N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
kacsa7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: kacsa7 »

zozo1224 írta:
golan7 írta:Van új beta CFW-m!
Ez az alapja (1.3 verzió)! Köszönet ivo777-nek érte :smartass: :thanx: !
Változtatások:

-új indító animáció
-saját Általános profil(csengő hang megváltoztatható!!)
-Rompatcher a z:-n (patch-ek az e:-re kerülnek, nem mindegyik patch van kipróbálva!)
-Maps a z:-n
-Egy két progi a z:-n
-Magyar bill.
-!reboot
-Music folder mod
-Transzmitter RDS mod

Belle2 néven található a megosztásomban és az aláírásomban! (Tölthető)
Köszi nekem minden okés ! Nagyon jó az üzenetnél hogy magyar bill van!
Pirossal a moderátorok írnak. Átszíneztem....moco
Az alap belle-nél is ugyanúgy vannak ékezetek, akkor mi a különbség a magyar bill és a nem magyar bill között?
kacsa7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kacsa7 »

Van arra bármi lehetőség, h. lementsem a mostani állapotot, h. később aztán csak vissza kelljen flashelnem? Minden program fennvan, az összes Anna cucc, jól működik az egész, viszont ki szeretném próbálni a Belle-t. Azonban ha nem jön be, ne kelljen már mindent az elejétől újra felrakni...
zozo1224
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Taylor Belle V7 Rom
Nem: Férfi
Has thanked: 9 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: zozo1224 »

kacsa7 írta:Van arra bármi lehetőség, h. lementsem a mostani állapotot, h. később aztán csak vissza kelljen flashelnem? Minden program fennvan, az összes Anna cucc, jól működik az egész, viszont ki szeretném próbálni a Belle-t. Azonban ha nem jön be, ne kelljen már mindent az elejétől újra felrakni...

Én eleve nem a "Refurbis"-ra szoktam nyomni hanem az "UPDATE SOFTWARE"-ra és akkor is felmegy minden rá csak éppen semmit sem kell újratenni ! Minden beállításom megmarad. BZS 2.0 SW volt fent és most a Golan7 féle Belle2 fut a telón és minden okés ! Szóval nem kell állítgatni semmit és ez most a lényeg....

Ha majd lesz egy kész Belle akkor majd én is refurbist használok majd de ilyenkor meg célszerű mindent újra beállítani mert így tuti nem lesz ütközés semmiben. OVI szinkronizálással lemented a telón lévő Névjegy-Naptár-Jegyzetek adatokat és úgy is az a lényeg.

Nekem ez a módszer bevállt !
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

golan7 írta:Egy hiba: semelyik .sis-es opera sem működik, csak a java verzió!
Én észrevettem még egy pár hibát, bár nem tudom, hogy tényleg hibák-e, vagy csak én nem konyítok még az angol Belle-hez (angol tudás különben is a gyengém, de hajtott a kíváncsiság, és feltoltam :D ). :hmm2: A problémám az, hogy nem találom sehol a Bluetoth-ot a menübe, a Maps nehezen, vagy egyáltalán nem talál jelet offline-ban, néhány widgetes programnak nem teszi ki a widgetjét, csak a program ikonját, valamint nem találom a régebben értesítések nevű vidgetet, ami az elmulasztott eseményeket, bejövő sms-eket mutatta. :hmm2: A BZS féle anna 2.0b final-ra tettem fel a Smartnews-os módszerrel.
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

Sziasztok. Kerestem, de nem találtam a Musicplayer mappa modot, amitől csak a music mappákban keres a zenelejátszó. Ha ez megvan valakinek lenne szíves feltölteni?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

miller0214 írta:Sziasztok. Kerestem, de nem találtam a Musicplayer mappa modot, amitől csak a music mappákban keres a zenelejátszó. Ha ez megvan valakinek lenne szíves feltölteni?

