Nokia 5800 CFW/MOD Lista/Mit-hova-miért-hogyan...

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Re: Nokia 5800 CFW/MOD Lista/Mit-hova-miért-hogyan...

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

Nem tudja valaki hogy hol lehet ki/bekapcsolgatni az órát?
Kép
Samsung Galaxy S4
sihumens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 1020 + Lumia520
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: sihumens »

<terminator> írta:Nem tudja valaki hogy hol lehet ki/bekapcsolgatni az órát?
gabika318 tudja, hiszen ő készített egy alkalmazást, ami azt kapcsolgatja ki-be. Kérdezd az illetékest ;)
mgTerminator
4. szint
4. szint

sihumens írta:
<terminator> írta:Nem tudja valaki hogy hol lehet ki/bekapcsolgatni az órát?
gabika318 tudja, hiszen ő készített egy alkalmazást, ami azt kapcsolgatja ki-be. Kérdezd az illetékest ;)
Igen, azért kérdeztem, de mostmár lényegtelen.
Kép
Samsung Galaxy S4
bartak01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpessMusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

v3.36 universal rom by mg

Hozzászólás Szerző: bartak01 »

Szia "terminator"!

Letöltöttem az új ROM-odat, ami N5800-ra készült és nagyon bejön... (Akárcsak az előző.)
Nagyon tetszik a 11 ikonos megoldás integrálása is. De van egy aprócska, de néha zavaró problémám vele:
A menü-be lépve néha hiába bökök rá a megfelelő módon a képernyő alsóbb részein levő parancsikonokra, sokáig nem történik semmi, nem indulnak el a megfelelő alkalmazások. Sőt ilyenkor a képernyő elkezd scrollozni lefelé v. felfelé. Aztán sokadik "bökdösésre" végül mégiscsak elindulnak és minden OK megint. Ha kikapcsolom a 3 + ikont, akkor a probléma nem jelentkezik. Ugyanez volt a helyzet a 3.20-as verziójú ROM-mal is.
Mi lehet az oka és hogyan lehetne kiküszöbölni szerinted? Vagy kérdezzem inkább gabika318-at?
Köszi a választ. Karesz
mgTerminator
4. szint
4. szint

Re: v3.36 universal rom by mg

bartak01 írta:Szia "terminator"!

Letöltöttem az új ROM-odat, ami N5800-ra készült és nagyon bejön... (Akárcsak az előző.)
Nagyon tetszik a 11 ikonos megoldás integrálása is. De van egy aprócska, de néha zavaró problémám vele:
A menü-be lépve néha hiába bökök rá a megfelelő módon a képernyő alsóbb részein levő parancsikonokra, sokáig nem történik semmi, nem indulnak el a megfelelő alkalmazások. Sőt ilyenkor a képernyő elkezd scrollozni lefelé v. felfelé. Aztán sokadik "bökdösésre" végül mégiscsak elindulnak és minden OK megint. Ha kikapcsolom a 3 + ikont, akkor a probléma nem jelentkezik. Ugyanez volt a helyzet a 3.20-as verziójú ROM-mal is.
Mi lehet az oka és hogyan lehetne kiküszöbölni szerinted? Vagy kérdezzem inkább gabika318-at?
Köszi a választ. Karesz
Ez a szar 50es szoft miatt van. Az extra bugos kinetikus scroll okozza a menüben.
Kép
Samsung Galaxy S4
jandras
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei Ascend Y200
Nem: Férfi
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: jandras »

<terminator> írta: Ez a szar 50es szoft miatt van. Az extra bugos kinetikus scroll okozza a menüben.
Azért nem kell mindent a nokiára kenni. Én speci nem használom a +3 gombos mod-ot és nem is volt ilyen problémám. Azt is hozzá kellett volna igazítani az 50-es verzához, mert ezek szerint az a cenrep állomány is változott. Bármilyen programot képes megzavarni egy hibás konfigurációs állomány.
bartak01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpessMusic

Hozzászólás Szerző: bartak01 »

<terminator> írta:
bartak01 írta:Szia "terminator"!

Köszi a választ. Karesz
Ez a szar 50es szoft miatt van. Az extra bugos kinetikus scroll okozza a menüben.
Hali és köszi az infót - talá majd gabika318 kitalál valamit a megoldásra. (Még jó, hogy nem mindig vacakol a scrollozás.)
mgTerminator
4. szint
4. szint

jandras írta:
<terminator> írta: Ez a szar 50es szoft miatt van. Az extra bugos kinetikus scroll okozza a menüben.
Azért nem kell mindent a nokiára kenni. Én speci nem használom a +3 gombos mod-ot és nem is volt ilyen problémám. Azt is hozzá kellett volna igazítani az 50-es verzához, mert ezek szerint az a cenrep állomány is változott. Bármilyen programot képes megzavarni egy hibás konfigurációs állomány.
Hát én nemtudom, átnéztem az eredetivel mindent nem találtam változást, de lehet hogy valamit nem vettem észre. De annak a fájlnak elvileg semmi köze a forgatáshoz. Az új romban meg Gabikának a 3ikon kapcsolgatója van benne...
Kép
Samsung Galaxy S4
amuba
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: amuba »

<terminator> írta:
jandras írta:
Hát én nemtudom, átnéztem az eredetivel mindent nem találtam változást, de lehet hogy valamit nem vettem észre. De annak a fájlnak elvileg semmi köze a forgatáshoz. Az új romban meg Gabikának a 3ikon kapcsolgatója van benne...
Nekem a gyári érintetlen szoftal is szar a scroll, úgy hogy nincs bele nyúlva a szoftba.(v50)
Samsung Galaxy SII
Cseri
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Cseri »

Sziasztok!!
Honnan lehet leszedni téma hatásokat? pl kastor ui-t?
googléval nem találtam
Siemens C55 --> * Motorola E398 * --> Sony W800i --> Sony W300i --> Nokia 6233 --> * Nokia 5800 * --> Samsung Galaxy S
Válasz küldése

Vissza: “Modding”