N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
proxi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: proxi »

Köszönöm hazaérek megprobálom
Promi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Huawei P8
Has thanked: 23 times
Been thanked: 30 times

Hozzászólás Szerző: Promi »

proxi írta:Köszönöm hazaérek megprobálom
Majd írd le mit sikerült elérni. :up:
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: tibusz »

Feltettem bladehu2 CFW-jét. Itt van olyan hogy Communicator, & Intranet. Ezek mi a csoda bogarak?

Másik, nekem a szótárba alaból volt 2 nyelvem. Viszont a CFW miatt lett Német is, amire viszont nincs szükségem. Letörölném, viszont mikor bekapcsolom a Szótárt rögtön kidobja h töröljem a magyart (nincs választás)
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

tibusz írta:Feltettem bladehu2 CFW-jét. Itt van olyan hogy Communicator, & Intranet. Ezek mi a csoda bogarak?
Másik, nekem a szótárba alaból volt 2 nyelvem. Viszont a CFW miatt lett Német is, amire viszont nincs szükségem. Letörölném, viszont mikor bekapcsolom a Szótárt rögtön kidobja h töröljem a magyart (nincs választás)
MS communicator és az intranet hasznos azoknak akik használják (ha érdekel mik ezek keress rá guglin, mert nem ide tartozik ezen programok fél oldalas leírása). Amugy eltávolíthatod őket, de az Anna 2/2 frissítés mindig vissza fogja tenni őket :)
Azt meg nem értem hogy neked alapból volt két nyelved. Hol? A CFW-ben mindhárom nyelv benne van (angol,német,magyar), mivel ezek a romban vannak ezért nem tudod őket eltávolítani, de nem is hiszem hogy kellene. Enni nem kér, helyet nem foglal előled, akkor mi vele a baj? :)
tibusz
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: tibusz »

bladehu2 írta: ....neked alapból volt két nyelved. Hol? A CFW-ben mindhárom nyelv benne van (angol,német,magyar), mivel ezek a romban vannak ezért nem tudod őket eltávolítani, de nem is hiszem hogy kellene. Enni nem kér, helyet nem foglal előled, akkor mi vele a baj? :)
Nekem alapból 3 nyelvem volt. Magyar,Angol,Japán.. Feltettem a CFW-det, amiben szintúgy 3 nyelv volt. Szerintem memo karin lehetett nekem a nyelvek, mert mikor elindítom a szótárt, a magyar,angol,német, mellett a japán is fent volt/van. A progban 3 nyelv lehet 1xre fent, ezért el kell távolítani egyet nálam. Indításnál felajánlotta h töröljek "egyet", de csak a magyart. :D Szóval csak az angol,német,japánnal nem sokra megyek :D Memókarin hova mentheti a nyelveket? Törölném akkor a japánt, ha a németet nem tudom..

Másik, nem értem miért de újra látni az (orosz?) betűket is a tárcsázónál. Pr 1.2vel már eltűnt ez a "betegség" T-mobilos a teló, náluk volt ezzel gond. Azért is érthetetlen, mert együtt vettünk a sógorommal telót. Neki is feltoltam most a hétvégén a CFW-det, de neki nincs extra betűi.. :roll:
Abszolut megvagyok vele így is, csak nem értem. :cool2:

Kép
6110; 6150; (3310); 6230; 6230i; (E66)\N82; N8 +G4
bladehu2
5. szint
5. szint

tibusz írta:
bladehu2 írta: ....neked alapból volt két nyelved. Hol? A CFW-ben mindhárom nyelv benne van (angol,német,magyar), mivel ezek a romban vannak ezért nem tudod őket eltávolítani, de nem is hiszem hogy kellene. Enni nem kér, helyet nem foglal előled, akkor mi vele a baj? :)
Nekem alapból 3 nyelvem volt. Magyar,Angol,Japán.. Feltettem a CFW-det, amiben szintúgy 3 nyelv volt. Szerintem memo karin lehetett nekem a nyelvek, mert mikor elindítom a szótárt, a magyar,angol,német, mellett a japán is fent volt/van. A progban 3 nyelv lehet 1xre fent, ezért el kell távolítani egyet nálam. Indításnál felajánlotta h töröljek "egyet", de csak a magyart. :D Szóval csak az angol,német,japánnal nem sokra megyek :D Memókarin hova mentheti a nyelveket? Törölném akkor a japánt, ha a németet nem tudom..

Másik, nem értem miért de újra látni az (orosz?) betűket is a tárcsázónál. Pr 1.2vel már eltűnt ez a "betegség" T-mobilos a teló, náluk volt ezzel gond. Azért is érthetetlen, mert együtt vettünk a sógorommal telót. Neki is feltoltam most a hétvégén a CFW-det, de neki nincs extra betűi.. :roll:
Abszolut megvagyok vele így is, csak nem értem. :cool2:

Kép
jaa így már értem. akkor valszeg a memkártyán tárolja a nyelveket, de hogy hol azt így hirtelen passz. az tény hogy egyszerre maximum 3 nyelv lehet benne, de fura hogy épp a magyart akarja kidobatni.
nekem nincsenek orosz betűim (soha nem is voltak), és mivel a sógorodnak sincs (pedig gondolom övé is trémobilos) így csak az lehet hogy valami van a te telódon ami alapesetben másnál nincs. lehet ez program (vagy annak maradványa az E: -n, F: -en) vagy egy betűtípus vagy akár még a használt témáról is el tudom képzelni hogy ilyet produkál.
proxi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia N8
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: proxi »

sikerült :)
xelaasod
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: xelaasod »

Továbbra se sem működik az fmobi, de minden más igen, nem tudom mi lehet a gond, volt már fent 4.8.0-s qt meg 4.7.8-s is, újraindítás után elindul de ha utána kilépek nem hajlandó megint indulni. valakinek valami ötlet. Saját belle fut...
bladehu2
5. szint
5. szint

xelaasod írta:Továbbra se sem működik az fmobi, de minden más igen, nem tudom mi lehet a gond, volt már fent 4.8.0-s qt meg 4.7.8-s is, újraindítás után elindul de ha utána kilépek nem hajlandó megint indulni. valakinek valami ötlet. Saját belle fut...
neked is azt tudom mondani mint a másik topikban a másik belle-snek. ha bugos béta az oprendszered akkor nem csoda ha van ami nem úgy megy alatta mint annál aki stabil OS-t használ. ötlet: várd meg amíg az ilyen hibákat a nokia javítja és official belle-t használhatsz. ötlet2: fogadd el hogy a béta OS ezzel jár :)
xelaasod
1. szint
1. szint
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: xelaasod »

bladehu2 írta:
xelaasod írta:Továbbra se sem működik az fmobi, de minden más igen, nem tudom mi lehet a gond, volt már fent 4.8.0-s qt meg 4.7.8-s is, újraindítás után elindul de ha utána kilépek nem hajlandó megint indulni. valakinek valami ötlet. Saját belle fut...
neked is azt tudom mondani mint a másik topikban a másik belle-snek. ha bugos béta az oprendszered akkor nem csoda ha van ami nem úgy megy alatta mint annál aki stabil OS-t használ. ötlet: várd meg amíg az ilyen hibákat a nokia javítja és official belle-t használhatsz. ötlet2: fogadd el hogy a béta OS ezzel jár :)
Köszi, de ugyanezzel a rendszerrel ment, 3nappal ezelőtt... Nem mondanám annyira bugosnak, ezt leszámítva minden megy rajta tökéletesen, sokkal gyorsabb és stabilabb mint az anna. Valami qt-s szar hiányozhat csak nem tudok rájönni hogy melyik.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”