N97 Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Nem: Férfi
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Re: N97 Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: istnag »

Brecker írta:köszönöm, és azt tegyem ami az első oldalon található, vagy van annál ujabb, elrejtve valamelyik oldalon? :-)
Minid van ugye? Mert szerintem inkább itt nézd meg a szoftverednek megfelelőt válaszd ;)
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Hali Brecker!
Hát ha az ezen az fórumon található főzetet teszel fel akkor nem csak 'kipipálva' de valszeg kinyirva is lesz a telód! Ez a 'nagy testvér' fóruma! Neked a 'mini-s' forumban kell nézelődnőd! Szerintem a telcsidhez való főzet meg az RM-555_12.0.110_C01_prd.rofs3.zip -ben található! Kersed a letöltések között!
Ha még nem késő! :)
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Szia cecinho!
"jelkez, jelkezz..." :D Van, lesz , mikor :whaaa: új Rom?
(sorry, de nem bírtam ki míg írsz) ;)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cecinho »

nsee írta:Szia cecinho!
"jelkez, jelkezz..." :D Van, lesz , mikor :whaaa: új Rom?
(sorry, de nem bírtam ki míg írsz) ;)
Szia nsee!

Sajnos még nem állt össze az új rom. :( Az elmúlt pár hétben túl sok elfoglaltságom volt. Annyit megtettem, hogy nagyjából már megvannak a módosítandó file-ok, csak össze kéne hangolnom a már meglévő rendszerrel.
Azt ígérem, hogy két típusú cfw lesz, amik között annyi különbség lesz, hogy az ikonok elrendezése 3*4 illetve 4*5-ös. (kaptam visszajelzést a kis ikonok méretét illetően, ezt így tudom orvosolni - személy szerint a 4*5-öst jobban átlátom és nem mindegy nekem h 12 vagy 20 ikon jelenik meg egyszerre a képernyőn)
Amit tudok ígérni az, hogy hónap végére biztos összehozom az új cfw-t, de ha időm úgy engedi, akkor remélem h előbb is.
Még egy kis kitartás...

CeCinho
SGS2
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

joebacsi72 írta:Hali Brecker!
Hát ha az ezen az fórumon található főzetet teszel fel akkor nem csak 'kipipálva' de valszeg kinyirva is lesz a telód! Ez a 'nagy testvér' fóruma! Neked a 'mini-s' forumban kell nézelődnőd! Szerintem a telcsidhez való főzet meg az RM-555_12.0.110_C01_prd.rofs3.zip -ben található! Kersed a letöltések között!
Ha még nem késő! :)
Átirányítottam oda én is...Kattints csak az "itt" szócskára az előző hozzászólásban ;)
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Hali Istnag!
Hát csinálhatták volna nagyobbra a telefon kijelzőjét hogy el tudjam olvasni az apróbetűs részt is! Amúgy meg már a szemeim sem 20 évesek! Legfeljebb külön-külön. :)

Szia Cecinho!
Előre is köszönöm a rengeteg fáradságot amit belefektetsz a CFW gyártásba, hogy a népnek jó legyen! Szerinted érdemes lenne belefőzni a QT-t? Vagy akkor nem lehetne frissiteni ugye /a 4.7.0 is most frissült 4.7.1-re/? Én is várom az új főzetet! Ugy hogy jó munkát!
cecinho
2. szint
2. szint

joebacsi72 írta:Hali Istnag!
Hát csinálhatták volna nagyobbra a telefon kijelzőjét hogy el tudjam olvasni az apróbetűs részt is! Amúgy meg már a szemeim sem 20 évesek! Legfeljebb külön-külön. :)

Szia Cecinho!
Előre is köszönöm a rengeteg fáradságot amit belefektetsz a CFW gyártásba, hogy a népnek jó legyen! Szerinted érdemes lenne belefőzni a QT-t? Vagy akkor nem lehetne frissiteni ugye /a 4.7.0 is most frissült 4.7.1-re/? Én is várom az új főzetet! Ugy hogy jó munkát!
Én azt mondom, hogy nem tartom érdemesnek olyat belefőzni, amiből újabb frissítések jönnek ki (főként rövid időn belül).
De ha a többségnél ez igény lenne, megoldható.
SGS2
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

cecinho írta:

Szia Cecinho!
Én azt mondom, hogy nem tartom érdemesnek olyat belefőzni, amiből újabb frissítések jönnek ki (főként rövid időn belül).
Ha később frissíteni akarod, akkor főzd bele az *.uda-ba.
Ez érvényes más programra is, viszont a hátránya annyi, hogy hard resetnél törlődik. De aki főzőtt romot tesz fel, annak minek a hard reset :) ?
cecinho
2. szint
2. szint

farkas-laci írta:
cecinho írta:

Szia Cecinho!
Ha később frissíteni akarod, akkor főzd bele az *.uda-ba.
Ez érvényes más programra is, viszont a hátránya annyi, hogy hard resetnél törlődik. De aki főzőtt romot tesz fel, annak minek a hard reset :) ?
Jogos. Viszont ahogy én tapasztaltam, illetve a visszajelzések, hogy a legtöbb embernek megvan h milyen programokat tesz fel FLASH után. Azért beletenni 1-2-3 progit h utána mindenki letörölje... Így mindenkinek megvan a szabadsága. Amit én módosítok az az OS tulajdonsága. A progikkal mindenki maga foglalkozik ;)
SGS2
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

cecinho írta: Szia nsee!

Sajnos még nem állt össze az új rom. :( Az elmúlt pár hétben túl sok elfoglaltságom volt. Annyit megtettem, hogy nagyjából már megvannak a módosítandó file-ok, csak össze kéne hangolnom a már meglévő rendszerrel.
Azt ígérem, hogy két típusú cfw lesz, amik között annyi különbség lesz, hogy az ikonok elrendezése 3*4 illetve 4*5-ös. (kaptam visszajelzést a kis ikonok méretét illetően, ezt így tudom orvosolni - személy szerint a 4*5-öst jobban átlátom és nem mindegy nekem h 12 vagy 20 ikon jelenik meg egyszerre a képernyőn)
Amit tudok ígérni az, hogy hónap végére biztos összehozom az új cfw-t, de ha időm úgy engedi, akkor remélem h előbb is.
Még egy kis kitartás...

CeCinho
Szia!
Okéé várok, várunk mert tudjuk megéri! :taps1: Talán az általam jelzett "probléma" is javítható lesz, ( a sz.gépről leválasztás után a kiválasztott meghajtó... ) ha nem akkor sem fog összedőlni a világ.
Köszi a fáradozást! ;)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “Modding”