N97 Főzőtt/Cooked ROM
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: N97 Főzőtt/Cooked ROM
Sziasztok.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy amit navifirm-mel leszedtem sw-t, az már főzött vagy az gyári? Innen leszedtem az egyik sw-t és abba van egy fájl azt felül kell írnom azzal a fájlok egyikével amit leszedett a navifirm? Bocs a hülye fogalmazásért
Előre is köszi a választ.
Üdv.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy amit navifirm-mel leszedtem sw-t, az már főzött vagy az gyári? Innen leszedtem az egyik sw-t és abba van egy fájl azt felül kell írnom azzal a fájlok egyikével amit leszedett a navifirm? Bocs a hülye fogalmazásért
Üdv.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Amit Navifirm-mel töltöttél le az csak gyári. A második kérdésedre a válasz igen, felül kell írnod.GabusN95 írta:Sziasztok.
Üdv.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N95
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy miért nem akar bebootolni az sw? jaf mindent végigcsinál, kiírja hogy "Waiting for the phone to boot..." utána "Searching for phone..." aztán meg ezt "Phone rebooted but not in flash mode..." és nemtudom mért nem akar bekapcsolni, csak rezzen egyet, és kész.
Szerk:
A problémám megoldódott...
Szerk:
A problémám megoldódott...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
Hello.
Lenne egy olyan kérdésem hogy miért van az hogy miután felraktam Hegazy v10-es ROM-ját és utána pedig CeCinho 2.2 -ét akkor minden marad a Hegazy ROM-nak megfelelően?? A 4 mappát (Resource, Private, Sys, System ) töröltem a második frissítés elött.
Elrontottam valamit? vagy mi? (ezek voltak az első frissítéseim)
Más milyen lépések szerint rakja fel a kipróbálni kívánt ROM-ot egy előzőre?
üdv
Lenne egy olyan kérdésem hogy miért van az hogy miután felraktam Hegazy v10-es ROM-ját és utána pedig CeCinho 2.2 -ét akkor minden marad a Hegazy ROM-nak megfelelően?? A 4 mappát (Resource, Private, Sys, System ) töröltem a második frissítés elött.
üdv
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Patesz20 írta:Hello.
üdv
Nem lehetséges, mivel a jaf reseteli a telefont. Szerintem csak rossz fájlt másoltál be, próbáld meg újra.
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA N95 8GB
Sziasztok !
Lehet, hogy volt már erről szó de nagyon sokat kellene vissza olvasnom. Csak egy kérdésem lenne, ha a N97mini telefonon ez a szoft. van (11.0.102) attól még lehet a 12.0.0.110 ROM-okat rápakolni ? Vagy muszáj előtte a hivatalos 12.0.0.110 T-mobil romot felraknom rá ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
Lehet, hogy volt már erről szó de nagyon sokat kellene vissza olvasnom. Csak egy kérdésem lenne, ha a N97mini telefonon ez a szoft. van (11.0.102) attól még lehet a 12.0.0.110 ROM-okat rápakolni ? Vagy muszáj előtte a hivatalos 12.0.0.110 T-mobil romot felraknom rá ?
Üdv.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!x-files írta:Sziasztok !
Üdv.
Mehet rá a sima 12-es, nem kell a T-s. Viszont ha a T-s felkerül, akkor nem tudod feltenni majd a simát, mert az alverziója magasabb számú a T-snek.
Egyébként ez a SIMA N97 topicja, nem a Minié, annak van külön. Na meg van kereső is, nem muszáj mindent elolvasni
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA N95 8GB
Ok. Köszi a választ, benéztem a topikot. Remélem a ROM frissítést már nem fogom.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Nagyon csábítóak a főzött ROM-ok, de kicsit tartok az egész hackeléstől.
Van olyan program, amivel törölni lehet a ROM-ból? Nekem igazából csak a szűk C meghajtó a probléma, és tudnék miket kitörölni, de egyik fájlkezelő sem engedi.
Köszi szépen.
ui: Főzött ROM felrakása esetén minden törlődik a telefonról?
Nagyon csábítóak a főzött ROM-ok, de kicsit tartok az egész hackeléstől.
Van olyan program, amivel törölni lehet a ROM-ból? Nekem igazából csak a szűk C meghajtó a probléma, és tudnék miket kitörölni, de egyik fájlkezelő sem engedi.
Köszi szépen.
ui: Főzött ROM felrakása esetén minden törlődik a telefonról?