N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: Todo »

bladehu2 írta:
cseroxquad írta:Mikorra várható hivatalosan a Belle N8-ra?
idézem neked a svéd nokia válaszát erre a kérdésre:
"Nokia: Hi PKK. Symbian Belle will first come out of the Nokia 700 in the Swedish market and is expected to come in November. Then we begin to "roll out" Symbian Belle to existing products. Nokia N8 is a priority and we expect to begin the rollout by year-end. Sincerely, Oscar"
Tehát hivatalosan is megerősítve hogy jó esetben (ha nem késik a nokia 700 boltokba kerülése) decemberben jön a belle, és elsőként az n8-ra.

mellesleg akit érdekel 75 olvasói kérdésre válaszolt a svéd nokia, itt olvasható a svéd eredetinek az angolra googlefordított változata (persze aki tud svédül annak könyebb a dolga):
http://translate.google.com/translate?h ... 86299.html

Csak itt még azt írják, hogy elöször jön a nokia 700 a svéd piacon várhatóan novemberben! Ehhez képest már a 700,és a 701 is kapható akár nálunk is pedig még csak október eleje van! http://shop.nokia.hu/ Ebből arra is lehet következtetni, hogy a nokia a bellével úgyan úgy "szívózik" mint elötte az annával!
kenderke
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kenderke »

Sziasztok. Nekem a Georgexy_IVO777_CFW_0.1 van fent. Maga az sw jónak tűnik, de sokan szóltak, hogy nem tudnak elérni, 2x kicsörög és utána mintha kinyomnám őket. Néha újra is indul a telefon. Valakinél ilyen jellegű hiba???
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Nem: Férfi
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

Készítettem CODeRUS féle belle-ből CFW-t(3. nekifutásra talán jó is lett)! :mrgreen:

Nem sokat változtatta rajta!(Már ami a modokat érinti!)
-Maps a z:-n
-Screen saver elfordul!
-Az uda-val települő progik is magyar nyelvűek! (Office, PDF stb.)
-Communicator, shazam, ovi music eltávolítva!(Ha megjelenik az alkalmazáskezelőben akkor ott eltávolítható!)
-Qt az UDA-ban!
-Pár progi a z:-n
-Effectek a c:\animation\effects mappában(by Delight 3.2 :Notworty: ), utólag is módosítható! (Tettem fel Effects pack-ot is :smartass: )
-STB.....

Szerk.: A rof3-at elb@..tam! Tettem fel javítottat!

Csak saját felelősségre! :mrgreen:
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
Georgexy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N78 - N8 DG Taylor Belle
Has thanked: 32 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: Georgexy »

kenderke írta:Sziasztok. Nekem a Georgexy_IVO777_CFW_0.1 van fent. Maga az sw jónak tűnik, de sokan szóltak, hogy nem tudnak elérni, 2x kicsörög és utána mintha kinyomnám őket. Néha újra is indul a telefon. Valakinél ilyen jellegű hiba???
Szia!

Nem tudom mi lehet nálad. Esetleg valami program akadhat. Engem mindig elérnek rendben. Sajnos.
Telefonok:
Nokia 1610, 1611, 2110, 3110, Siemens C25, C35, M35, Nokia 7110, Siemens S35, Siemens ME45, Nokia 3110 Classic, 6210, 6230, 6230i, 6600, 6020, 6080, LG L600v, Nokia N70, 2730 Classic, N78, N8
Megosztásom: http://www.mediafire.com/?h4jms2yi7i5on
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

Sziasztok!!

Az Anna alatt van ékezetes magyar betűkészlet???

üdv: Joe
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

simonjoe írta:Sziasztok!!

Az Anna alatt van ékezetes magyar betűkészlet???

üdv: Joe
A billentyűzet melleti karaktereket (pl. ' " ¨ ) lenyomod majd utánna a betűt és kész az ékezetes karakter!
Például: "+o=ő, '+a=á De kipróbálhatod ezt is: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=43815
These users thanked the author Todo for the post:
simonjoe (2011-10-05 szer. 07:32:40)
Rating: 2.63%
basta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: basta »

golan7 írta:Készítettem CODeRUS féle belle-ből CFW-t(3. nekifutásra talán jó is lett)! :mrgreen:

-Screen saver elfordul!
-Communicator, shazam, ovi music eltávolítva!(Ha megjelenik az alkalmazáskezelőben akkor ott eltávolítható!)
-Qt az UDA-ban!
-Effectek a c:\animation\effects mappában(by Delight 3.2 :Notworty: ), utólag is módosítható! (Tettem fel Effects pack-ot is :smartass: )
-STB.....

Üdv! Van arra lehetőség, hogy utólag módosítsam, hogy ne forduljon el a screen saver? Használom a betalabs sleeping screen és a bubbles alkalmazásait, azok viszont nem tudják ezt kezelni. A sleeping screen a következő percben lefrissít, akkor a helyére kerül, viszont a bubbles az behal. Legutóbb az ivo777 féle volt fent, azon nem fordította el, most a coderus v2-t tettem fel, emiatt viszont nem kézenfekvő, pedig használnám a te cfw-idet.
golan7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Note2 LTE+HUAWEI IDEOS S7 Slim
Has thanked: 141 times
Been thanked: 138 times

Hozzászólás Szerző: golan7 »

basta írta:
golan7 írta:
Üdv! Van arra lehetőség, hogy utólag módosítsam, hogy ne forduljon el a screen saver? Használom a betalabs sleeping screen és a bubbles alkalmazásait, azok viszont nem tudják ezt kezelni. A sleeping screen a következő percben lefrissít, akkor a helyére kerül, viszont a bubbles az behal. Legutóbb az ivo777 féle volt fent, azon nem fordította el, most a coderus v2-t tettem fel, emiatt viszont nem kézenfekvő, pedig használnám a te cfw-idet.
Sajnos nem tudom, hogy melyik file tartalmazza ezt a mod-ot a rofs3-ban!
De ha flash-elsz, akkor egy másik rofs3-al próbáld ki és akkor nem fog elfordulni! (De nem lesz freeunrar, képlopó progi és killme sem,mert ezek is ebben vannak!)
Van a megosztásomban egy rofs3 ami csak a magyar bevitelt tartalmazza!
Samsung Galaxy Note II LTE (T-mobil) DN3 Rom
Megosztásom
Mielőtt valamit megkérdeznél használd a keresőt és nézd meg az első oldalt és ha van, a GY.I.K. oldalt!!!
basta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: basta »

golan7 írta: Sajnos nem tudom, hogy melyik file tartalmazza ezt a mod-ot a rofs3-ban!
De ha flash-elsz, akkor egy másik rofs3-al próbáld ki és akkor nem fog elfordulni! (De nem lesz freeunrar, képlopó progi és killme sem,mert ezek is ebben vannak!)
Van a megosztásomban egy rofs3 ami csak a magyar bevitelt tartalmazza!
Köszönöm, kipróbálom úgy.

Szerk.: Így tényleg jó, megoldotta a problémám. :) Köszönöm mégegyszer!
kis_peti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8-00 DG
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kis_peti »

golan7 írta:Készítettem CODeRUS féle belle-ből CFW-t(3. nekifutásra talán jó is lett)! :mrgreen:

-Screen saver elfordul!
-Qt az UDA-ban!
-STB.....

Hy! Zsír az Cfw!!! :Notworty: De találtam benne egy hiányosságot, szöveg bevitelnél nem jön elő a Qwerty billentyűzet. Help Please!!!
Válasz küldése

Vissza: “Modding”