Tudomásom szerint a kimenő és bejövő levelek portja nem az email cimedtől függ hanem a kiszolgáló szervertől, például gmail,telenor stb.!atomprof írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az emailemet a telefonomon szoktam megnézni. Eddig akármi@akármi.sk volt a címen és az 587-es porton tudtam levelet küldeni. Most akármi@akármi.com lett az új címen és ezen nem működik a levélküldés se az 587-es se a 25-ös porton. Meg tudná valaki mondani, hogy melyik portot kell használni?
Előre is köszönöm,
Atomprof
N8 CFW/MOD
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: N8 CFW/MOD
- morpheuss12
- 1. szint
- Készüléktípus: N8 Tmobil V8 +Nokia Lumia 920
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 34 times
Menjél fel az akármi.com oldalra a kiszolgálóra és ott a gyik elolvasod hogy milyen porton lehet küldeni a mailokat. Egyébként ezt a mail címet használod a pc is? Ha ott jó akkor nézd megy milyen porton megy beírod a telefonodba és már kész is.Todo írta:Tudomásom szerint a kimenő és bejövő levelek portja nem az email cimedtől függ hanem a kiszolgáló szervertől, például gmail,telenor stb.!atomprof írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az emailemet a telefonomon szoktam megnézni. Eddig akármi@akármi.sk volt a címen és az 587-es porton tudtam levelet küldeni. Most akármi@akármi.com lett az új címen és ezen nem működik a levélküldés se az 587-es se a 25-ös porton. Meg tudná valaki mondani, hogy melyik portot kell használni?
Előre is köszönöm,
Atomprof
A köszönöm gomb nem véletlenül van ott !!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 1 time
A 25-ös porton megy az smtp a PC-n, de a telefonomon nem megy. Így volt az első email címemnél is, de ott az 587-es porton ment rendesen. A webmail oldalán is a 25-ös portot írják...morpheuss12 írta:Menjél fel az akármi.com oldalra a kiszolgálóra és ott a gyik elolvasod hogy milyen porton lehet küldeni a mailokat. Egyébként ezt a mail címet használod a pc is? Ha ott jó akkor nézd megy milyen porton megy beírod a telefonodba és már kész is.Todo írta:Tudomásom szerint a kimenő és bejövő levelek portja nem az email cimedtől függ hanem a kiszolgáló szervertől, például gmail,telenor stb.!atomprof írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm,
Atomprof
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sziaztok! kis segitséget kérek !
nekem a telomon még a régi bzs.mod volt most feltettem a golan féle modot!
minden nagyon tetszik ,de sajna a cam.ja megsem közeliti a régi bzs.-ét !!!!!
a kérdésem az lenne ,hogy lehetséges e valami programmal ezen segitteni.
nekem a telomon még a régi bzs.mod volt most feltettem a golan féle modot!
minden nagyon tetszik ,de sajna a cam.ja megsem közeliti a régi bzs.-ét !!!!!
a kérdésem az lenne ,hogy lehetséges e valami programmal ezen segitteni.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 2 times
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Nekem nem jött be anno az a piros-kék színvilág úgyhogy én csináltam szifon-like üzenetszíneket Mondjuk az amoleden sokkal élénkebb a színe mint most itt a noti lcd-jén. Amugy rofs-okba is lehet rakni, én soha semmit nem pakolok a core-ba.golan7 írta:Egy jó kis mod, ha fel akarjátok dobni az üzenetek menüt: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=75663.0A core file-ba kell belefőzni!
- Rating: 2.63%
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Vááááá, ez nagyon fasza, tényleg jobb így, jól néz ki! Fel tudnád tenni valahová, feltenném szívesenbladehu2 írta:Nekem nem jött be anno az a piros-kék színvilág úgyhogy én csináltam szifon-like üzenetszíneket ...
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál!
MEGOSZTÁSOM
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál!
MEGOSZTÁSOM
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Been thanked: 359 times
feltettem, csak nem nagyon néztem ide mostanában.bazy írta:Vááááá, ez nagyon fasza, tényleg jobb így, jól néz ki! Fel tudnád tenni valahová, feltenném szívesen
https://www.dropbox.com/s/uuaz1yqsb6zew ... bubles.zip
romba kell főzni aztán update. C: -ről szerintem nem működne bár nem próbáltam.
- Rating: 2.63%
- bazy
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
- Has thanked: 495 times
- Been thanked: 163 times
Köszi, mukodik!
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
MEGOSZTÁSOM
MEGOSZTÁSOM
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Been thanked: 415 times
Sziasztok. Ha valaki át szeretné venni az topikot, az jelezze. Végül is csak azért hogy az első hozzászólásba birjon szerkeszteni, linkelni.
Biztos megoldható.
Biztos megoldható.