Gondban vagyok. Már az eredeti sw-t is visszaraktam, valamiért sem a képek, sem a videó minősége nem megfelelő, zajos képek, akadozó videó rossz minőséggel.
Mindent állítottam már, sok próbálgatás és mégsem jó! Szerintetek mitévő legyek?

Hát erre mit mondjak.Szerencsére nekem eddig ilyen probléma nem volt,pedig én van hogy napi szinten többször is cserélek sw-t.Ha az eredeti sw-vel is gond van,akkor ott sajnos a telóval lessz gond.nsee írta:Hy!
Gondban vagyok. Már az eredeti sw-t is visszaraktam, valamiért sem a képek, sem a videó minősége nem megfelelő, zajos képek, akadozó videó rossz minőséggel.
Mindent állítottam már, sok próbálgatás és mégsem jó! Szerintetek mitévő legyek?
Azért ide írtam, mert megléptem az sw cserét, DE igazából nem tudom megmondani milyen lehetett a gyári sw kép/videó képességebzs73 írta: Hát erre mit mondjak.Szerencsére nekem eddig ilyen probléma nem volt,pedig én van hogy napi szinten többször is cserélek sw-t.Ha az eredeti sw-vel is gond van,akkor ott sajnos a telóval lessz gond.
Amugy ilyenre az N8 topikba már többen panaszkodtak.Biztos rá lehet keresni,és megnézni hogy ők hogy jártak,mi lett a vége.
Szia!nsee írta:Hy!
Szia! Semmi gond, jöhet a pirítás!stukker írta:Szia!nsee írta:Hy!
Bocs, hogy ezt írom, de amikor az ember többször újra húzza a telót, apróságokat véletlenül is ki szokott hagyni.
Az E: ill. memkarin nincs-e olyan progi ami bezavar? Szüzen, formatálás után is dobja a hibákat? Mert ha igen, akkor te is tudod, hogy ez már hardver...........
Köszi szépen. Én voltam a balfék, ujra kelett indítanom a telót, azóta már látjabzs73 írta:Bármelyik hangbeállításnál,legyen az az ébresztőhang vagy profilnál csengőhang,stb bemész a hang választásába,és ott van hogy jelzőhangok,Zeneszámok,Hangfájlok.Ha zenszámot akarsz akkor ott vannak a zenék,amik a C/data/Music,E/F/Music mappába vannak.Azok közül is bármit berakhatsz csengőhangnak,jelzőhangnak.tzolee írta:SZiasztok!
Hosszas töprengés után, én is felnyomtam BZS N8 11.12 uda v1.06 szoftját. Köszönet neki. Minden tetszik, viszont lenne valami, aminek örülnék ha tudnátok segíteni. Én eddig tudtam ébresztőnek, bármilyen zenét berakni, amit most nem tudtam, mert bárhová pakolgattam a zenét, sehol nem látja a telefon, ugyanígy vagyok a csengőhangal is, de azt menüből be tudom állítani. Ha valakinek lenne ötlete, azt megköszönném
Z
A zeneszámok keresését tovább szűkítettem,mert eddig az egész C-n keresett,mostmár csak a C/Data/Music mappába keres,és gyorsabb is lett,nem kicsit a frissítés.Jelzőhangot meg ha akarsz csinálsz egy jelzőhang mappát ,bármelyik music mappába,és választásnál ugyanúgy zeneszámok közt lehet majd keresni a hangokat.
Szerintem így jó,mert sokkal gyorsabb a keresés,de szóljatok ha nem jól gondolom.Én bebírok a music mappából bármit tenni csengőhangnak.
Igen, de kell egy újraindítás uninstall után. Sőt telepítés után is, hogy életbe lépjen a mod.spilbi írta:Üdv!
A hyperx camera progi telepítésén vacilálok. T-mobilos n8-ra lenne, és az lenne a kérdésem, hogy szignózás-telepítés után, ha úgy döntenék, hogy mégsem kell, akkor egy egyszerű uninstall-al el lehet távolítani az egészet, és utána visszaáll a kamera a széria programra?
Előre is köszönöm!