E52 Cooked ROM/MOD (NEW 081.003)
-
- Újonc
- Készüléktípus: E-52
- Nem: Férfi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Re: E52 Cooked ROM/MOD (NEW 081.003)
Köszönöm!Működik!
Még egy láma kérdés most hogy fent van ez a fözött rom a rompatcher aktiv az openall patch igy az alkalmazások szignózásával nem kell foglalkozni,mostmég mire jó ez nekem?
Még egy láma kérdés most hogy fent van ez a fözött rom a rompatcher aktiv az openall patch igy az alkalmazások szignózásával nem kell foglalkozni,mostmég mire jó ez nekem?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Még be kell másolnod az installserver.exe FP2-es (másképp 9.3-as) fáljt a c:/sys/bin mappába. Utána az open4all-t ki is kapcsolhatod.exbagoly írta:Köszönöm!Működik!
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
- Has thanked: 0
Hello!
Most vettem egy E72-t, és amikor rá akarom dugni usb kábelen a gépre, mindig biztonsági kódot kér. Ezt nem tudtam kikapcsolni, gondoltam újratelepitem.
Amikor újra kellene indulnia a készüléknek, azt írja ki, hogy 081.003, test mode.
Ha jól googléztam ki (nyilván nem véletlenül írtam pont ide), ez egy hackelt rom.
Én a gyárit szeretném, úgy ahogy volt.
Mi a módja?
Nem mellesleg lenne még gariztatnivaló dolog a telefonon, és így nem biztos, hogy menni fog.
Üdv: Peti
Most vettem egy E72-t, és amikor rá akarom dugni usb kábelen a gépre, mindig biztonsági kódot kér. Ezt nem tudtam kikapcsolni, gondoltam újratelepitem.
Amikor újra kellene indulnia a készüléknek, azt írja ki, hogy 081.003, test mode.
Ha jól googléztam ki (nyilván nem véletlenül írtam pont ide), ez egy hackelt rom.
Mi a módja?
Nem mellesleg lenne még gariztatnivaló dolog a telefonon, és így nem biztos, hogy menni fog.
- potter55
- Moderátor
Navfirm-mel letöltöd a szoftvert product kód alapján és Phoenix-szel fel tudod tenni dead módban (Szoftveresen halott telefon újraélesztése).vjpeti írta:Hello!
Mi a módja?
Kisebb verziójú szoftvert nem tudsz feltenni.
Magyar product kódok:
E72 RM-530
0587345: HUNGARY QW BLACK
0587284: HUNGARY QW BROWN
0584263: HUNGARY QW GREY
059B0G8: HUNGARY QW WHITE
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- potter55
- Moderátor
T-Mobile-nak van külön product kódja, de szerintem még nem adta ki az új szoftvert, régit meg nem tudsz felrakni.vjpeti írta:T-Mobilos telefonnál is?!

-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!
Bár írtam Tomi613-nak alábbi problémámról, beküldöm ide is, mert minél előbb szeretnék a végére járni, ugyanis készülékemet szinte egy napra sem tudom nélkülözni, főként a naptár és névjegyfunkciók miatt.
Nemrég kaptam egy új e52-est, melyen 071004-es firmware fut. Látássérült lévén képernyőfelolvasó-szoftvert használok rajta, ami mindent jól lekezel,
kivéve az új böngészőt, mely a 71-es fw-ben található. Az eggyel régebbi, 54.3-as szoftban lévő browsert gond nélkül kezelte a felolvasóm.
Bele lehet valahogy integrálni az eggyel régebbi browsert a 71-es szoftba? Ha igen, tudnátok készíteni egy olyan főzött romot a régi browserrel?
Sajnos egyetem mellett nincs időm jobban elmélyedni e témában, így nem szeretnék önállóan kísérletezni moddolgatással, főleg azért, mert nem tudom, hogy milyen következményekkel járna, meg félek, könnyen téglává deriválnám a készüléket.
A böngészőre elsősorban az emailek miatt volna szükség, mert a belső mail klienst sem mindig tudom jól "olvasni", ugyanis a beszélőszoftver van, hogy kihagy sorokat.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:
István
Bár írtam Tomi613-nak alábbi problémámról, beküldöm ide is, mert minél előbb szeretnék a végére járni, ugyanis készülékemet szinte egy napra sem tudom nélkülözni, főként a naptár és névjegyfunkciók miatt.
Nemrég kaptam egy új e52-est, melyen 071004-es firmware fut. Látássérült lévén képernyőfelolvasó-szoftvert használok rajta, ami mindent jól lekezel,
kivéve az új böngészőt, mely a 71-es fw-ben található. Az eggyel régebbi, 54.3-as szoftban lévő browsert gond nélkül kezelte a felolvasóm.
Bele lehet valahogy integrálni az eggyel régebbi browsert a 71-es szoftba? Ha igen, tudnátok készíteni egy olyan főzött romot a régi browserrel?
Sajnos egyetem mellett nincs időm jobban elmélyedni e témában, így nem szeretnék önállóan kísérletezni moddolgatással, főleg azért, mert nem tudom, hogy milyen következményekkel járna, meg félek, könnyen téglává deriválnám a készüléket.

A böngészőre elsősorban az emailek miatt volna szükség, mert a belső mail klienst sem mindig tudom jól "olvasni", ugyanis a beszélőszoftver van, hogy kihagy sorokat.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:
István
- kt76
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 1 time
Megpróbálhatom, bár nem ígérek semmit, de sikerülhet.
Rajta vagyok az ügyön, lassan szerintem tesztelek !
Rajta vagyok az ügyön, lassan szerintem tesztelek !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kt76 2012-12-02 vas. 18:00:41-kor.
- These users thanked the author kt76 for the post:
- velegiistvan (2012-12-01 szomb. 19:20:30)
- Rating: 2.63%
Kis Tomi
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Kérlek, próbáld meg, legfeljebb nem sikerül, és visszarakom a régit.kt76 írta:Megpróbálhatom, bár nem ígérek semmit, de sikerülhet.
- adamk07
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
Megcsináltam a 91.03-as szoftver Rofs2-t. Olvastam a témaindító hozzászólásban, hogy valami védelem van benne, ezt hogy lehetne kivenni belőle?
Ezek vannak a ROM-ban:
Installserver.exe
Memórikártya ikon
Webtráhely áthelyezve a c-re
Indítókép, és hangcsere.
Előre is köszönöm a válaszokat
Üdv, adamk07
Megcsináltam a 91.03-as szoftver Rofs2-t. Olvastam a témaindító hozzászólásban, hogy valami védelem van benne, ezt hogy lehetne kivenni belőle?
Ezek vannak a ROM-ban:
Installserver.exe
Memórikártya ikon
Webtráhely áthelyezve a c-re
Indítókép, és hangcsere.
Előre is köszönöm a válaszokat

Üdv, adamk07