Felmászik olyan program, ami nincs szignózva.GorTen írta:Nekem a navifirm volt a ludas!!
1.1-el akartam leszedni a cuccot de download nem ment ezert copy clipboarddal szedtem le anno. Most az 1.2-vel siman ment a download. Es phoenix-szel tettem fel T-sre a 13.16ot. Salmi modszerevel. Viszont sztem nem tette ra a bzs modot... Rezeg a kijelzo elso inditasnal. Ugye akkor nem tette ra a modot? Vagy hogy tudok meggyozodni leggyorsabban arrol hogy a mod fent van-e?!?
N8 CFW/MOD
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: N8 CFW/MOD
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4 +Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Kapcsolat:
Meg vagyok
Ujra flasheltem salmi cuccaval es most mar meg vagyok
Koszi bzs a modot
Mukodik az E is rendesen
Amugy sokkal gyorsabb erzetre mint a h2o mod az 1.0-n...
Ujra flasheltem salmi cuccaval es most mar meg vagyok
Koszi bzs a modot
Mukodik az E is rendesen
Amugy sokkal gyorsabb erzetre mint a h2o mod az 1.0-n...
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Na örülök neki.GorTen
Azt csak láhatod egyből hogy a gyári vagy az enyém, mert a menü is más.Van külön gps mappa,internet,media, stb.Gyári fájlkezelő látja a rejtett fájlokat, stb, és még sorolhatnám, de mint Damir is írta a szignózatlan fájl-nak is fel kell menni.
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Meg vagyok. Szépen berendezkedem és jöhet a tesztelés.bzs73 írta:Na örülök neki.GorTen
Azt csak láhatod egyből hogy a gyári vagy az enyém, mert a menü is más.Van külön gps mappa,internet,media, stb.Gyári fájlkezelő látja a rejtett fájlokat, stb, és még sorolhatnám, de mint Damir is írta a szignózatlan fájl-nak is fel kell menni.
Jelenleg jobban tetszik a Te modod mint a h2o
No csicsa, csak a lényeg, gyorsan és nem agyonberhelve
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Elso korben mukodik minden!! Mar mailt is tudok irni exchange-en. A T-s szoft kilepett ha kuldes gombot nyomtam. Kivagott a progi. De itt meg az is megy
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG. BZS 13.16 uda
- Has thanked: 5 times
na zsíír! én is így szedtem le a file-okat, akk valószínüleg nekem is itt a hiba! nah ha lesz kis időm neki is látok, és rem nekem is felmegy!GorTen írta:Nekem a navifirm volt a ludas!!
1.1-el akartam leszedni a cuccot de download nem ment ezert copy clipboarddal szedtem le anno. Most az 1.2-vel siman ment a download. Es phoenix-szel tettem fel T-sre a 13.16ot. Salmi modszerevel. Viszont sztem nem tette ra a bzs modot... Rezeg a kijelzo elso inditasnal. Ugye akkor nem tette ra a modot? Vagy hogy tudok meggyozodni leggyorsabban arrol hogy a mod fent van-e?!?
szép volt GorTen!!!
- qkac111
- 1. szint
- Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 8 times
Ígértem tehát írom!
Egy teljes napi tesztelés, nyomkodás, telepítés, állítgatás után bátran merem mondani jobb ez a szoftver mint az előző, persze ezt is Bzs kolléga féle UDA-val használom.
Ezért külön köszönet a "MESTERNEK"
Gyorsabb és pontosabb lett a rendszer, mivel nekem a csicsa nem igazán fontos (kis fekete téma, alap háttérrel, téma hatások ki), jól kezelhető, magával a telefonnal meg eddig is megvoltam elégedve. Kamera jól szuperál a képek, videók szépek. A galéria még egy kicsit szemetes de amit nem akarok hogy lásson azt rejtett mappába teszem (az X-plore meg ott is látja).
Tehát nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a frissítést is meg a BZS féle UDA-t is!
BZS neked ment a
Egy teljes napi tesztelés, nyomkodás, telepítés, állítgatás után bátran merem mondani jobb ez a szoftver mint az előző, persze ezt is Bzs kolléga féle UDA-val használom.
Gyorsabb és pontosabb lett a rendszer, mivel nekem a csicsa nem igazán fontos (kis fekete téma, alap háttérrel, téma hatások ki), jól kezelhető, magával a telefonnal meg eddig is megvoltam elégedve. Kamera jól szuperál a képek, videók szépek. A galéria még egy kicsit szemetes de amit nem akarok hogy lásson azt rejtett mappába teszem (az X-plore meg ott is látja).
Tehát nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a frissítést is meg a BZS féle UDA-t is!
BZS neked ment a
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Hasonló jókat tudok én is mondani. Igaz megküzdöttünk itt páran a flash-eléssel, de nagyon megérte!! BZS uda-val meg egyenesen tökéletessé vált a gép! Ez kellet. Nem vacakol, működik és kész. Ez a lényeg, ez a feladata.qkac111 írta:Ígértem tehát írom!
BZS neked ment a
Köszi BZS, remélem még sokáig bütykölgeted, csiszolgatod az N8-asunkat
BIG THANKS
- bzs73
- 3. szint
- Készüléktípus: Sony Z3 Compact
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 415 times
Na hát köszi mindenkinek. Természetes hogy nincs megállás. Készül a végleges verzió. Abba ha minden igaz benne lessz 1-2 frissítés is már, mint pl a videó feliratkezelés, stb, és hát próbálom finomítani, próbálgatok különböző módosításokat. Persze továbbra se szeretném felesleges módokkal telipakolni, mert nekem is a stabilitás, egyszerűség, sebesség a fontos.Utána mindenki úgy csinosítja ahogy akarja.
-
- 1. szint
- Kapcsolat:
Ha esetleg tudunk mi is hozzátenni vmit érdemben, segíteni, akkor szóljbzs73 írta:Na hát köszi mindenkinek. Természetes hogy nincs megállás. Készül a végleges verzió. Abba ha minden igaz benne lessz 1-2 frissítés is már, mint pl a videó feliratkezelés, stb, és hát próbálom finomítani, próbálgatok különböző módosításokat. Persze továbbra se szeretném felesleges módokkal telipakolni, mert nekem is a stabilitás, egyszerűség, sebesség a fontos.Utána mindenki úgy csinosítja ahogy akarja.