Sajnos nekem még 0-ról sem sikerül újrarakni a McGuidert.enazati írta:Szia!
Igaz, hogy nem a McGuider, ha nem az Aura, de nálam sem ment. Letöröltem mindent, és 0-ról kezdtem. Most megy.

Sajnos nekem még 0-ról sem sikerül újrarakni a McGuidert.enazati írta:Szia!
Igaz, hogy nem a McGuider, ha nem az Aura, de nálam sem ment. Letöröltem mindent, és 0-ról kezdtem. Most megy.
Sajnos egyik bellén sem fut rendesen, én is nagyon hiányolom.. :\ Ha találsz vagy ajánlanak olyan battery widgetet ami százalékos írja, oszd már meg velem is!! Nekem is szükségem lenne rábazy írta:Meg még egy érdekesség... nálatok fut rendesen a Nokia BaterryMonitor?Nálam egy kis idő után befagy. Mármint mutatja, hogy miből mennyi van hátra (net, zene, navi stb...), de a százalékmutató megáll, max újraindítás után frissül.
Vagy van-e egyéb százalékkijelző widget, ami fut rendesen Belle-n
Előre is köszi!
Igen, most már tudom én is!free93 írta:nálam tökéletesen működikbazy írta:Remélem ez már jó lesz!
és azt nem tudod véletlenül, hogy normál tv-out működik-e? vagy az sem?zeratul írta:thx a választferoooo írta:Igy van!A játékok mennek!zeratul írta:golan deligth3.1 belle hdmi-vel a videólejátszás nem megy, illetve a nagy képernyő (big screen) sem indul memóriahiányra hivatkozva...
hdmi önmaga működik, meg a képnézés is (bár játékot nem próbáltam), de, ha egy videót el akarok indítani, behal az egész (mármint hdmi-n valamire kötve)
másnál is így van?