N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
N3M0
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: N3M0 »

de miért nem érzékelheti???akár hogyan próbálom nem megy:Smár jó pár órája próbálkozom:/

mostmeg ez:

Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

sikerült:Dnagynehezen érzékeltemár:D
N3M0
Újonc
Újonc

N3M0 írta:de miért nem érzékelheti???akár hogyan próbálom nem megy:Smár jó pár órája próbálkozom:/

mostmeg ez:

Error reading phone init data...

sikerült:Dnagynehezen érzékeltemár:D
aham.....most meghalt szerintem:Snem merem lehuzni a gépröl:S:( ezt irja:S:(

Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.24.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
...........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

és innen semmi:/és most itt világit fehéren:/elnézést hogy az előzömre idéztem szerkeszteni akartam csak férre nyomtam:S

okéééé megöltem:S:( mostjön az a kérdés hogy hogyan lehet vissza csinálni:S:( semmi reakció a bekapcsra:S
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Ismételd meg a folyamatot, de az eredeti szofttal. Ha akor sem indul---> viewtopic.php?f=64&t=40
N3M0
Újonc
Újonc

azt próbáltam felrakni:S:(de persze a fözöttwk meg gond nélkül fel metek:S:(

ne haragudjatok a felhajtásért:/ de azután próbáltam sokféle fw-t fel rakni...nem tudom hogy ettöl javult e meg de véletlen fenhagytam utolsó próbálkozás után usb-n....és elkezdett tölteni:Obekapcsoltam és semmi:Saztán felraktam töltőre és most jó:Digaz hogy nem ugy ahogy én akartam de ez van:S:(lehet amik bénáztam azzal hogy felismerje sikeresen lemeritettem és azért nem kapcsolt be soha miután készvolt a jaf:Dde am ami itt van pár oldallal arréb eredeti t-s 12-es szoft annak 7fájbol kell álnia nem 8ból????mert én igy tudom hogy 8bol:/és teljesen abba a hitben éltem hogy emiatt romllott el és hiába raktamrá eredet fw-t akkor sem indult de ezekszerint csak tölteni kellett:Dde addig nem merem megint felrakni azt az eredeti t-s softot amig nem tudom biztosan hogy 7 vagy 8 fájlal működik:D
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Érthető, hogy be voltál tojva :laugh: , de a lényeg az, hogy működik. Ha az sw-ből hiányzik a telefonnak egy file, akkor meg szerintem szól? :blink:
DHLA40
Újonc
Újonc
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DHLA40 »

az biztos hogy az az eredetit t-s szoft. ezt rakják fel neked bmelyik t-mobile szervizben minidre. így ahogy ott van. ez így van fent intraneten is. a belső t-s hálón. tehát ott is így adják.
N3M0
Újonc
Újonc

renden azóta már fel raktam:)működik 7el is:D csak azt néztem hogy feldobott egy telefonszoftver frissitést!:Overziószáma pedig ennek a frissitésnek amit le akar tölteni 12.0.110 akkor ez csak 1 kisseb frissités nem?meg ha feltelepitem nem lessz annyi a rom patchernek?
Ex0rcizt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Ex0rcizt »

Sziasztok!

Van egy főzött ROM, melyet szeretnék felpakolni a telómra (N97), de a JAF nem akarja felismerni sehogy sem. A beállítások stimmelnek (RM-505-re van állítva), minden okés, kivéve a művelet utolsó lépése. Hiába nyomogatom a bekapcs gombot nem találja meg. Már egy ideje próbálgatom, hosszan-röviden (némelyik amcsi fórumon azt írják, hogy be kell kapcsolni a telefont és akkor felismeri, vagy, hogy addig nyomjam a bekapcs gombot ameddig a flash el nem indul), nyomogattam sokszor illetve csak egyszer is. A helyzet változatlan. Próbáltam az időzítéssel is variálni, az OK után (mikor kiírja, hogy nyomjam meg) azonnal, illetve később is.
Jah és a product kód is stimmel.

Nem akar összejönni a dolog, valakinek esetleg van vmi hasznos ötlete?

Köszi:
Ex0rcizt
solyomlajos0

Hozzászólás Szerző: solyomlajos0 »

Ex0rcizt írta:Sziasztok!

Van egy főzött ROM, melyet szeretnék felpakolni a telómra (N97), de a JAF nem akarja felismerni sehogy sem. A beállítások stimmelnek (RM-505-re van állítva), minden okés, kivéve a művelet utolsó lépése. Hiába nyomogatom a bekapcs gombot nem találja meg. Már egy ideje próbálgatom, hosszan-röviden (némelyik amcsi fórumon azt írják, hogy be kell kapcsolni a telefont és akkor felismeri, vagy, hogy addig nyomjam a bekapcs gombot ameddig a flash el nem indul), nyomogattam sokszor illetve csak egyszer is. A helyzet változatlan. Próbáltam az időzítéssel is variálni, az OK után (mikor kiírja, hogy nyomjam meg) azonnal, illetve később is.

Köszi:
Ex0rcizt
Szerintem RM-555-öt kellene kiválasztani, vagy nem jó topikban vagy.
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

solyomlajos0 írta:
Ex0rcizt írta:Sziasztok!

Köszi:
Ex0rcizt
Szerintem RM-555-öt kellene kiválasztani, vagy nem jó topikban vagy.
Ez is lehet :) , vagy amikor kéri, hogy nyomd meg a bekapcs gombot, vedd ki az akksit egy pillanatra, majd rakd vissza.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”