Köszi szépen, már csak a hogyan a kérdés?! Miként fog ez nekem a képernyőre kerülni?spider2 írta:Nekem is gondom volt a névnapok kiiratásával, de a minap megjelent a coming next widget újabb verziója ami Bellén is tökéletesen működik.
TÁRGYTLAN
Köszi szépen, már csak a hogyan a kérdés?! Miként fog ez nekem a képernyőre kerülni?spider2 írta:Nekem is gondom volt a névnapok kiiratásával, de a minap megjelent a coming next widget újabb verziója ami Bellén is tökéletesen működik.
Már fent van a magyar rofs2lasza0414 írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A Delight tovább módosította a Taylor féle Bellét, Delight 3.4-es verzióra.
Viszont nemtudom hogy hogy kell belerakni magyar nyelvet (nem írást). Esetleg valaki tudna javasolni valamit? Vagy esetleg egy magyar változatot nem tudna valaki csinálni belőle ?
Előre is köszönöm
koja80 írta:Két napja én is használom Taylor Belléjét. Nekem nagyon bejön, köszönet a szerzőnek. Eddig egy problémám akadt. Az előfizetésemben van pár óra mobiltv nézhetőség, de most állandóan azt jelzi vissza a hivatkozás, hogy a készülék nem alkalmas a vételhez. Kérem, hogy akinek van lehetősége tesztelje le. Trés mobiltv (van 2 democsatorna, azokat előfizetés nélkül lehet fogni).
-Itt nincs az ikonok alatt szöveg.szabojoe82 írta:Már fent van a magyar rofs2lasza0414 írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A Delight tovább módosította a Taylor féle Bellét, Delight 3.4-es verzióra.
Viszont nemtudom hogy hogy kell belerakni magyar nyelvet (nem írást). Esetleg valaki tudna javasolni valamit? Vagy esetleg egy magyar változatot nem tudna valaki csinálni belőle ?
Előre is köszönöm
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=57667.0
Neked Photo editor, vagy Képszerkesztő?szabojoe82 írta:szerintem csak golan rakta oda őket
én most raktam fel a delight 3.4 nagyon jó:)
eddig minden ok .
Ma felrakom az összes progit.
és még annyi hogy aki akármelyik új belle rc rakta fel, és mobil internettel is netezik az váltson kapcsolatot ,mert a web nevű kapcsolattal nem lép fel a netre,semmi nem müködik vele. egyébként t-mobos vagyok.
A Total recall sajnos csipog, míg az annán nem csipogott.Úgyhogy szerintem a Bellen csipogni fog a Symbrecorder is.rolihood írta:2 kérdés a Taylor féle Belle-vel kapcsolatban:
- ez is a háttérbe rakja a lerakó piros gombot ha a másik fél hamarabb szakítja meg a hívást?
- megy-e rajta csipogás mentesen a Symbrecorder?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Nekem ugyanez volt pár napja, ugyanevvel az üzenettel.A democsatornával próbáltam.koja80 írta:Két napja én is használom Taylor Belléjét. Nekem nagyon bejön, köszönet a szerzőnek. Eddig egy problémám akadt. Az előfizetésemben van pár óra mobiltv nézhetőség, de most állandóan azt jelzi vissza a hivatkozás, hogy a készülék nem alkalmas a vételhez. Kérem, hogy akinek van lehetősége tesztelje le. Trés mobiltv (van 2 democsatorna, azokat előfizetés nélkül lehet fogni).