free93 írta:
Próbáltam, de újraindítás után ugyanúgy visszaáll a web prioritása 1-esre. Próbáltam törölni a web-et, de akkor is ugyan ez van. :/
ÉS ha a WEB-et áthelyezed WAP-ra?
free93 írta:
Próbáltam, de újraindítás után ugyanúgy visszaáll a web prioritása 1-esre. Próbáltam törölni a web-et, de akkor is ugyan ez van. :/
Akárhogy próbálom, bármit áthelyezhetek, törölhetek, de újraindítás után minden visszaáll és a web lesz az alapértelmezett, azzal viszont nem működik, és utána hiába állítom át wapra vagy t-mobile netre, nem mindig hajlandó használni inkább kiírja hogy nincs kapcsolatgolan7 írta:free93 írta:
ÉS ha a WEB-et áthelyezed WAP-ra?
free93 írta:
Nem értem nálam akkor mért szórakozikgolan7 írta: Érdekes nálam semmi hasonló nincs!
nevezd át a c:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre fájlt pl cccccc.cre.old -ra, ez tárolja az összes wifi és mobilnetes AP-t. olyan mintha nálad vagy össze lenne zavarodva ez a fájl vagy nem tudja írni a telefon. eztuán telefon kikapcs-bekapcs, vedd fel újra a mobilnetes és wifis AP-ket és nézd meg megmaradnak-e. az átnevezett régi fájlod meglesz, ha így se jó akkor az újan létrejött törlésével és a régi visszanevezésével vissza tudod állítani az előző állapotot.free93 írta:Nem értem nálam akkor mért szórakozikgolan7 írta: Érdekes nálam semmi hasonló nincs!
bladehu2 írta:nevezd át a c:\private\10202be9\persists\cccccc00.cre fájlt pl cccccc.cre.old -ra, ez tárolja az összes wifi és mobilnetes AP-t. olyan mintha nálad vagy össze lenne zavarodva ez a fájl vagy nem tudja írni a telefon. eztuán telefon kikapcs-bekapcs, vedd fel újra a mobilnetes és wifis AP-ket és nézd meg megmaradnak-e. az átnevezett régi fájlod meglesz, ha így se jó akkor az újan létrejött törlésével és a régi visszanevezésével vissza tudod állítani az előző állapotot.free93 írta:Nem értem nálam akkor mért szórakozikgolan7 írta: Érdekes nálam semmi hasonló nincs!
hello! én a a billentyüzárnál azt csináltam ,hogy letöltöttem a tweaks nevü progit , és ott beálítottam hogy neforgassa el a képernyő védőt. egyébként nagyon jó progi, kinetikus gögetést is lehet álítani transmittert, világítás szenzort akár ki is lehet kapcsolni, továbbá proci használat stb.liqquid írta:Már leírtam ezeket a hivatalos oldalára de leírom ide is hátha valaki tudja (ott nem érkezett sajnos válasz...) Taylor féle v2 pro van fent! Kérdések:
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári csengőhangokat belemásoltam a C-n a csengőhangok mappába, a gyári háttereket meg a háttérképek mappába, és miért nem látja a készülék, és ezt, hogyan lehetne beállítani, hogy lássa, ha a C-ről akarom, hogy haszálja, mivel ha netán csak az E-ről tudja használni, akkor adattáróló módba mindíg eltűnik a háttér illetve nem használható a csengőhang se...
-Hívás indításkor ha a hívott fél fogadta a hívást röviden rezzen a készülék.
-Beszélgetés közben a hívás befejezésekor hosszabban rezzen a készülék.
-Ha elfordított kijelzőnél zárod le a készüléket, a képernyő védő is elfordulva aktiválódik.
Ezt a 3 opciót hogyan lehetne kikapcsolni? a Rezzenéseket nem szeretem max ha hív valaki rezegjen a zsebemben... Az elforgatott opció nem rossz, de megszokja az ember a feloldás gomb helyét és ekkor azt is elforgatja sajnos ami sztem nem jó...
Ja és van e valami mód a kinetikus scroll gyorsítására pl. csúszkával vagy nem tudsz e belerakni a következőbe 1 ilyen opciót? Nem lenne haszontalan sztem, még ezeken kívül lenne pár hasznos ötletem, de max privátban megbeszéljük ha érdekel.