N97 Főzőtt/Cooked ROM

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
ManOnFire
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N958G+N8DG
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: N97 Főzőtt/Cooked ROM

Hozzászólás Szerző: ManOnFire »

Hello! Pont akartam írni a pozitiv cfw kritikát! Amit persze ez a hiba nem fog lerontani, de nálam is fent áll. Lesz rá megoldás? Összeségébe tetszik: menü, gyorsaság, stb.
cecinho
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N97 Black
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: cecinho »

ManOnFire írta:Hello! Pont akartam írni a pozitiv cfw kritikát! Amit persze ez a hiba nem fog lerontani, de nálam is fent áll. Lesz rá megoldás? Összeségébe tetszik: menü, gyorsaság, stb.
Igen jogos, pedig merem mondani, h még a laptop lopás előtti FW-ben úgy módosítottam a videó hangfelvételi minőségén h az a gyárit simán felülmúlta.
Valamit nagyon elírhattam. Ma javítom a hibát.
Elnézést mindenkitől!!!
SGS2
joebacsi72
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-I9000 JB 4.2.1
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: joebacsi72 »

Üdv Cecinho!
Előfordul az ilyen! Azt hiszem akik ezt a fórumot fontosnak tartják tisztában vannak a CFW esetleges mellékhatásaival! :D
Akinek meg nem tetszik várja meg a gyári frissitéseket amik ugye hát a közelébe sem érnek egy Cecinho féle Főzetnek! Ráadásul az akár fél évig is elhúzódó "tesztek" ellenére azok is tartalmaznak hibákat!
Amúgy a video felvétel már az előzőben is 2796 kbit/s volt.
Sajnos még nem volt időm feltenni/meg az előzővel is elégedett vagyok/ mert ha megengeded előtte vissza főzném a 3x4 es menüt. Igaz nem sokat látom a Shell miatt de nekem nem tetszenek a miniatür ikonok. Ráadásul nogyon torzulnak is!
Mégegyszer 1000 köszönet a fáradozásaidért! Nyomtam egy "tetsziket" a letöltéseknél! :D
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Szia, Cecinho!
Az lenne a kérdésem, hogy a mai napon felkerült, ovi_maps_3.6-ot, ami főzetben való, bele tudnád keverni a legutolsó főzetedbe? Ha az e:/-re települne, fontolóra venném egy szavazás indítását, koronázás ügyben! (amúgy is) :Notworty: :lol3: :cry3: a mesternek :smartass: :king:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
cecinho
2. szint
2. szint

stukker írta:Szia, Cecinho!
Az lenne a kérdésem, hogy a mai napon felkerült, ovi_maps_3.6-ot, ami főzetben való, bele tudnád keverni a legutolsó főzetedbe? Ha az e:/-re települne, fontolóra venném egy szavazás indítását, koronázás ügyben! (amúgy is) :Notworty: :lol3: :cry3: a mesternek :smartass: :king:
Bele bele teszem, viszont tesztelni most nem lesz rá időm. Ha letesztelnéd te, nagyon megköszönném. 1-2 óra múlva küldöm a linket amin le tudod tölteni.
SGS2
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

stukker!
Teszt eredmény? Van valami jóság? :)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
stukker
2. szint
2. szint

nsee írta:stukker!
Teszt eredmény? Van valami jóság? :)
Szia!
Éjszaka tettem fel, reggel ügyet intéztem, közben tesztelek. Amit kértem, az jól működik, priviben már jeleztem tapasztalataimat. Szeretnék még délutánig időt kérni, de a véleményem az hogy jól működik. Nyilván ennyi idő alatt nem lehet minden apróságot kipróbálni, de mivel csak pár apróság lett javítva, így nagy baj nem lehet!!!!!
LG G4 D815 (32GB)
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

stukker írta: Szia!
Éjszaka tettem fel, reggel ügyet intéztem, közben tesztelek. Amit kértem, az jól működik, priviben már jeleztem tapasztalataimat. Szeretnék még délutánig időt kérni, de a véleményem az hogy jól működik. Nyilván ennyi idő alatt nem lehet minden apróságot kipróbálni, de mivel csak pár apróság lett javítva, így nagy baj nem lehet!!!!!
Szia! Köszi a reagálást, persze több időre van szükség az apróságokban rejlik a lényeg. ;) Egyszerűen nem tudtam várni a kérdéssel. ;)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
stukker
2. szint
2. szint

nsee írta:
stukker írta: Szia!
Szia! Köszi a reagálást, persze több időre van szükség az apróságokban rejlik a lényeg. ;) Egyszerűen nem tudtam várni a kérdéssel. ;)
Teljesen érthető az izgalom! Hasonlóan reagáltam én is. Jeleztem Cecinho-nak, hogy nem találtam benne hibát. De én sem vagyok tévedhetetlen. Rövidesen mindenki eléri. Mivel javasoltam, koronázzuk meg a mestert, én megszavaztam, remélem ti is!!!
LG G4 D815 (32GB)
cecinho
2. szint
2. szint

Üdv mindenkinek!
Stukker tesztelte az új CFW-met az integrált MAPS 3.6-al. Flash után nagyon szabad C memória méret várható, mint utólagos MAPS telepítést követően. Várhatóan kb 60 MB.
Azért nem teszem még közzé, mert nem tudom, hogy engedélyezni-e a további maps frissítéseket, valamint kb 1 hónapon belül még lesz egypár javítás a CFW-ben.
Ezen a linken letölthető: N97_RM-505_22.0.110_CFW_by_Cecinho_v2 with NokiaMaps3.6

Aki szeretné, használja egészséggel!
SGS2
Válasz küldése

Vissza: “Modding”