Taylor írta:
Ne felejtsük el hogy a widget csomag még csak alpha fázisban van. Remélem a Nokia nem akaszt fel érte, az egész net tele lett vele.
Ha van egy kis eszük, akkor inkább hálásak lesznek érte, hogy még a végleges kiadás elött fény derül az ilyen bugokra!
Így van, ha már ők nem foglalkoznak vele(legalábbis nem sürgős nekik) örülhetnek, hogy legalább mások foglalkoznak vele, és így talán nem cseszegetik őket nagyon, nyugszik egy kicsit a nép .
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8,SGS3 Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! MEGOSZTÁSOM
Segítséget kérnék, most RC van rajta és az RC v2-öt nem sikerül felraknom mindig elakad(Started product mode change) és halott módba sem megy, nem talál valamit. Már mindent próbáltam és nem megy!
Sikerült megoldanom!
Ha mindent próbáltál és valahogy sikerült leirhatnád neked hogy sikerült, ez is segítene másoknak:)
Sony Xperia M2
ASUS Fonepad /ME371MG/
Lumia 925
N8 V9
-----------------------------------------------------------------------
" nem az számít hogy mit mondanak, hanem az hogy ki mondja!!"
Ki milyen email beállítást használ, mert én az OVI-t választottam, mivel azt írta, hogy azonnal jelez, de van mikor csak órák múlva jelez, de van, hogy tényleg egyszerre.
Mitől szinkronizál össze-vissza?
A sima 'szokásos' beállításba nincs 'amikor szükséges' nem?
Flashelés után vagyok, a telefon E: meghajtó nem lett formázva,van rajta egy program ami telepíteni szeretné magát,(Talking Ted) de valamiért nem tudja befejezni a telepítést...nem tudom bezárni a telepítést sem sem,illetve nem tudok semmit csinálni a telefonon...valami jó ötlet a probléma megoldására valakitől???
Nokia 808 PureView FP 2
Kingston microSD XC 64GB Class 10.
symbian7610 írta:Flashelés után vagyok, a telefon E: meghajtó nem lett formázva,van rajta egy program ami telepíteni szeretné magát,(Talking Ted) de valamiért nem tudja befejezni a telepítést...nem tudom bezárni a telepítést sem sem,illetve nem tudok semmit csinálni a telefonon...valami jó ötlet a probléma megoldására valakitől???
Flasheld újra a telefont, de ha jól emlékszem előfordult velem is ilyesmi, E66 nál és arra volt valami, amit ki kellett törölni a privátból és megszünt a hiba!
Csak arra már nem emlékszem, hogy hogy volt!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nokiae668 2011-12-25 vas. 22:37:25-kor.
symbian7610 írta:Flashelés után vagyok, a telefon E: meghajtó nem lett formázva,van rajta egy program ami telepíteni szeretné magát,(Talking Ted) de valamiért nem tudja befejezni a telepítést...nem tudom bezárni a telepítést sem sem,illetve nem tudok semmit csinálni a telefonon...valami jó ötlet a probléma megoldására valakitől???
Flasheld újra a telefont, de ha jól emlékszem előfordult velem is ilyesmi, E66 nál és arra volt valami, amit ki kellett törölni a privátból és megszünt a hiba!
Csak arra már nem emlékszem, hogy hogy volt!
Kitörölném az egész privát mappát... ,de nem férek hozzá az e: meghajtóhoz...
Nokia 808 PureView FP 2
Dugd rá a gépre, ha kapcsolódik a géphez akkor csak törölni kell! De S^3 on nem tudom hogy müködik e! Igazából a memegységen nincsen létfontosságú file, nem!?;)
GY.I.K. kezdő symbian tulajdonosoknak
"Bekapcsolod a telefont és el kezd telepíteni magától és a végén előjön a Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója hibaüzenet és ez minden bekapcsolásnál előjön, ilyenkor ez a teendő:
1. Szükségünk lesz a telefon meghackelésére
2. Pl. az X-plore fájlkezelőre
3. Az adatátviteli módra és a Számítógépünkre.
Keressük meg az E(vagyis memóriakártya, vagy memóriaegység):private10202dce (a mappa neve változhat), a lényeg, hogy ehhez hasonló fájloknak kell benne lenni: 20000d45.sis és hasonló nevű néhány kB-os .sis fájlok.
Ezek közül valamelyik okozza a problémát, mivel ezt nehéz lenne kideríteni, hogy melyik okozza a gondot, egyszerűen töröljük mindet.
Ha ez meg van, indítsuk újra a telefont és megszűnik a gond."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nokiae668 2011-12-25 vas. 22:40:54-kor.
"Bekapcsolod a telefont és el kezd telepíteni magától és a végén előjön a Nem megbízható az Alkalmazás kibocsátója hibaüzenet és ez minden bekapcsolásnál előjön, ilyenkor ez a teendő:
Keressük meg az E(vagyis memóriakártya, vagy memóriaegység):private10202dce (a mappa neve változhat), a lényeg, hogy ehhez hasonló fájloknak kell benne lenni: 20000d45.sis és hasonló nevű néhány kB-os .sis fájlok.
Ezek közül valamelyik okozza a problémát, mivel ezt nehéz lenne kideríteni, hogy melyik okozza a gondot, egyszerűen töröljük mindet.
Nem tudom adatátviteli módra kapcsolni,mivel nem tudok semmit csinálni,mint írtam...
Nokia 808 PureView FP 2
Nem tudom adatátviteli módra kapcsolni,mivel nem tudok semmit csinálni,mint írtam...
Inditsd újra és mielőtt betöltene próbálj tárhelymódra váltani! Több ötletem nincs...
Inditsd újra és mielőtt betöltene próbálj tárhelymódra váltani! Több ötletem nincs...
Köszönöm a segítséged,de ezt már mind megpróbáltam...de nem jártam sikerrel...sajnos
Nokia 808 PureView FP 2