N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

DHLA40 írta:elvileg van, mert múltkoriban láttam haveremnél intraneten. én nem haszálom, mert szerintem szar a gyári t-s szoft. kell a 11 nemtudomhányas szoft is?
apropó, a billentyűs kérdésemmel vajon mit lehetne kezdeni? (bezárt telefonon ne menjen a bill világítás)
Ha nem nagy kérés feltöltenéd mindkettőt?
Ha jól emlékszem, abban a ROM-ban is automatán fordult a feloldás lapozással, és akkor világítanak a gombok, ha megmozdítod a telefont. Kapcsold ki az automata kijelzőfordulást. Vagy szétszeded a ROM-ot, és kitörlöd a private/10202be9/rules mappát... :shock:
Apropó: ismerős vissza akarja vinni a garanciás T-s minijét hangszórócserére, viszont 12-es gyári (hackelt) szoft van rajta T-s produkt kóddal. Észrevehetik a kollégáid a "buherálást"?
DHLA40
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: DHLA40 »

már nem dolgozom t-nek. :D észrevehetik, de ált nem foglalkoznak vele. darabszámra dolgoznak és nem nagyon törődnek ilyennel. legalább is kedves haver nem szokott. :D elvileg holnap vagy hétvégén fent lesznek a jelenlegi t-s szoftok amik csak vannak minire. szerintem nem igazán néznek szoft verziót. elvileg ha halott a teló, egyből rátolják a gyári saját szoftjukat. akkor sem néznek semmit. de ez mind elvileg van így, mert kivételek mindig lehetnek, vannak pedáns emberek, akik mindjárt mindent lekérdeznek telóról amint a kezükbe kapják...
DHLA40
Újonc
Újonc

gyors infó. ha holnap el tudok menni érte akkor van 12es szoft is! T-s, gyári, de akkor azt csak vip megosztásba teszem, nehogy itt elkeringjen a neten. :)
DHLA40
Újonc
Újonc

farkas-laci írta:
DHLA40 írta:elvileg van, mert múltkoriban láttam haveremnél intraneten. én nem haszálom, mert szerintem szar a gyári t-s szoft. kell a 11 nemtudomhányas szoft is?
apropó, a billentyűs kérdésemmel vajon mit lehetne kezdeni? (bezárt telefonon ne menjen a bill világítás)
Ha nem nagy kérés feltöltenéd mindkettőt?
Ha jól emlékszem, abban a ROM-ban is automatán fordult a feloldás lapozással, és akkor világítanak a gombok, ha megmozdítod a telefont. Kapcsold ki az automata kijelzőfordulást. Vagy szétszeded a ROM-ot, és kitörlöd a private/10202be9/rules mappát... :shock:
Apropó: ismerős vissza akarja vinni a garanciás T-s minijét hangszórócserére, viszont 12-es gyári (hackelt) szoft van rajta T-s produkt kóddal. Észrevehetik a kollégáid a "buherálást"?
meg ha a PC stimmel akkor nem tudnak vele csinálni semmit, elvileg (90%).

viszont nekem úgy kellene, hogy nem kapcsolom ki a az automata elfordulást, mert az tetszik nekem. igen eddig mindegyik szoftban így volt, kérdeztük is nokiát, mi van, azt mondták ez van, ezt kell szeretni, talán, talán, lesz javítva. tehát biztos nem lesz. :D
N3M0
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: N3M0 »

jujjj ha majd meg lessz akkor én kérhetem??? a privis megoldást???:D:D:D
DHLA40
Újonc
Újonc

N3M0 írta:jujjj ha majd meg lessz akkor én kérhetem??? a privis megoldást???:D:D:D
úgy gondolom, megosztom 2 hétre addig mindenki letöltheti majd, aki akarj, utána meg megkeresésre talán... :D
N3M0
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: N3M0 »

eeez remek 5let:D
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Nem: Férfi
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

DHLA40 írta:
N3M0 írta:jujjj ha majd meg lessz akkor én kérhetem??? a privis megoldást???:D:D:D
úgy gondolom, megosztom 2 hétre addig mindenki letöltheti majd, aki akarj, utána meg megkeresésre talán... :D
Tökéletes. Köszönöm szépen minden minis nevében! :Notworty:
DHLA40
Újonc
Újonc

farkas-laci írta:
DHLA40 írta:
Tökéletes. Köszönöm szépen minden minis nevében! :Notworty:
MIT érdemes belerakni a romodba még ramblow-n kívül? a 4es romodra gondolok.

és amúgy nem tesz semmit, nekem sem kerül semmimbe, csak 15 perc, míg feltöltöm, annyi talán akadni fog holnap este... :) egyébként ha kell vmilyen más gyári t-s szoft, jelezzétek, talán tudok tenni vmit az ügyben... :D
DHLA40
Újonc
Újonc

rompatcherhez patchek honnét szedhetők?
te romodban a billentyűzárat hol lehet kivenni? ami a képen húzz el bill zár. vagy a piros és öld gomb villogását hol lehet kikapcsolni, szinte folyton világítanak és ez rendesen szívja az energiet... :)
Válasz küldése

Vissza: “Modding”