Elfelejtett Biztonsági kód megfejtése BB5-ös telókon.
-
- Újonc
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Elfelejtett Biztonsági kód megfejtése BB5-ös telókon.
Elvileg nem 'talált' készülék. A haverom adta ide, aki szerint a barátnőjéé. Aztán hogy ebből mi igaz, és mi nem, azt nem tudom. Mondtam neki, hogy kérje el azt a sim-et, amivel lezárták, (sim nélkül adták ide) mert azzal elvileg be kell kapcsolnia ha jól tudom kód kérés nélkül. Onnantól meg felismerik a programok. A szomszéd 6303i-jével így voltam egy éve, és úgy ki tudtam olvasni a kódot. Ha meg nincs sim, nem az én bajom!
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Jó ötlet, ezzel kizárhatod a füllentést.draco31 írta:Elvileg nem 'talált' készülék. A haverom adta ide, aki szerint a barátnőjéé. Aztán hogy ebből mi igaz, és mi nem, azt nem tudom. Mondtam neki, hogy kérje el azt a sim-et, amivel lezárták, (sim nélkül adták ide) mert azzal elvileg be kell kapcsolnia ha jól tudom kód kérés nélkül. Onnantól meg felismerik a programok. A szomszéd 6303i-jével így voltam egy éve, és úgy ki tudtam olvasni a kódot. Ha meg nincs sim, nem az én bajom!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 0
Sziasztok! elfelejtettem a biztonsági kódom C7-es telón. A telefont nem lehet már bekapcsolni, kódot kér ... van rá megoldás?
- Macika
- 6. szint
Adatmegtartással szerintem nincs.SzJani100 írta:Sziasztok! elfelejtettem a biztonsági kódom C7-es telón. A telefont nem lehet már bekapcsolni, kódot kér ... van rá megoldás?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
És esetleg azt tudjátok, hogy Nokia 6600-ának hogy lehet megfejteni a biztonsági kódját? Emlékszem, 6 éve volt egy olyan progi N80-ra ami az IMEI alapján kitalált egy oldókódot, de sajnos nem találtam a letöltések között.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet

- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
http://www.mobilecodez.com/unlocking/no ... ercode.phprydair írta:És esetleg azt tudjátok, hogy Nokia 6600-ának hogy lehet megfejteni a biztonsági kódját? Emlékszem, 6 éve volt egy olyan progi N80-ra ami az IMEI alapján kitalált egy oldókódot, de sajnos nem találtam a letöltések között.

- Macika
- 6. szint
Megfejteni nem tudod vele, csak resetelni.rydair írta:És esetleg azt tudjátok, hogy Nokia 6600-ának hogy lehet megfejteni a biztonsági kódját? Emlékszem, 6 éve volt egy olyan progi N80-ra ami az IMEI alapján kitalált egy oldókódot, de sajnos nem találtam a letöltések között.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 0
Nah annak nem örülök, de van mód beüzemelni egyáltalán? Az a fő nyűgöm, hogy a NOKIA kivonult a környékünkről, nincs elérhető szervíz ... multkor is mikor leadtam a telót kb. 1.5 hónap mulva kaptam vissza ... meg kellene oldani okosan ha lehet ...Macika írta:Adatmegtartással szerintem nincs.SzJani100 írta:Sziasztok! elfelejtettem a biztonsági kódom C7-es telón. A telefont nem lehet már bekapcsolni, kódot kér ... van rá megoldás?
- Macika
- 6. szint
Természetesen, box-szal minden megy.SzJani100 írta:Nah annak nem örülök, de van mód beüzemelni egyáltalán? Az a fő nyűgöm, hogy a NOKIA kivonult a környékünkről, nincs elérhető szervíz ... multkor is mikor leadtam a telót kb. 1.5 hónap mulva kaptam vissza ... meg kellene oldani okosan ha lehet ...Macika írta:Adatmegtartással szerintem nincs.SzJani100 írta:Sziasztok! elfelejtettem a biztonsági kódom C7-es telón. A telefont nem lehet már bekapcsolni, kódot kér ... van rá megoldás?
Ha jársz Pesten, pár perc alatt megoldom Neked. Esetleg a posta is bejátszhat, de csak a Te felelősségedre.
Bővebben privátban.
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Phoenix-el felteszed a gyári vagy az okosított CFW-t (firmet). Az E, F tartalma megmarad. Ezek adatait a telefont kikapcsolva és usb-n pcre dugva is letöltheted. Van külön topicja a phoenixnak és a cfw-nek is..SzJani100 írta:Nah annak nem örülök, de van mód beüzemelni egyáltalán?Macika írta:Adatmegtartással szerintem nincs.SzJani100 írta:Sziasztok! elfelejtettem a biztonsági kódom C7-es telón. A telefont nem lehet már bekapcsolni, kódot kér ... van rá megoldás?