C6 CFW Nokia 5800 (5530)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: C6 CFW Nokia 5800 (5530)

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Hali!

A conversation menüpontot miként tudom kiírtani az FW-ből? Bele van főzve, de nekem nem kell, meg gondot is okoz. Melyik fájlokat/mappákat kell törölni(persze nem utólag, hanem flash előtt az FW-ben turkálva gondoltam)?
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Nem: Férfi
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

Barthezz2 írta:Hali!
A conversation menüpontot miként tudom kiírtani az FW-ből? Bele van főzve, de nekem nem kell, meg gondot is okoz. Melyik fájlokat/mappákat kell törölni(persze nem utólag, hanem flash előtt az FW-ben turkálva gondoltam)?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34503 Ezt letöltöd. Siscontents-el kitömöríted, megjelenik előtted a fájl lista, ami a programhoz tartozik. Ezeket megkeresed, majd kitörlöd.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
Barthezz2
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 5530 XM White-Blue
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

nagy.renato írta:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=34503 Ezt letöltöd. Siscontents-el kitömöríted, megjelenik előtted a fájl lista, ami a programhoz tartozik. Ezeket megkeresed, majd kitörlöd.
Ezer köszönet :Notworty: Erre nem is gondoltam..

Szerk: Hát ez nem nyert hangszórót.. Ha kiszedem rofs2-ből azokat a fájlokat, ami hozzá tartozik, akkor flash után be sem bootol a telefon :duhos2:
"Szerintem akkora esélyed van... minthogy a Hubble űrteleszkóppal felfedezik, hogy minden fekete lyuk közepén egy kis ember áll zseblámpával, és a biztosítékot keresi." by Sheldon <> http://instantbazinga.com/
u2ro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: u2ro »

nagy.renato írta:
u2ro írta:C6-os rom esetében a hangrögzítő felvételi idejét fel lehet tunningolni az 1 óráról rompatcher segítségével? Van ilyen patch?
Patch-t nem találtam, de itt vagy egy mod. http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=28910.0 Ezen az oldalon megtalálod. 12 órára növeli.
Köszi! :)
rinagy
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: rinagy »

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nem vagyok szakértő ebben a C6 firmware-es dologban. Nagyon megtetszett a videón ez a dolog, minden, amit hiányolok 5800-ból, az ebben benne van (csúszkás bill.feloldás, főképernyő, stb...) Na most, utánaolvastam, de még mindig lenne pár kérdésem, és csak biztosra megyek, mert már egyszer megjártam ilyen dologgal (Samsung D900i-t flasheltem, mondván milyen jó lesz, minden korlátozást felold, bíztattak, erre az igaz, hogy feloldott, csak teli lett buggal: a szöveg nem ott volt ahol kéne lennie, tele volt képi hibával, és mikor oda jutottam, hogy visszarakom, akkor a telefon folyton lefagyott, újraindult. Alig vártam, hogy megszabaduljak tőle, elhatároztam, ilyet többet nem csinálok!) Kérdésem: mik a hibái/hátrányai ennek a dolognak? Létezik-e olyan verzió, ami teljesen a gyári C6-os legfrissebbje? Nekem semmi mod nem kell, csak a gyári C6.Egy linket megköszönnék. :) Olvastam olyat, hogy nem lehet telepíteni utána programokat, nem lehet maps-ot frissíteni, nem fordul a képernyő, stb. És tényleg, valaki póbálta utána visszarakni az eredetit? Sikeres?
A telefonomon a legfrissebb firmware van (V52).
Nagyon köszönöm.
matrixtech
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc S
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matrixtech »

Üdv,
Tud valaki arra megoldást, hogy ne akadjon meg a csengőhang amikor hívnak? Olvasgattam a témában de érdemi javítást nem találtam.

Üdv,
Neo_snd
matrixtech.hu
farkas-laci
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Lumia 730 DS
Has thanked: 23 times
Been thanked: 99 times

Hozzászólás Szerző: farkas-laci »

matrixtech írta:Üdv,
Tud valaki arra megoldást, hogy ne akadjon meg a csengőhang amikor hívnak? Olvasgattam a témában de érdemi javítást nem találtam.

Üdv,
Neo_snd
Töröld ki a hívó képet. Az akasztja meg. Sajnos ilyen... :(
matrixtech
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Sony Ericsson Xperia Arc S
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: matrixtech »

farkas-laci írta:
matrixtech írta:Üdv,

Üdv,
Neo_snd
Töröld ki a hívó képet. Az akasztja meg. Sajnos ilyen... :(
Köszönöm szépen a gyors választ, viszont eddig eljutottam. Gondoltam van valami egyéb javítás hozzá :(
matrixtech.hu
athalas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 mini

Hozzászólás Szerző: athalas »

Sziasztok. Egy olyan vC6 rom kellene nekem, amiben semmi csillivilli nincs, programokból csak a fontosak, viszont minden sebesség vagy teljesítményjavítás benne van és a bugok minimálisak.Ha nem kell magyarítani az sem nagy hátrány. N97 minire találtam ilyet, reméltem 5800ra is lesz (52-es szoft).
Tudtok linkelni egy ilyesmit? Köszönöm
kovacadam
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 11 times
Been thanked: 7 times

Re: Nokia C6-00

Hozzászólás Szerző: kovacadam »

Sziasztok!
5800-ám van, de a C6 fw van rajta, úgyhogy gondoltam inkább ide írok. Push emailt állított be valaki? Már egy ideje azzal szenvedek, de nem akar összejönni. Nokia Messagingot fölrakom, de újraindítás után eltűnik, ráadásul az se nagyon szedte le a cuccot. Djuiceos vagyok, próbáltam a TelenorContact programot is (a szolgáltatást is aktiváltam), beállítottam, felment netre, leszedte az eddigieket, aztán bontottam a kapcsolatot, küldtem gépen magamtól magamnak egy mailt, azt se szedte le... Szóval passz, ötlet?
Válasz küldése

Vissza: “Modding”