N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
cheater669
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: cheater669 »

Taylor:

a korábbival is ez volt, hogy nagy kapkodva kiadtad, és utána kellett még macerázni vele. Azért a bevitel hiánya nem tudom, hogy marad észrevétlen :D
Gondolom a forrás miatt sem akartad felrakni az origi fájlokat, de ha már belepiszkálsz, akkor így picit furán mutat, hogy ez lenne majd a végleges :confused3:
Ettől függetlenül megy egy köszi a RC miatt, de légy egy picit türelmesebb, ne engedj a nyomásnak. ;)

bladehu2:

Gondolom azért, mert akik megkapták ezt a szoftvert, nem a telepítőfájlokat, hanem csak a kész készüléket kapták meg.
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Dehogy kell cserélni! Beteszed oda ahová kell és trükk nélkül felmegy.
bladehu2 írta:
Taylor írta:Link javítva! Újra frissítés szükséges!
ha ez hivatalos N8 belle akkor miért kell a v22-es fw-t használni és továbbra is csereberélni a fájlokat?
These users thanked the author Taylor for the post (total 2):
kiss110 (2011-11-14 hétf. 13:55:10) • bazy (2011-11-14 hétf. 16:35:07)
Rating: 5.26%
Kép
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Apró hiba, bár csak a Nokia is ilyen hamar foltozna. Ki lesz adva az eredeti is. De utálom hogy az emberek ennyire türelmetlenek és kétségbe vonják a szavaimat. Azt hiszem már bizonyítottam eleget. Ezt a romot csak én kaptam meg, senki más, és a közel jövőben is így lesz. De ha nem vagyok eléggé megbízható többet nem publikálok és nincs miért nyavajogni.
cheater669 írta:Taylor:

a korábbival is ez volt, hogy nagy kapkodva kiadtad, és utána kellett még macerázni vele. Azért a bevitel hiánya nem tudom, hogy marad észrevétlen :D
Gondolom a forrás miatt sem akartad felrakni az origi fájlokat, de ha már belepiszkálsz, akkor így picit furán mutat, hogy ez lenne majd a végleges :confused3:
Ettől függetlenül megy egy köszi a RC miatt, de légy egy picit türelmesebb, ne engedj a nyomásnak. ;)

bladehu2:

Gondolom azért, mert akik megkapták ezt a szoftvert, nem a telepítőfájlokat, hanem csak a kész készüléket kapták meg.
Kép
semetka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 + Nokia 6120c
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: semetka »

Taylor írta:Apró hiba, bár csak a Nokia is ilyen hamar foltozna. Ki lesz adva az eredeti is. De utálom hogy az emberek ennyire türelmetlenek és kétségbe vonják a szavaimat. Azt hiszem már bizonyítottam eleget. Ezt a romot csak én kaptam meg, senki más, és a közel jövőben is így lesz. De ha nem vagyok eléggé megbízható többet nem publikálok és nincs miért nyavajogni.
cheater669 írta:Taylor:

bladehu2:

Taylor ne húzd fel magad az ilyen embereken. Bizonyítottál már eleget, ha nem hiszik el az az ő bajuk.
Ja és a jövőben is számítunk a munkádra. :taps1:
These users thanked the author semetka for the post:
hjocco (2011-11-14 hétf. 14:22:49)
Rating: 2.63%
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Taylor írta:Dehogy kell cserélni! Beteszed oda ahová kell és trükk nélkül felmegy.
bladehu2 írta:
Taylor írta:Link javítva! Újra frissítés szükséges!
ha ez hivatalos N8 belle akkor miért kell a v22-es fw-t használni és továbbra is csereberélni a fájlokat?
nyugodtság, én csak azért kérdeztem mert a romod leírásánál továbbra is az a metódus van hogy v22-t kell berakni products alá majd opciók és cseréljük a fájlokat a belle-kre. de ha lehet simán rakni akkor zsír, mivel így nem kell a 111.020 előtt downgradelni sem. apropo, ezzel is visszaszámol a flash végén hogy nem tudja befejezni vagy ez már patentül felmegy mint a v22 vagy bármelyik gyári?
cheater669
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: cheater669 »

'napot!

