Sziasztok megcsináltam ezt a hackelést:http://www.smartnews.hu/2010/02/nokia-n97-v20v21-hack/
Miután végeztem bemásoltam az E patches mappába amit kellett. de a rompatcher nem indul.
Kettő rmp fájl.
Nem tudom mit rontottam el.
Minden szépen végigment.
Tanács?
Itt is megkérdezném, hátha okosabbak tudják a választ:
N86-om van Rompatcher+2.3 van rajta. A betett patcheket hiába jelölöm autostartra, a telefon újraindítása után nem aktívak a bejelölt patchek.
Lehet-e ezen segíteni, vagy marad a minden újraindítás utáni rompatcher indítás és aktiválás?
papzi írta:Itt is megkérdezném, hátha okosabbak tudják a választ:
N86-om van Rompatcher+2.3 van rajta. A betett patcheket hiába jelölöm autostartra, a telefon újraindítása után nem aktívak a bejelölt patchek.
Lehet-e ezen segíteni, vagy marad a minden újraindítás utáni rompatcher indítás és aktiválás?
Próbáld meg azt, hogy aktiválod az installserver patchet majd újratelepíted a ROMPatchert.
ZTE Blade - CyanogenMod 7
Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Sziasztok, létezik olyan patch ami eltünteti az akksi és a térerő indikátort? Vagy Private mappában lehet ilyesmi fájl, amit ha törlök akkor nem lesznek indikátorok?
Köszönöm sziasztok!
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy ha nem csináltam mentést a telefon gyári szoftveréről, és már felraktam a RomPacherPlus 3.1-et, alkalmaztam is 2 pach-et, akkor a garanciám elveszik? Magyarán ez már a gyári rendszerbe nyúlásnak számít? Ezt visszafordítani lehetséges vagy nem? A telefonról
ver: 054.003
ver dátum: 2011-Jan-15
egyedi ver: 054.003.251.03
RM-469 E52 T-Mobile...
saint22 írta:Hali!
A kérdésem az lenne, hogy ha nem csináltam mentést a telefon gyári szoftveréről, és már felraktam a RomPacherPlus 3.1-et, alkalmaztam is 2 pach-et, akkor a garanciám elveszik? Magyarán ez már a gyári rendszerbe nyúlásnak számít? Ezt visszafordítani lehetséges vagy nem? A telefonról
RM-469 E52 T-Mobile...
Csak eltávolítod a rompatchert, ugyanúgy, ahogy bármelyik másik progit és kész.
These users thanked the author ferret for the post:
saint22 írta:Hali!
RM-469 E52 T-Mobile...
Nem jár garanciavesztéssel. Ez csak egy program. Simán el lehet távolítani, ha vinned kell szervizbe.
These users thanked the author potter55 for the post:
Következő kérdésem: szignózást úgy nézett ki hogy megoldottam, feltettem a rompacher plus-t és szépen felment minden program a telefonra egy kivételével. A flash lite nem akar felmenni, "nem telepíthető, beépített összetevő" üzenettel megszakad a telepítés. Erre valaki tudna megoldást?
Üdv!
saint22 írta:Következő kérdésem: szignózást úgy nézett ki hogy megoldottam, feltettem a rompacher plus-t és szépen felment minden program a telefonra egy kivételével. A flash lite nem akar felmenni, "nem telepíthető, beépített összetevő" üzenettel megszakad a telepítés. Erre valaki tudna megoldást?
Üdv!
Mert van rajta alapból. A böngésző akkor se fogja támogatni a flash-t, ha azt valahogy sikerülne telepítened.
These users thanked the author potter55 for the post: