Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
dussy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SE X10 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: 5230 egyedi firmware / CFW

Hozzászólás Szerző: dussy »

Hali!

Fél órája még fotóztam a telóval, zsebre vágtam majd hazajöttem. Most elővettem-se kép se hang...
Hard resetre nem reagál... :evil:

Mi lehet? Mit csináljak?

*szerk: kíváncsiságból rátettem töltőre, de 3percig nem reagált! Aztán elkezdett tölteni, majd be tudtam kapcsolni. Bekapcsoltás után kiírta, hogy merül az akku pedig a töltőn van!
Tegnap töltöttem teljesen fel!
-dussy-
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

dussy írta:Hali!
Fél órája még fotóztam a telóval, zsebre vágtam majd hazajöttem. Most elővettem-se kép se hang...
Hard resetre nem reagál... :evil:
Mi lehet? Mit csináljak?
*szerk: kíváncsiságból rátettem töltőre, de 3percig nem reagált! Aztán elkezdett tölteni, majd be tudtam kapcsolni. Bekapcsoltás után kiírta, hogy merül az akku pedig a töltőn van!
Tegnap töltöttem teljesen fel!
valszeg vmi futott ami úgy lemerítette a telefont hogy annak nem volt ideje szabályosan leállni. ha így hirtelen áll le teló akkor ez normális hogy bekapcsolás után az utolsó állapotot mutatja, azaz hogy merül a telefon. nekem n95 csinált ilyeneket egy rossz akkuval.
dussy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SE X10 mini

Hozzászólás Szerző: dussy »

Most néztem a dátumot is átállította, de nem a nyárira, hanem hajnali 01:14-re (13:41-kor).

Gyári Nokia töltővel töltöm, de nem a sajátjával, lehet gond? Mi meríti le pár óra alatt fullról?
-dussy-
sandlerf
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6210 navigator

Hozzászólás Szerző: sandlerf »

Sziasztok!

Feltettem ezt a CFW firmwaret és az a bajom hogy a zenelejátszó nem működik...rámegyek a zenelejátszóra és visszadob a menube...mi lehet a gond? E:\Music mappábaraktam a zenéket pedig...
bladehu2
5. szint
5. szint

sandlerf írta:Sziasztok!
Feltettem ezt a CFW firmwaret és az a bajom hogy a zenelejátszó nem működik...rámegyek a zenelejátszóra és visszadob a menube...mi lehet a gond? E:\Music mappábaraktam a zenéket pedig...
mivel eddig meg senki sem irt hasonlo problemarol ezert valszeg egyedi gond lesz. letorolted FW frissites elott a memkartyarol a private,sys,system mappakat?
sandlerf
Újonc
Újonc

bladehu2 írta:
sandlerf írta:Sziasztok!
mivel eddig meg senki sem irt hasonlo problemarol ezert valszeg egyedi gond lesz. letorolted FW frissites elott a memkartyarol a private,sys,system mappakat?
igen letöröltem...sőt próbáltam úgy is hogy teljesen leformáztam, ráraktam a memkarira való dolgokat(boot stb) és úgy frissítettem..de a helyzet ua. ha rányomok a zenére akkor megyílik 1 pillanatra azt vissza is ugrik...minden más tökéletes csak pont ez a rész nem jó...mondjuk az enyém vodás alapból...ha más product kódú fw-t rakok rá akkor mi lesz?
sandlerf
Újonc
Újonc

Hát most már ott tartok hogy nem kapcsol be a telefon....:( a jaf felismeri megflaseli de nem bootol be...most mit tegyek?....
bladehu2
5. szint
5. szint

sandlerf írta:Hát most már ott tartok hogy nem kapcsol be a telefon....:( a jaf felismeri megflaseli de nem bootol be...most mit tegyek?....
es ezt hogy sikerult elerni hogy be se bootol? most nem kapcsol be vagy nem bootol be mert van kulonbseg. bekapcsra meg se mukkan vagy feher kepernyo? probaltad akksit kivenni kicsit varni visszatenni? mert esetleg a JAF nem kapcsolja vissza normal modba a telot a flash vegen.
jo FW verziot szedtel le navifirm-el RM-588 12.0.089 -est? milyen product code-ut toltottel le? mindent a leiras alapjan csinaltal, foleg JAF -ra gondolok? nezd meg van-e a te product code-odhoz valo vodas szoft, szedd le, ne tedd bele a modositottat, flasheld azzal dead modban ahogy eddig, nezd meg elindul-e. ha igen es a moddolt rofs2 file-al csinalja csak a fesztivalt akkor a vodas szoft + moddolt rofs2 paros felejtos, tegyel ra gyari FW-t a moddoltal, azzal biztosan nem akad ossze.

es itt visszutalva az elozo kerdesedre, lehet hogy a voda szokas szerint belenyult a FW-be es vodasra szabta. ez esetleg okozhat gondot a zenelejatszonal (meg esetleg mashol is csak az meg nem derult ki). ha mas product code -u FW-t raksz fel akkor a gyari FW lesz rajta mentesen minden szolgalatatoi szemettol. Ez max garivesztessel jar ha igy beviszed szervizbe. De a modositott FW is ezzel jar, tehat ha mar modositott FW-t (vagyis csak egy resze van modositva a FW-nek) felteszed mindenkepp erdemes unbranded azaz gyari FW-el egyutt rarakni. A vodast visszateheted barmikor (mar ha le lehet tolteni a navifirm-el, nem neztem meg sose).
sandlerf
Újonc
Újonc

Hát sikerült megoldanom a dolgot...leszedtem a nem vodás firmware-t és úgy tettem fel a telóra...ezek után minden megy rendesen...köszönöm a segítséget, nagyon jó ez a cucc...várom már a v2 kiadást:)...üdv
bladehu2
5. szint
5. szint

sandlerf írta:Hát sikerült megoldanom a dolgot...leszedtem a nem vodás firmware-t és úgy tettem fel a telóra...ezek után minden megy rendesen...köszönöm a segítséget, nagyon jó ez a cucc...várom már a v2 kiadást:)...üdv
na latod megy ez :) de nagyon ne olj bele sok idot a testreszabasaba mert 1-2 nap es kesz a javitott v2 ;)
elozetes V2 changelog:
- OVI store kliens javítva (telepítés után működik, legújabb kliens az install mappában)
- widget security javítva (működik a quickinfo widget is)
- windows7 téma kiszedve
- gyorsabb képernyő forgatás
- effekt maradt a Blue Atumn v2, de gyorsabb lett
- átlátszó lett a Satio navigation bar főképernyő
- telepítő csomagba bekerült az Extra_HS_icons.sis (három további ikon jelenik meg amelyek beállíthatók)
- menüben a mappák nevei ékezetesek lettek
- gyári böngésző cache -t átírányítva az E:\Cache -be (aki sokat használja a gyárit annak jól jöhet)
- érintésvezérlés bekerült (szenzorok alatt beállítható, jobbra-balra rázással lehet hívást vagy jelzést némítani)
- startup képernyőnél kiirja a moddolt FW verziószámát
- leállási képet kicseréltem egy saját készítésűre
- védett fájlok (sis,mid,jar) küldhetők a gyári filekezelővel bluetooth-on át vagy mms-ben
- alapértelmezett dátum 2010.04.01 13:00
- első induláskor most már megkérdezi az országot és a dátumot/időt
Illetve meg probalok berakni par hasznos progit a Z: -re (azaz a romba, igy nem fogjak a c: -n fogyasztani a helyet):
- X-plore
- Jbaktaskman
- Pocketsensor
- Autoinstaller
- BTswitch
Válasz küldése

Vissza: “Modding”