N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times
Been thanked: 4 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

free93 írta:
feroooo írta:
kisbodza írta:Sziasztok!

Én is kipróbáltam néhány belle-t,most Golan utolsója van fenn.A gondom az,hogy a Spiderman,Angry birds nem indulnak el.
Amikor flashelés után felraktam,elindult,ebből gondolom,hogy valami progi miatt nem jó.Valakinek esetleg hasonló gondja?
Nem nagyon akarom megint újrahúzni,habááááár akkor egyesével kéne a többi cuccot felrakni,és közben próbálni a spidert,hogy elindul-e.
Egyszerűbb volna,ha valaki megmondaná,hogy neki mivel akadt össze,remélem lesz ilyen :-)
Addig is köszi :cry3:
Nekem Delight 3.2 HUN van fent.Angry Birds rio simán megy végig.Spidermant nem próbáltam.Az Asphalt 6 az elindult de mielőtt kezdtem volna a versenyt,kilépett mindig ott.
Nálam is ez volt, annyi a titka, hogy a pálya introkat ne nyomd le, nézd végig xd nekem azóta egyszer sem lépett ki :)
Megvan!!
A slide answer hun volt a ludas.Elég baj,mert ez nagyon hasznos volt,nem raktam le a fülemmel,meg nem nyomkodtam beszélgetés közben össze-vissza a gombokat.Esetleg erre valami más alternatíva????
kis_peti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8-00 DG
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kis_peti »

Megvan!!
A slide answer hun volt a ludas.Elég baj,mert ez nagyon hasznos volt,nem raktam le a fülemmel,meg nem nyomkodtam beszélgetés közben össze-vissza a gombokat.Esetleg erre valami más alternatíva????

Helló! Elméletileg + gyakorlatilag is ezt megakadályozza a távolságmérő sensor a tel. előlapján!
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

kis_peti írta:Megvan!!

Helló! Elméletileg + gyakorlatilag is ezt megakadályozza a távolságmérő sensor a tel. előlapján!
Szia4
Nálam csak elméletileg,sajnos.Máshogy tartom a telót,vagy egy kicsit messzebb rakom a fülemtől-fejemtől,akkor simán lerakom.
Plusz még kihangosítom,ha a kislányom beszél a mamával,és folyamatosan megy a puszi a telóra,meg nyomkodja.A Slide answer erre is tökéletes volt,mert látta képet,de hiába ért hozzá a kijelzőhöz,nem bontotta a beszélgetést.
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

Sziasztok!!

Kérnék szépen valakit, hogy magyarázza már el hogy a CODeRUS bell by Golan V7 3.rar-t ha letöltöttem akkor hogy kell feltolni a telóra, vagy mit kell csinálni vele mert a Phoenix nekem fogadja el. A letöltött Bzs féle főzetet írtam át a letöltött fájlokkal de valamiért nem tudom elindítani a frissítést. Vagy nem is a Bzs félét kellene átírnom? Ja!, és van még egy javított "rofs3" a V7 3 hoz, ezt is cserélnem kell?

Köszönettel: Joe
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

simonjoe írta:Sziasztok!!

Kérnék szépen valakit, hogy magyarázza már el hogy a CODeRUS bell by Golan V7 3.rar-t ha letöltöttem akkor hogy kell feltolni a telóra, vagy mit kell csinálni vele mert a Phoenix nekem fogadja el. A letöltött Bzs féle főzetet írtam át a letöltött fájlokkal de valamiért nem tudom elindítani a frissítést. Vagy nem is a Bzs félét kellene átírnom? Ja!, és van még egy javított "rofs3" a V7 3 hoz, ezt is cserélnem kell?

akidobos írta: Szia!

Ott kezdődik, hogy adott egy Phoenix és benne egy Annácska, mintha azt szeretnéd feltenni. Csakhogy, amikor beolvastatod, nyomsz options-t és törölsz mindent, ami nem uda, rofs2, rofs3, és core. Aztán ezek meg edit-tel lecseréled a Belle uda, rofs2-3 és core-ra, majd dead mode és refurbish.
http://www.youtube.com/watch?v=CXR3IqRehKQ
Sok sikert!

Szia! Én gy csináltam! ;)
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
simonjoe
1. szint
1. szint

enazati írta:

akidobos írta: Szia!

Ott kezdődik, hogy adott egy Phoenix és benne egy Annácska, mintha azt szeretnéd feltenni. Csakhogy, amikor beolvastatod, nyomsz options-t és törölsz mindent, ami nem uda, rofs2, rofs3, és core. Aztán ezek meg edit-tel lecseréled a Belle uda, rofs2-3 és core-ra, majd dead mode és refurbish.
http://www.youtube.com/watch?v=CXR3IqRehKQ
Sok sikert!
Ha jól értem akkor letöltök egy Euro3-as Annát és csak a megfelelő tartalmakat írom át?

Szia! Én gy csináltam! ;)
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

A flash-t már úgy látom leírták!
A javított rofs3-al kell flash-elni, mert ami a rar-ban van az nem jól!
These users thanked the author golan7 for the post:
simonjoe (2011-10-08 szomb. 18:46:20)
Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
cheater669
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: cheater669 »

Nekem sikerült a flash a javított rofs3-al, bzs annáját alapul véve, igaz a végén elvesztette a kapcsolatot, és elkezdett 25ről visszaszámolni, de csak nem vette észre a kapcsolatot. Ettől függetlenül is jól megy. 1 restart volt eddig az első kamerindításnál, azóta megy rendesen, meg ma a battery monitor kezd hülyülni, de ha jól tudom ez eddig sokaknak jelentkezett már belle-n, hiába az elvileg belle kompatibilis verzió (bár lehet hogy hivatalossal megy, ki tudja :D ).
simonjoe
1. szint
1. szint

Azt hiszem nekem is sikerült, bár elkiabálni nem szeretném, nem volt a "test" feliratos restart és ezt írta ki a frissítés végén: WARNING: "Asic CMT: NAND status reported bad blocks". Nekem is számolt vissza, az elveszett kapcsolat miatt, egy kicsit félek, hogy nem sikerült a frissítés. Köszönöm a segítségeteket!!!!

Üdv: Joe
enazati
3. szint
3. szint
Készüléktípus: N8 DG-Samsung GS5
Has thanked: 70 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: enazati »

simonjoe írta:Azt hiszem nekem is sikerült, bár elkiabálni nem szeretném, nem volt a "test" feliratos restart és ezt írta ki a frissítés végén: WARNING: "Asic CMT: NAND status reported bad blocks". Nekem is számolt vissza, az elveszett kapcsolat miatt, egy kicsit félek, hogy nem sikerült a frissítés. Köszönöm a segítségeteket!!!!

Üdv: Joe
No para, működi fog! :)
Nem az a baj, hogy kics az állatkert, ha nem az, hogy alacsony a kerítés!
Válasz küldése

Vissza: “Modding”