Ide feltettem, azthiszem ezt keresed:
http://data.hu/get/4153989/Music_folder ... _mapps.sis
akidobos
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 DG
Has thanked: 35 times
Been thanked: 21 times

Hozzászólás Szerző: akidobos »

bazy írta:
golan7 írta:Egy hiba: semelyik .sis-es opera sem működik, csak a java verzió!
Én észrevettem még egy pár hibát, bár nem tudom, hogy tényleg hibák-e, vagy csak én nem konyítok még az angol Belle-hez (angol tudás különben is a gyengém, de hajtott a kíváncsiság, és feltoltam :D ). :hmm2: A problémám az, hogy nem találom sehol a Bluetoth-ot a menübe, a Maps nehezen, vagy egyáltalán nem talál jelet offline-ban, néhány widgetes programnak nem teszi ki a widgetjét, csak a program ikonját, valamint nem találom a régebben értesítések nevű vidgetet, ami az elmulasztott eseményeket, bejövő sms-eket mutatta. :hmm2: A BZS féle anna 2.0b final-ra tettem fel a Smartnews-os módszerrel.
Szia.
A bluetooth felkerült a lehúzható kapcsolatok menübe, de ez csak ki-be kapcsolás. Egyébként ott van az: Sttings->Connectivity felülről a 3.
Maps nekem az annán sem és az előzőekben sem ment offline-ban. Szerintem ez természetes.
A régebbi értesítések widget most Operator Services néven fut.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára akidobos 2011-08-21 vas. 12:50:57-kor.
These users thanked the author akidobos for the post:
bazy (2011-08-21 vas. 13:34:48)
Rating: 2.63%
Nokia N8 RM-596 Pro Edition RC V7.1 111.040.0904. By Taylor http://www.smartphonepro.hu
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

Todo írta:
miller0214 írta:Sziasztok. Kerestem, de nem találtam a Musicplayer mappa modot, amitől csak a music mappákban keres a zenelejátszó. Ha ez megvan valakinek lenne szíves feltölteni?

Ide feltettem, azthiszem ezt keresed:
http://data.hu/get/4153989/Music_folder ... _mapps.sis
Nagyon köszönöm! :Notworty:
free93
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8-00 DG
Has thanked: 20 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: free93 »

Sziasztok! E meghajtó formázása után felraktam a hivatalos Annát. Olyan kérdésem lenne, hogy ezt az ovi-s indulást nem lehet valahogy kikapcsolni? Nincs fent semmiféle hack.
Ui.: Lehetséges, hogy kérdezte már valaki előttem, de nem fér most bele az időmbe, hogy visszaolvassak. Bocsi.
A válaszokat pedig előre is köszönöm!
bazy
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS3+CM11 Snapshot+CM11kernel
Has thanked: 495 times
Been thanked: 163 times

Hozzászólás Szerző: bazy »

akidobos
Szia.
A bluetooth felkerült a lehúzható kapcsolatok menübe, de ez csak ki-be kapcsolás. Egyébként ott van az: Sttings->Connectivity felülről a 3.
Maps nekem az annán sem és az előzőekben sem ment offline-ban. Szerintem ez természetes.
A régebbi értesítések widget most Operator Services néven fut.
:koszi: Ezt a lehúzható menüt még csak most fedeztem fel :oops: De hát max 4 órája van fent a telefonon. Még egy dolog lenne: hol a bánatban van az alkalmazás kezelő? Megpróbáltam feltenni az extra zoom-ot, de most nem jó miatta a kamera, és nem tudom most törölni. Amúgy nagyon tetszik a szoft, csak iszonyú szokatlan, na meg mire megtalálok valamit lemegy a nap. Na most kiütközik a gyenge angol tudás. :oops: :oops: :oops: Remélem BZS-ék hamar kiadják magyarul! :gloria: :yes:

szerk:közben "valahogy" megjavult a Maps! :D :taps1: :taps4: :taps4: :taps4:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bazy 2011-08-21 vas. 13:47:49-kor.
Eddigi telóim: 3310, 3410, Siemens C62, 3220, E51, N95, N97mini, N8, SGS3
Ha bárki segít itt neked a fórumban egy hozzászólásával,ILLIKmegköszönnöd az idézet gomb körül lévő kis :up: gombbal a jobb felső sarokban a hozzászólásnál! ;)
MEGOSZTÁSOM
Válasz küldése

Vissza: “Modding”