N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: N97 Mini Főzőtt/Cooked ROM
na, közben megoldottam mindent, kivéve a billentyűs problémát. arra vkinek javaslata? hogy ne menjen a billentyű világítás ha a teló zárva van?
-
- Újonc
- Has thanked: 0
hellló lenne 1 idétlen kérdésem:Daz hogy régen nekem volt olyan menüpontom hogy tv...ott lehetett tv-zni elviegben de sehogy se jöttem rá eddig hogy hogyan mert a havidijjamba bennevan de mindig azt irta hogy nincs....és most sikerült bekapcsolnom de mostmeg sehol nem találom azt a menüt....lehet az a baj hogy nem a gyári t-mobile fw-van rajta???vagy csak a főzött rom-bol lett kihagyva???am a feca féle rom van benne!jahh és van 1 olyan észrevétel hogy fektetett módban nincs ujra inditás...és nekem is van ez a kényszeres hívónevének kimondása:D
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
A T-Mobile-nak van ilyen szolgáltatása, vagyis a T-s fw-ben van benne.N3M0 írta:hellló lenne 1 idétlen kérdésem:Daz hogy régen nekem volt olyan menüpontom hogy tv...ott lehetett tv-zni elviegben de sehogy se jöttem rá eddig hogy hogyan mert a havidijjamba bennevan de mindig azt irta hogy nincs....és most sikerült bekapcsolnom de mostmeg sehol nem találom azt a menüt....lehet az a baj hogy nem a gyári t-mobile fw-van rajta???vagy csak a főzött rom-bol lett kihagyva???am a feca féle rom van benne!jahh és van 1 olyan észrevétel hogy fektetett módban nincs ujra inditás...és nekem is van ez a kényszeres hívónevének kimondása:D
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
én azt mondom használj egy hibridet: használd a lászló féle 4es variánst + hozzá az alkalmazásszegény környezetet. én így használom és így jó. meg faragtam bele még ezt-azt magam örömére és így jó. a mód lényege: megvanak a gyári 12.0.110 es szoft lemei (az a 6 fálj) felülírod a lászló ver négyes (2010.12.30)as fáljával+ felülírod a RM555_12.0.110_uda_1_001.uda.fpsx nevű fáljod a kvázi üres RM555_12.0.110_uda_1_001.uda.fpsx fáljal amit itt a fórúmon is reklámozott vki. ebbe nincs bent a hi5 facebook, blingo, meg a többi szar. alinket megkeresem, pill.
http://www.megaupload.com/?d=F2H3P15E ez a linkje
http://www.megaupload.com/?d=F2H3P15E ez a linkje
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2011-03-22 kedd 19:56:19-kor.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, legközelebb erre figyelj oda. Köszönöm.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, legközelebb erre figyelj oda. Köszönöm.
-
- Újonc
de a t-s szoft az nem 11.102.valahanyas a max????mert nekem a feca romja van ami 12.0.110-es és akkor downgradelerni kellene és elviekben az otthoni körülmények közt nem lehet/nehéz nem tudom:Dvagy esetleg neked frisseb szoft van meg?és esetleg nem lehet ki szedni 1 t-s rom-ból és belerakni 1 ilye főzöttbe???:D:D:D:D:D:D:D:D
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Szerintem ezt keresed: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopi ... =82&t=2913N3M0 írta:de a t-s szoft az nem 11.102.valahanyas a max????mert nekem a feca romja van ami 12.0.110-es és akkor downgradelerni kellene és elviekben az otthoni körülmények közt nem lehet/nehéz nem tudom:Dvagy esetleg neked frisseb szoft van meg?és esetleg nem lehet ki szedni 1 t-s rom-ból és belerakni 1 ilye főzöttbe???:D:D:D:D:D:D:D:D
Ebben benne van a mobil Tv is.
-
- Újonc
köszönöm:)de van ott 1 olyan hozzászolás ami aggaszt egykicsit...hogy nem működik:S:(de majd estefele kiprobálom:)
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Működik, mert mikor csináltam kipróbáltam. Kiváncsi voltam a MobilTV-re.N3M0 írta:köszönöm:)de van ott 1 olyan hozzászolás ami aggaszt egykicsit...hogy nem működik:S:(de majd estefele kiprobálom:)
DHLA40!
Ha fel tudnád rakni az nagyon jó lenne. Nem is tudom már hányan kértek tőlem privátban főzőtt ROM-ot a 11.0.102-es szoftra...
De ha van már 12.0.110 T-s , annak is nagyon sokan örülnének.

-
- Újonc
elvileg van, mert múltkoriban láttam haveremnél intraneten. én nem haszálom, mert szerintem szar a gyári t-s szoft. kell a 11 nemtudomhányas szoft is?
apropó, a billentyűs kérdésemmel vajon mit lehetne kezdeni? (bezárt telefonon ne menjen a bill világítás)
apropó, a billentyűs kérdésemmel vajon mit lehetne kezdeni? (bezárt telefonon ne menjen a bill világítás)