N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
- GepAllat
- 1. szint
- Készüléktípus: 500
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
üdv!
valaki tudna abban segíteni hogy egy téma fájlt (sis) akarok szerkeszteni, mindösszesen annyit hogy a benne lévő hátteret kicserélni, felraktam a SISContents progit, csak ebben nem találom hogy hol lehet.
valaki tudna abban segíteni hogy egy téma fájlt (sis) akarok szerkeszteni, mindösszesen annyit hogy a benne lévő hátteret kicserélni, felraktam a SISContents progit, csak ebben nem találom hogy hol lehet.
A kockaházak és mellékrakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót vagy térdelje meg keresőfoltosát gyógyszemészét!
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Felraktam a szoftvert az n97 minimre. És észrevettem egy kis bugot, nagyon nem jelentős de azért leírom. Ha hív valaki akkor nem tudom felvenni a zöld felvevőgombbal, de miutá n elsötétül a kijelző utána már igen Szóval ha hívnak rögtön nem tudom felvenni a telefont csak ha elhúzom a kezem azon a zöld sávon. Am minden tökéletesen működik rajta. MOndjuk a tv kábelt nem akarja beolvasni, de az lehet hogy az én hibám, mert eddig se akarta...farkas-laci írta:Kész az új főzet, Phoenixszel csak simán fel kell tenni,mintha gyárit raknál fel.
LeírásTÖLTHETŐ!!Kód: Egész kijelölése
-FULL Anna ikonos -virtuális qwerty!! ha a képernyőfordítás aktiválva van a szenzorbeállításoknál, akkor automatán átvált -S'3-mas menü nézet álló és fekvő módban -alapból magyar -Nincs nokia SMS, nem üdvözöl a Nokia -FOTA eltávolítva -Nincs 'Frissítések keresése' a FOTA-ban -Összes cache az E-n -Jobb minőségű videó/hang -felvétel -Fényképek 100%-osak -extra (8x) kamera zoom -Wifi érzékenység javítva -Csak a sounds/digital mappákban keresi a zenéket -Szenzorbeállításoknál érintésvezérlés -Hívásidőtrartam kijelzés, hívás utáni jelentés / bekapcsolva -Gyári fájlkezelőből küldhetők a sis/sisx/jar fájlok -Újraindításnál folytatja a megszakított letöltést -RomPatcher+ 3.1 magyar bzs73-nak köszönhetően -Óra widget eltávolítható -5 db parancsikon widget lehet kint egyszerre a főképernyőn -999 db SMS-t tárol -üzenetekben beszélgetések menü -power gomb menüjében újraindítás -3-mal több parancsikon sáv rakható ki a főképernyőre -óra widget eltávolítható -kamera nem ragad a memóriában -hangrögzítő jobb minőségben vesz fel -Névj.Óra.Napt.Üz.nem maradnak a memóriában -C5-03-as billzár -267 mega szabad hely a C-n -57 mega szabad RAM
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97 32gb
hello egy kérdésem lene ezt fel lehet valahogy rakni n97 re 32gb elöre is köszi vagy tud valaki valami jot mert teljesen megbugyant a telom
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Nem lehet. Ez N97 mini-re készült. A két telefon nem egyforma. Nézd meg az N97-es topikot vagy írj egy pü-t farkas-laci-nak, hogy készítsen egyet.pspboy írta:hello egy kérdésem lene ezt fel lehet valahogy rakni n97 re 32gb elöre is köszi vagy tud valaki valami jot mert teljesen megbugyant a telom
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97 mini
Szia,Jurk írta:Üdv Mindenkinek!
Sikerült farkas-laci N8-ikonos ROMjának csiszolása.
A változások:
- működik a fényérzékelő,
- eltávolítva az alábbi programok:
- Zip Manager,
- Ovi Áruház,
- Itt és most,
- Ovi Maps,
- Swype (qwerty billentyűzet),
- Boingo,
- Joiku Spot,
- Vlingo,
- Qik.
Az Ovi Mapset, és az Ovi Áruházat azért szedtem le, mert mindkettő régebbi verzió volt, így csak a helyet foglalta a ROMban.
Gondoltam, nem főzöm bele az új verzióikat, mivel sűrűn frissülnek, így érdemesebb inkább a c-meghajtóra telepíteni.
Utólag minden eltávolított program feltelepíthető, az Ovi Maps már fel is lett pakolva a telefonomra a Szoftverfrissítőn keresztül.
A link: http://data.hu/get/4369414/N97_mini_v30.0.004_cfw.rar
Én próbáltam felrakni, mert nekem a farkas laci féle verzió van, de a te módosításaiddal nekem jobban tetszene....
De az a baj hogy nem tudom updatelni!!!
Tudnál nekem ebben segíteni, updatenél checksum error hibálval el se tudom kezdeni a flashelést!!
Van vaalmi tapasztalat?
Üdv
robi
-
- Újonc
- Készüléktípus: n97 mini
- Been thanked: 1 time
Hali! Valaki tud segíteni, hogy a farkas laci féle legújabb rom fizikai qwerty kiosztását hogyan tudnám módosítani? Angliából van a telefonom, angolra kellene. A v30 szoft előtt sikerült valahogy összehoznom, de most valahogy nem megy. Valaki kiokosítana, hogy mégis milyen fájlokat kéne felül írnom?
Megoldottam, köszi...
Megoldottam, köszi...
-
- Újonc
- Been thanked: 4 times
Szia Robi!
Már jónéhány telefonra felkerült a firmware, és idáig egyik esetében sem volt probléma vele. Ha idáig nem JAF-ot használtál, próbáld ki azzal a frissítést! Üdv: Gy.
Már jónéhány telefonra felkerült a firmware, és idáig egyik esetében sem volt probléma vele. Ha idáig nem JAF-ot használtál, próbáld ki azzal a frissítést! Üdv: Gy.
- Laszmen
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900 Rover
- Has thanked: 7 times
N97 minim van, követtem a leírtakat, és sikerült frissítenem, nem vagyok egy telefon guru, ezért nekem ez egy sikerélmény!
Köszönöm a leírást!
Az erő legyen veletek!
Kellemes ünnepeket!
Egy kérdés..
Nekem a 12.0.110 Firmware volt fent a telefonon, mielőtt frissítettem volna a főzött rom-al, most időközönként kiírja a telefon, hogy frissítem a szoftvert, mert az update talált egy frissítést a v30.0.004-est, kérdésem lenne a következő, ha frissítem erre a verzióra a telefonomat, akkor amit eddig ráraktam az itt leírtak alapján főzött rom-ot, az elvész?
(Fontos lenne hogy az alkalmazásokat akadály nélkül felrakjam)
Vagy ismét fel kell raknom egy főzött rom-ot a v30-as szoftverre?
Köszönöm a leírást!
Az erő legyen veletek!
Kellemes ünnepeket!
Egy kérdés..
Nekem a 12.0.110 Firmware volt fent a telefonon, mielőtt frissítettem volna a főzött rom-al, most időközönként kiírja a telefon, hogy frissítem a szoftvert, mert az update talált egy frissítést a v30.0.004-est, kérdésem lenne a következő, ha frissítem erre a verzióra a telefonomat, akkor amit eddig ráraktam az itt leírtak alapján főzött rom-ot, az elvész?
(Fontos lenne hogy az alkalmazásokat akadály nélkül felrakjam)
Vagy ismét fel kell raknom egy főzött rom-ot a v30-as szoftverre?
- Laszmen
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N900 Rover
- Has thanked: 7 times
Igen, frissítettem, és rakhattam fel újra egy főzött romot Köszönöm a választ azért!