N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
kis_peti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8-00 DG
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: kis_peti »

kis_peti írta:
golan7 írta:Készítettem CODeRUS féle belle-ből CFW-t(3. nekifutásra talán jó is lett)! :mrgreen:

Nem sokat változtatta rajta!(Már ami a modokat érinti!)
-Maps a z:-n
-Screen saver elfordul!
-Az uda-val települő progik is magyar nyelvűek! (Office, PDF stb.)
-Communicator, shazam, ovi music eltávolítva!(Ha megjelenik az alkalmazáskezelőben akkor ott eltávolítható!)
-Qt az UDA-ban!
-Pár progi a z:-n
-Effectek a c:\animation\effects mappában(by Delight 3.2 :Notworty: ), utólag is módosítható! (Tettem fel Effects pack-ot is :smartass: )
-STB.....

Szerk.: A rof3-at elb@..tam! Tettem fel javítottat!

Csak saját felelősségre! :mrgreen:
Hy! Zsír az Cfw!!! :Notworty: De találtam benne egy hiányosságot, szöveg bevitelnél nem jön elő a Qwerty billentyűzet. Help Please!!!
Megoldottam a problémát! :lol3: ( Figyelmetlen voltam a fájlcseréknél! ) SORRY! :oops:
joe3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 mini - Lumia 640
Has thanked: 54 times
Been thanked: 88 times

Hozzászólás Szerző: joe3 »

Nektek működik a services widget??? Nekem nem ír ki semmit ha sms kapok vagy hívnak csak középre kirakja hogy mi van de a widget nem jelzi. Sima belle van fenn nem módingólt.
cheater669
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: cheater669 »

Vagy 20 oldalt visszaolvastam, de mivel elég sok verzió kering mostanában, ezért olyanhoz szól a kérdésem, aki próbált több féle Belle-t is, hogy melyikben van a legkevesebb mindennapi használat során észrevehető bug, és magyar-e :D

Ill. Golan ha vagy akkor a tegnapi dátumú Belle-d milyen a megosztásodban? :D
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

cheater669 írta:Vagy 20 oldalt visszaolvastam, de mivel elég sok verzió kering mostanában, ezért olyanhoz szól a kérdésem, aki próbált több féle Belle-t is, hogy melyikben van a legkevesebb mindennapi használat során észrevehető bug, és magyar-e :D

Ill. Golan ha vagy akkor a tegnapi dátumú Belle-d milyen a megosztásodban? :D
Próba, szerencse! :mrgreen:
Eddig nem volt vele gondom!

Akinek gondja van a maps szinkronizálással a CFW-ben annak raktam fel javítást, a c:-re kell másolni!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
cheater669
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8

Hozzászólás Szerző: cheater669 »

Magyar nyelv/bevitel van benne, és jól gondolom hogy kell a tegnapi dátumú javított rofs3 is? :D
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

cheater669 írta:Magyar nyelv/bevitel van benne, és jól gondolom hogy kell a tegnapi dátumú javított rofs3 is? :D
Teljesen magyar és a javított rofs3-al kell flash-elni!
These users thanked the author golan7 for the post:
cheater669 (2011-10-05 szer. 20:45:09)
Rating: 2.63%
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
manta1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N8
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: manta1 »

Kérdezném a hozzáértőket, hogy nincs lehetőség az Anna féle widgeteket átoperálni a Belle-be?
Valahogy nem tudom megszokni!!!

Köszönöm!
kisbodza
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 820
Has thanked: 26 times

Hozzászólás Szerző: kisbodza »

Sziasztok!

Én is kipróbáltam néhány belle-t,most Golan utolsója van fenn.A gondom az,hogy a Spiderman,Angry birds nem indulnak el.
Amikor flashelés után felraktam,elindult,ebből gondolom,hogy valami progi miatt nem jó.Valakinek esetleg hasonló gondja?
Nem nagyon akarom megint újrahúzni,habááááár akkor egyesével kéne a többi cuccot felrakni,és közben próbálni a spidert,hogy elindul-e.
Egyszerűbb volna,ha valaki megmondaná,hogy neki mivel akadt össze,remélem lesz ilyen :-)
Addig is köszi :cry3:
feroooo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 4.4.2 HUN
Has thanked: 57 times
Been thanked: 31 times

Hozzászólás Szerző: feroooo »

kisbodza írta:Sziasztok!

Én is kipróbáltam néhány belle-t,most Golan utolsója van fenn.A gondom az,hogy a Spiderman,Angry birds nem indulnak el.
Amikor flashelés után felraktam,elindult,ebből gondolom,hogy valami progi miatt nem jó.Valakinek esetleg hasonló gondja?
Nem nagyon akarom megint újrahúzni,habááááár akkor egyesével kéne a többi cuccot felrakni,és közben próbálni a spidert,hogy elindul-e.
Egyszerűbb volna,ha valaki megmondaná,hogy neki mivel akadt össze,remélem lesz ilyen :-)
Nekem Delight 3.2 HUN van fent.Angry Birds rio simán megy végig.Spidermant nem próbáltam.Az Asphalt 6 az elindult de mielőtt kezdtem volna a versenyt,kilépett mindig ott.
free93
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 20 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: free93 »

feroooo írta:
kisbodza írta:Sziasztok!

Nekem Delight 3.2 HUN van fent.Angry Birds rio simán megy végig.Spidermant nem próbáltam.Az Asphalt 6 az elindult de mielőtt kezdtem volna a versenyt,kilépett mindig ott.
Nálam is ez volt, annyi a titka, hogy a pálya introkat ne nyomd le, nézd végig xd nekem azóta egyszer sem lépett ki :)
Válasz küldése

Vissza: “Modding”