N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Nem: Férfi
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Egy-két jó digitális óra:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=68115.0 éshttp://forum.dailymobile.se/index.php?topic=68688.0

Egy jó kis mod a gyári fájlkezelőhöz:http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=69990.0
Az oldalon lejjebb lévő letöltés a jó N8-hoz!(for n8.rar)
Lehet a c:\-n lévő file-okat törölni, átnevezni stb., a rendszer mappákban is!
Kell hozzá ez a patch is:ReadFullC by xCape.rmp (Megtalálható a megosztásomban!)

Csak rom-ba főzve működik! (Szerintem!)
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
spider2
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 21 times
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: spider2 »

Üdv!

blade féle utolsó belle van a telón, és valami miatt a zenelejátszó elfelejti az albumokat. Tehát frissítem, megtalálja az összes albumot. Majd egy újraindítás után van hogy a háromnegyede oda az albumoknak. Vagy van olyan hogy az összes eltünik. De volt már hogy csak 2 album maradt meg. Megint frissíteni kell és akkor ott az összes, de sok albumnál ez elég sokáig tart és idegesítő...
Ez mitől lehet?

Szerk: Probléma úgy néz ki megoldva. Egy könyvtárban valószínű olyan zenék voltak amit nem tudott lekezelni és ez tett be neki.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

spider2 írta:Üdv!
blade féle utolsó belle van a telón, és valami miatt a zenelejátszó elfelejti az albumokat. Tehát frissítem, megtalálja az összes albumot. Majd egy újraindítás után van hogy a háromnegyede oda az albumoknak. Vagy van olyan hogy az összes eltünik. De volt már hogy csak 2 album maradt meg. Megint frissíteni kell és akkor ott az összes, de sok albumnál ez elég sokáig tart és idegesítő...
Ez mitől lehet?
Szerk: Probléma úgy néz ki megoldva. Egy könyvtárban valószínű olyan zenék voltak amit nem tudott lekezelni és ez tett be neki.
pont most akartam írni hogy nálam sose volt ilyen gond és hogy lehet valami utólag mod/widget/akármi okozza. amugy rájöttél hogy azok a zenék milyen zenék? csak mert azt valszeg más cfw/gyári rom sem fogja tolerálni és ha megvan a megoldás akkor legközelebb más már tud rá keresni.
spider2
1. szint
1. szint

bladehu2 írta:
spider2 írta:Üdv!
Ez mitől lehet?
pont most akartam írni hogy nálam sose volt ilyen gond és hogy lehet valami utólag mod/widget/akármi okozza. amugy rájöttél hogy azok a zenék milyen zenék? csak mert azt valszeg más cfw/gyári rom sem fogja tolerálni és ha megvan a megoldás akkor legközelebb más már tud rá keresni.
Elkiabáltam, most este beléptem és megint nincs benne 1 darab album sem. :( Valami más a gond. :stupid:
Már most mindegy is mert felraktam a V7-et. Természetesen ott meg a Favoruite apps nem megy ahogy kellene na meg a TTpod sem és a böngésző is csontra fagy....
Menne vissza a Blade féle, csak nem találom a megosztást.
mezenga
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: mezenga »

A V7-en tökéletesen működik a TTpod és én a böngészőnél sem tapasztaltam fagyást. A Favoruite apps programot nem próbáltam. Gondolom a rendszerfájlokat minden esetben törlöd az E-ről.?
Üdv
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Has thanked: 0
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TommyX »

spider2:
A favourite apps az új qt miatt nem megy, hasonló volt a helyzet a FastTube és SwipeUnlock progival is, csak ezekből jött ki új verzió ami már működik V7-n, de a favourite apps-ból még nem jött ki. :no:
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
spider2
1. szint
1. szint

mezenga írta:A V7-en tökéletesen működik a TTpod és én a böngészőnél sem tapasztaltam fagyást. A Favoruite apps programot nem próbáltam. Gondolom a rendszerfájlokat minden esetben törlöd az E-ről.?
Üdv
Természetesen mindig mindent törlök az E-ről. F-em nincs. Biztos ami biztos 2 x raktam fel dead modban. Ezek után ezt csinálja...
TTpod egyébként elindul megtalálja a zenéket majd el is kezdi lejátszani, de ha lépnék a főképernyőre akkor egy ideig nem csinál semmit majd kidob a menübe és befejezi a lejátszást.
A böngésző pedig egy ideig nagyon jól megy, majd 1x csak elkezd lassulni, aztán a végén csontra fagy. Kb 5 perces böngészés után. Ezt többször megcsinálta.
Csinált olyat hogy a zsebembe volt majd hallottam egy pittyenést és kivéve láttam hogy automatikusan újraindult. Tegnap óta csak ennyi hibát tapasztaltam.
spider2
1. szint
1. szint

TommyX írta:spider2:
A favourite apps az új qt miatt nem megy, hasonló volt a helyzet a FastTube és SwipeUnlock progival is, csak ezekből jött ki új verzió ami már működik V7-n, de a favourite apps-ból még nem jött ki. :no:
Igen, ezt gondoltam hogy a prog hibája.
Ez lenne a legkisebb baj egyébként...
spider2
1. szint
1. szint

Na újra raktam a V7-et. Most úgy néz ki hogy ok, egyedül a skype nem megy, vagyis 1x ment de többet nem... :(
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

spider2 írta:Na újra raktam a V7-et. Most úgy néz ki hogy ok, egyedül a skype nem megy, vagyis 1x ment de többet nem... :(
Másik fórumon olvasom ezt a hibát, újra indás után megy vagy, ha így sem akkor alap témát rakj fel. Ezt javasolták.
These users thanked the author nsee for the post:
spider2 (2012-04-30 hétf. 19:09:44)
Rating: 2.63%
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
Válasz küldése

Vissza: “Modding”