléma nem volt,pedig én van hogy napi szinten többször is cserélek sw-t.Ha az eredeti sw-vel is gond van,akkor ott sajnos a telóval lessz gond.
Amugy ilyenre az N8 topikba már többen panaszkodtak.Biztos rá lehet keresni,és megnézni hogy ők hogy jártak,mi lett a vége.
nsee
4. szint
4. szint

bzs73 írta: Hát erre mit mondjak.Szerencsére nekem eddig ilyen probléma nem volt,pedig én van hogy napi szinten többször is cserélek sw-t.Ha az eredeti sw-vel is gond van,akkor ott sajnos a telóval lessz gond.
Amugy ilyenre az N8 topikba már többen panaszkodtak.Biztos rá lehet keresni,és megnézni hogy ők hogy jártak,mi lett a vége.
Azért ide írtam, mert megléptem az sw cserét, DE igazából nem tudom megmondani milyen lehetett a gyári sw kép/videó képessége
mert nem is próbáltam. Most az ünnepek alkalmával beizzítottam ezt a képességét és elszomorító volt az eredmény.
Most meg pakolgattam a szoftokat és semmi változás. :sad: Rákeresek a másik topikban mi történt.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Szia!
Bocs, hogy ezt írom, de amikor az ember többször újra húzza a telót, apróságokat véletlenül is ki szokott hagyni.
Az E: ill. memkarin nincs-e olyan progi ami bezavar? Szüzen, formatálás után is dobja a hibákat? Mert ha igen, akkor te is tudod, hogy ez már hardver........... :pirul:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
nsee
4. szint
4. szint

stukker írta:
Szia!
Bocs, hogy ezt írom, de amikor az ember többször újra húzza a telót, apróságokat véletlenül is ki szokott hagyni.
Az E: ill. memkarin nincs-e olyan progi ami bezavar? Szüzen, formatálás után is dobja a hibákat? Mert ha igen, akkor te is tudod, hogy ez már hardver........... :pirul:
Szia! Semmi gond, jöhet a pirítás! :D
Hiszen ilyen esetben tudom, tapasztalom, hogy kicsit pörgősebb az ember fia :) és igen amitől féltem az a hardver hiba.
Remélem mihamarabb jön az új sw, azt még megvárnám! :weird: Optimista vagyok. :yes:
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
tzolee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tzolee »

bzs73 írta:
tzolee írta:SZiasztok!
Hosszas töprengés után, én is felnyomtam BZS N8 11.12 uda v1.06 szoftját. Köszönet neki. Minden tetszik, viszont lenne valami, aminek örülnék ha tudnátok segíteni. Én eddig tudtam ébresztőnek, bármilyen zenét berakni, amit most nem tudtam, mert bárhová pakolgattam a zenét, sehol nem látja a telefon, ugyanígy vagyok a csengőhangal is, de azt menüből be tudom állítani. Ha valakinek lenne ötlete, azt megköszönném
Z
Bármelyik hangbeállításnál,legyen az az ébresztőhang vagy profilnál csengőhang,stb bemész a hang választásába,és ott van hogy jelzőhangok,Zeneszámok,Hangfájlok.Ha zenszámot akarsz akkor ott vannak a zenék,amik a C/data/Music,E/F/Music mappába vannak.Azok közül is bármit berakhatsz csengőhangnak,jelzőhangnak.
A zeneszámok keresését tovább szűkítettem,mert eddig az egész C-n keresett,mostmár csak a C/Data/Music mappába keres,és gyorsabb is lett,nem kicsit a frissítés.Jelzőhangot meg ha akarsz csinálsz egy jelzőhang mappát ,bármelyik music mappába,és választásnál ugyanúgy zeneszámok közt lehet majd keresni a hangokat.
Szerintem így jó,mert sokkal gyorsabb a keresés,de szóljatok ha nem jól gondolom.Én bebírok a music mappából bármit tenni csengőhangnak.
Köszi szépen. Én voltam a balfék, ujra kelett indítanom a telót, azóta már látja
Még 1× köszi
spilbi
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: spilbi »

Üdv!
A hyperx camera progi telepítésén vacilálok. T-mobilos n8-ra lenne, és az lenne a kérdésem, hogy szignózás-telepítés után, ha úgy döntenék, hogy mégsem kell, akkor egy egyszerű uninstall-al el lehet távolítani az egészet, és utána visszaáll a kamera a széria programra?
Előre is köszönöm!
maszattodor
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: maszattodor »

spilbi írta:Üdv!
A hyperx camera progi telepítésén vacilálok. T-mobilos n8-ra lenne, és az lenne a kérdésem, hogy szignózás-telepítés után, ha úgy döntenék, hogy mégsem kell, akkor egy egyszerű uninstall-al el lehet távolítani az egészet, és utána visszaáll a kamera a széria programra?
Előre is köszönöm!
Igen, de kell egy újraindítás uninstall után. Sőt telepítés után is, hogy életbe lépjen a mod.
katrob
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8

Hozzászólás Szerző: katrob »

Köszi siker!!!Jó srácok vagytok......!!
tzolee
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tzolee »

Srácok!
A főképernyőn lévő, opciók alá, nem lehet a menü gomb funkcióját berakni? Ha igen, meg tudná valaki csinálni?
Köszi
Z
Válasz küldése

Vissza: “Modding”