N8 CFW/MOD
- golan7
- 3. szint
- Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
- Nem: Férfi
- Has thanked: 141 times
- Been thanked: 138 times
Re: N8 CFW/MOD
Egy-két jó digitális óra:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=68115.0 éshttp://forum.dailymobile.se/index.php?topic=68688.0
Egy jó kis mod a gyári fájlkezelőhöz:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=69990.0
Az oldalon lejjebb lévő letöltés a jó N8-hoz!(for n8.rar)
Lehet a c:\-n lévő file-okat törölni, átnevezni stb., a rendszer mappákban is!
Kell hozzá ez a patch is:ReadFullC by xCape.rmp (Megtalálható a megosztásomban!)
Csak rom-ba főzve működik! (Szerintem!)
Egy jó kis mod a gyári fájlkezelőhöz:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=69990.0
Az oldalon lejjebb lévő letöltés a jó N8-hoz!(for n8.rar)
Lehet a c:\-n lévő file-okat törölni, átnevezni stb., a rendszer mappákban is!
Kell hozzá ez a patch is:ReadFullC by xCape.rmp (Megtalálható a megosztásomban!)
Csak rom-ba főzve működik! (Szerintem!)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 10 times
Üdv!
blade féle utolsó belle van a telón, és valami miatt a zenelejátszó elfelejti az albumokat. Tehát frissítem, megtalálja az összes albumot. Majd egy újraindítás után van hogy a háromnegyede oda az albumoknak. Vagy van olyan hogy az összes eltünik. De volt már hogy csak 2 album maradt meg. Megint frissíteni kell és akkor ott az összes, de sok albumnál ez elég sokáig tart és idegesítő...
Ez mitől lehet?
Szerk: Probléma úgy néz ki megoldva. Egy könyvtárban valószínű olyan zenék voltak amit nem tudott lekezelni és ez tett be neki.
blade féle utolsó belle van a telón, és valami miatt a zenelejátszó elfelejti az albumokat. Tehát frissítem, megtalálja az összes albumot. Majd egy újraindítás után van hogy a háromnegyede oda az albumoknak. Vagy van olyan hogy az összes eltünik. De volt már hogy csak 2 album maradt meg. Megint frissíteni kell és akkor ott az összes, de sok albumnál ez elég sokáig tart és idegesítő...
Ez mitől lehet?
Szerk: Probléma úgy néz ki megoldva. Egy könyvtárban valószínű olyan zenék voltak amit nem tudott lekezelni és ez tett be neki.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
pont most akartam írni hogy nálam sose volt ilyen gond és hogy lehet valami utólag mod/widget/akármi okozza. amugy rájöttél hogy azok a zenék milyen zenék? csak mert azt valszeg más cfw/gyári rom sem fogja tolerálni és ha megvan a megoldás akkor legközelebb más már tud rá keresni.spider2 írta:Üdv!
Ez mitől lehet?
-
- 1. szint
Elkiabáltam, most este beléptem és megint nincs benne 1 darab album sem. Valami más a gond.bladehu2 írta:pont most akartam írni hogy nálam sose volt ilyen gond és hogy lehet valami utólag mod/widget/akármi okozza. amugy rájöttél hogy azok a zenék milyen zenék? csak mert azt valszeg más cfw/gyári rom sem fogja tolerálni és ha megvan a megoldás akkor legközelebb más már tud rá keresni.spider2 írta:Üdv!
Ez mitől lehet?
Már most mindegy is mert felraktam a V7-et. Természetesen ott meg a Favoruite apps nem megy ahogy kellene na meg a TTpod sem és a böngésző is csontra fagy....
Menne vissza a Blade féle, csak nem találom a megosztást.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
A V7-en tökéletesen működik a TTpod és én a böngészőnél sem tapasztaltam fagyást. A Favoruite apps programot nem próbáltam. Gondolom a rendszerfájlokat minden esetben törlöd az E-ről.?
Üdv
Üdv
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Has thanked: 0
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
spider2:
A favourite apps az új qt miatt nem megy, hasonló volt a helyzet a FastTube és SwipeUnlock progival is, csak ezekből jött ki új verzió ami már működik V7-n, de a favourite apps-ból még nem jött ki.
A favourite apps az új qt miatt nem megy, hasonló volt a helyzet a FastTube és SwipeUnlock progival is, csak ezekből jött ki új verzió ami már működik V7-n, de a favourite apps-ból még nem jött ki.
Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!
-
- 1. szint
Természetesen mindig mindent törlök az E-ről. F-em nincs. Biztos ami biztos 2 x raktam fel dead modban. Ezek után ezt csinálja...mezenga írta:A V7-en tökéletesen működik a TTpod és én a böngészőnél sem tapasztaltam fagyást. A Favoruite apps programot nem próbáltam. Gondolom a rendszerfájlokat minden esetben törlöd az E-ről.?
Üdv
TTpod egyébként elindul megtalálja a zenéket majd el is kezdi lejátszani, de ha lépnék a főképernyőre akkor egy ideig nem csinál semmit majd kidob a menübe és befejezi a lejátszást.
A böngésző pedig egy ideig nagyon jól megy, majd 1x csak elkezd lassulni, aztán a végén csontra fagy. Kb 5 perces böngészés után. Ezt többször megcsinálta.
Csinált olyat hogy a zsebembe volt majd hallottam egy pittyenést és kivéve láttam hogy automatikusan újraindult. Tegnap óta csak ennyi hibát tapasztaltam.
-
- 1. szint
Igen, ezt gondoltam hogy a prog hibája.TommyX írta:spider2:
Ez lenne a legkisebb baj egyébként...
-
- 1. szint
Na újra raktam a V7-et. Most úgy néz ki hogy ok, egyedül a skype nem megy, vagyis 1x ment de többet nem...
- nsee
- 4. szint
- Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
- Has thanked: 75 times
- Been thanked: 80 times
Másik fórumon olvasom ezt a hibát, újra indás után megy vagy, ha így sem akkor alap témát rakj fel. Ezt javasolták.spider2 írta:Na újra raktam a V7-et. Most úgy néz ki hogy ok, egyedül a skype nem megy, vagyis 1x ment de többet nem...
- Rating: 2.63%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95