N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
hjocco
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 930
Nem: Férfi
Has thanked: 57 times
Been thanked: 15 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: hjocco »

free93 írta:Tegnap felraktam a delight belle 4.1-et magyar rofs2-vel és olyan problémám van, hogy amikor a kapcsolatoknál szeretném a "t-mobile net"-et a "web" elé helyezni (mert ugye a "web" nem működik már jó pár verzió óta nálam..), a kapcsolat beállítások között nem mutatja a hozzáférési pontokat(ez látszik a képen)..itt semmire nem tudok nyomni mert befagy, majd 2 másodperc elteltével visszadob a menübe.
Valami megoldás létezik erre?

Kép
Hi.Érdekes!Nekem ezen az oldalon látható a hálózati célok.(1 próbát megér!tedd át angol nyelvre és így próbáld meg beállítani).Ha így sem ok.Akkor ovi suittal tedd fel az eredeti Bellét és utána pheonixel a delight belle 4.1-t

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=65467.0
Innen szedted le? Én ezeket használom és minden ok. Core, angol UDA verzióst a rofs3 és lentebb a magyar rofs2 Üdv.
free93
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 20 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: free93 »

Hi.Érdekes!Nekem ezen az oldalon látható a hálózati célok.(1 próbát megér!tedd át angol nyelvre és így próbáld meg beállítani).Ha így sem ok.Akkor ovi suittal tedd fel az eredeti Bellét és utána pheonixel a delight belle 4.1-t

Innen szedted le? Én ezeket használom és minden ok. Core, angol UDA verzióst a rofs3 és lentebb a magyar rofs2 Üdv.
Most újra flasheltem, nem raktam fel semmit, én nem állítottam semmit. Minden úgy van ahogy végzett. Most ott voltak a hálózati célok, aztán újra indítottam a telefont és megint eltűnt :D
Egyébként azt szedtem le én is :)
sergio81
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: sergio81 »

bladehu2 írta:
sergio81 írta:Nálam még a Delight 4.0 van fent és az utóbbi pár napban 3 filmet néztem rajta több részletben!Tehát beletekergetve, kicsit gondolkodik de amúgy minden ok!
hát ez sajnos nem mérvadó mivel gondolom ezeket a filmeket nem tesztelted a gyári belle-vel, tehát nem tudhatod hogy ezek amugy akadnának vagy ezek másnál is gond nélkül mennek. nekem kb 3-ből egy film az ami megakad, de ugye nagyban függ hogy ki mit néz. én általában bdrip-eket "kölcsönzök" :)
Igazad van!Én is csak azért írtam mert nekem is meglepő volt hogy eddig nem ment a beletekerés!Ennél a szoftnál meg 3 Bd-rip filmből 3nál tökéletes!Az általad linkelt film nálam is beakad!
hjocco
2. szint
2. szint

free93 írta:

Most újra flasheltem, nem raktam fel semmit, én nem állítottam semmit. Minden úgy van ahogy végzett. Most ott voltak a hálózati célok, aztán újra indítottam a telefont és megint eltűnt :D
Egyébként azt szedtem le én is :)
Hi.Másik SIM kártyával is próbáltad.Lehet,hogy valami szolgáltatói beállítás hiányzik(ez csak tipp)Gondolom fleshlnél benne volt a SIM és elötte csináltál *#7370# meg a végén SIM ki-be..
Üdv.Jut eszembe az enyém kártya független.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hjocco 2012-03-07 szer. 20:25:22-kor.
free93
1. szint
1. szint

Hi.Másik SIM kártyával is próbáltad.Lehet,hogy valami szolgáltatói beállítás hiányzik(ez csak tipp)
Üdv.
Nem hiszem hogy ez a baj, mert ha átállítom a nyelvet angolra, akkor nincsen semmi gond, működik is rendesen. Csak restart után a prioritások vissza állnak és nem a "T-mobile net"-et használja, hanem a "web"-et ami meg ugye nem működik... :S
sergio81
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: sergio81 »

Srácok!Egyébként minden frankó a Delight4.1-el?Valami olyasmit olvastam hogy a Store nem műkszik, ez igaz!?
hjocco
2. szint
2. szint

free93 írta:
Hi.Másik SIM kártyával is próbáltad.Lehet,hogy valami szolgáltatói beállítás hiányzik(ez csak tipp)
Üdv.
Nem hiszem hogy ez a baj, mert ha átállítom a nyelvet angolra, akkor nincsen semmi gond, működik is rendesen. Csak restart után a prioritások vissza állnak és nem a "T-mobile net"-et használja, hanem a "web"-et ami meg ugye nem működik... :S
Igen lehet,,Mert a 4.1 magyar rofs2 még mindig nem tökéletes,de lehet,hogy a 4.2 megoldja.És mi van,ha eltávolítasz minden más lehetőséget akkor már nem lehet más választása,mint a T-mobile net.(hosszan nyomva el lehet)Üdv,Ja és még valami. CSAK saját hálózatban is próbáltad?
free93
1. szint
1. szint

hjocco írta:
free93 írta:
Üdv.
Igen lehet,,Mert a 4.1 magyar rofs2 még mindig nem tökéletes,de lehet,hogy a 4.2 megoldja.És mi van,ha eltávolítasz minden más lehetőséget akkor már nem lehet más választása,mint a T-mobile net.(hosszan nyomva el lehet)Üdv,Ja és még valami. CSAK saját hálózatban is próbáltad?
Próbáltam úgy is hogy törlök mindent, de újraindítás után visszaáll minden az eredetire...Saját hálózatban sem jó.
Most megy fel a csak angol nyelves változat, remélem azzal jó lesz.
Nagy szükségem van a mobil netre, és ha csak ez fogja megoldani, akkor angol nyelvű lesz. Remélem a 4.2-vel nem lesz ilyen gond.
Egyszer már volt ilyen problémám, de akkor meg bírtam oldani úgy hogy a C/private/10202be9/persist/cccccc00.cre(ez tárolja a hálózati célokat) fájlt töröltem és újraindítottam a telefont. Most ez sem segített.
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

free93 írta:Tegnap felraktam a delight belle 4.1-et magyar rofs2-vel és olyan problémám van, hogy amikor a kapcsolatoknál szeretném a "t-mobile net"-et a "web" elé helyezni (mert ugye a "web" nem működik már jó pár verzió óta nálam..), a kapcsolat beállítások között nem mutatja a hozzáférési pontokat(ez látszik a képen)..itt semmire nem tudok nyomni mert befagy, majd 2 másodperc elteltével visszadob a menübe.
Valami megoldás létezik erre?

Kép
Az én verziómmal ilyen probléma nincs, legalábbis nálam!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
free93
1. szint
1. szint

Az én verziómmal ilyen probléma nincs, legalábbis nálam!
Most flasheltem a csak angol verzióval, itt már látszanak a hálózati célok, viszont hiába állítom át a prioritást, egy idő után magától visszaáll az eredetire :S
Válasz küldése

Vissza: “Modding”