Na várjál. Már bocs de rohadtul nem azt mondtam, hogy minek élsz te egyáltalán, meg egyebek, és nem is ilyen gondolatokkal írtam az üzenetet. Csupán arra próbáltam volna felhívni a figyelmedet, hogy a nyomás hatására kapkodtál és emiatt egy ilyen elég triviális funkció maradt ki belőle. Ez viszont picit cink. A gyors reakciód rá ellensúlyozza, és itt jön a de, HA nem kapkodtál volna, akkor elsőre jó lett volna. És ez a beszélgetés sem zajlott volna le.

És az előző üzenetemben is írtam, de akkor leírom még egyszer, hogy nem várom el, és meg is értem hogy nem fogod csak úgy közzétenni, nincs ezzel semmi gond.

Bocsánat mérnök vagyok, szeretem és elvárják tőlem az elsőre hibamentes dolgokat, az írásom egyáltalán nem rossz szándékkal született (szerintem higgadtan végigolvasva ez érződik is), az hogy te mit értesz ki belőle, felelősséget ezért már nem vállalhatok.

Üdv, és további jó munkát, én is számítok rá ;)

ui.: bladehu2: én is csak a leírás alapján gondoltam, hogy cserélni kell, de akkor tévedtem :oops:
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

bladehu2: Visszaszámol. Ott az RC telepítési segédlet. Az a kezdetektől kezdve javítva a romhoz. :) A rom alatti infót kellene olvasni!

"A rom telepítése:

-Phoenix segítségével, bekapcsolt telefonnal, vagy halott módban.
-A telefon adatait mentsük le. Formázzuk az E meghajtót. Ha van memóriakártyánk azt is formázzuk le.
-Akinek nem megy valamiért a frissítés az downgradeljen előtte!
-Az összes fált amit letöltöttél másold ide: "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596"
-Indítsd a Phoenixet, majd az sw kiválasztása után katt az Optionsra.
-Itt töröld a pirossal kijelölt fájlokat.
-Pipáld ki a Stay in Flash Mode rubrikát majd az OK-ra kattintva zárd be az ablakot.
-Katt a Refurbish gombra.
-A telepítés befejeződik, a Phoenix hibát ír ki és elkezd visszafelé számolni. Ekkor készen vagyunk. Húzzuk le a telefont az USB-ről, és kapcsoljuk be.
Kép
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

Én meg Rendszer Informatikus, és csak az hibázik aki dolgozik! Aki meg mindenhez ért az hazudik.
cheater669 írta:'napot!

Na várjál. Már bocs de rohadtul nem azt mondtam, hogy minek élsz te egyáltalán, meg egyebek, és nem is ilyen gondolatokkal írtam az üzenetet. Csupán arra próbáltam volna felhívni a figyelmedet, hogy a nyomás hatására kapkodtál és emiatt egy ilyen elég triviális funkció maradt ki belőle. Ez viszont picit cink. A gyors reakciód rá ellensúlyozza, és itt jön a de, HA nem kapkodtál volna, akkor elsőre jó lett volna. És ez a beszélgetés sem zajlott volna le.

És az előző üzenetemben is írtam, de akkor leírom még egyszer, hogy nem várom el, és meg is értem hogy nem fogod csak úgy közzétenni, nincs ezzel semmi gond.

Bocsánat mérnök vagyok, szeretem és elvárják tőlem az elsőre hibamentes dolgokat, az írásom egyáltalán nem rossz szándékkal született (szerintem higgadtan végigolvasva ez érződik is), az hogy te mit értesz ki belőle, felelősséget ezért már nem vállalhatok.

Üdv, és további jó munkát, én is számítok rá ;)

ui.: bladehu2: én is csak a leírás alapján gondoltam, hogy cserélni kell, de akkor tévedtem :oops:
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Taylor írta:bladehu2: Visszaszámol. Ott az RC telepítési segédlet. Az a kezdetektől kezdve javítva a romhoz. :) A rom alatti infót kellene olvasni!
"A rom telepítése:
-Az összes fált amit letöltöttél másold ide: "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596"
ah na igen, ezen úgytűnik csak átfutottam. a v22-es képek zavartak meg, de így már érthető.
These users thanked the author bladehu2 for the post:
Taylor (2011-11-14 hétf. 14:36:36)
Rating: 2.63%
Kolondrum
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: Kolondrum »

Én nem tom simán feltettem az RC-t meglestem és visszatettem a 25.7-et, igaz volt ismeretem a hogyanról. OFF-ba mondom.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Válasz küldése

Vissza: “Modding”