Az 1.7 es install servert használod? (mert refreshen azt kell) a rom patcherben lévő install server már nem jó refreshre!herdsman12 írta:Kipróbáltam, bár nem világos, hogy mit értesz a "legelső Norton" alatt, mert a "Symbian Hack.zip állományban az említett (Norton Secutity Hack By CODeRUS) csomag az utolsó.nokiae668 írta: A Norton hack működik Belle Refreshen! Még a legelején próbáltam és működött!
Azért írja ki, hogy nem kompatibilis eszköz, mert nincs beállítva a sis fájl a Symbian^3 as készülékekre, de attól függetlenül működik! Már többen is megcsinálták itt is és külföldi fórumokon is olvastam, hogy működik!
A legelső Nortonnal próbáld meg. Azt csak telepíteni kell és az utasításoknak megfelelően eljárni. (Norton Secutity Hack By CODeRUS)
A csomagban pedig NortonHack-ként van feltüntetve.
Látszólag rendben, de amikor a Total Recall v5.1.0-t telepítettem, akkor nem telepíthető figyelmeztetés jött és kilépett.
További keresgélés után találtam a következő oldalra:
http://www.nokiabreak.com/jailbreak-nok ... fresh.html
Bár nem pontosan azok az állományok, de van pár különbség a leírásban.
A Te leírásodban 3. ott 6. pont "Restore", "Restore all".
Addig jutottam, hogy zöld lett mindkét gomb, majd "Add to Auto", de a másik leírásban szereplő "All Patches - Apply lépést kihagytam.
Ezután kikapcs, bekapcs és nem működik a telepítés.
Most ott tartok, hogy kipróbálom a nokiabreak oldalon talált módszert, bár nem hiszem, hogy büntetlenül lehet ezeket egymásra pakolni.
Ha nem megy, akkor egy *#7780# vagy *#7370#.
A csomagban van egy olyan zip, hogy installservers_pack.zip ebből az installserverS3.zip ből az installserver.exe másold a C sys bin-be és újraindítás! És így már mennie kell! (x-plore nevű progival, letöltéseknél vagy akár googleban is megtalálod)