HelloOX2 - a legegyszerűbb Symbian hack!
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
Re: HelloOX2 - a legegyszerűbb Symbian hack!
Formáztam a telót,de a hack nem megy! Hellox2 vel csináltam rég,de már nem megy! Megáll a root cert....nél? 

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha az 5230-ról van szó, akkor az csak módosított szoftver felrakásával fog menni.apaszka írta:Formáztam a telót,de a hack nem megy! Hellox2 vel csináltam rég,de már nem megy! Megáll a root cert....nél?
viewtopic.php?f=82&t=2271
- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Nemrég nyomtam a telón egy master resetet... furcsa módon előző alkalommal ment :S
Biztos hogy csak moddolt szoftverrel szabad mennie?
(jelenleg 20.0.005ös, gyári van rajta)
- Damir
- Kiemelt 6. szint
12-es szoftverig ment....apaszka írta:Nemrég nyomtam a telón egy master resetet... furcsa módon előző alkalommal ment :S

- apaszka
- 3. szint
- Kapcsolat:
Szomorú! Más mód nincs hackre ugye?
És ez jó amit belinkeltél? Már ,hogy javít a telón is?
És ez jó amit belinkeltél? Már ,hogy javít a telón is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára apaszka 2010-10-20 szer. 21:58:38-kor.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Been thanked: 22 times
Sziasztok. Szeretnek kerni egy kis infot, bar amit olvastam nem valami kecsegteto. Eddig N95 8GB om volt es a leirtak szerint feltettem a HelloOx ot ami mindent kicsomagolt es szepen dolgozott. Vettem most egy X6 16Gb ost es nem jutok vele dulore. IMEI alapjan kertem cer es key filet, szignoztam vele a helloOx ot es feltetelepitettem. Szepen felment. Elinditottam es elkezdett telepiteni, de az alkalmazasok kicsomagolasanal maradt. nem csinalta meg. Ugy olvastam az elottem hozzaszolasokbol hogy nem is megy ez igy a v20.0.005 soft miatt. Mit tehetek akkor?
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Az X6-ot nem lehet helloox-szal hackelni. Főzött romot kell felrakni. A fórumban van róla leírás és a letöltések között van több főzött rom is.Fejvadasz írta:Sziasztok. Szeretnek kerni egy kis infot, bar amit olvastam nem valami kecsegteto. Eddig N95 8GB om volt es a leirtak szerint feltettem a HelloOx ot ami mindent kicsomagolt es szepen dolgozott. Vettem most egy X6 16Gb ost es nem jutok vele dulore. IMEI alapjan kertem cer es key filet, szignoztam vele a helloOx ot es feltetelepitettem. Szepen felment. Elinditottam es elkezdett telepiteni, de az alkalmazasok kicsomagolasanal maradt. nem csinalta meg. Ugy olvastam az elottem hozzaszolasokbol hogy nem is megy ez igy a v20.0.005 soft miatt. Mit tehetek akkor?

- Fejvadasz
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S III Titanium
- Been thanked: 22 times
Koszonom megtalaltam. X6 egyedi firmware...(Csak óvatosan) erre gondoltal azt hiszem. Mindjart nekiugrom atolvasom az egeszet. KOSZI!ferret írta:Az X6-ot nem lehet helloox-szal hackelni. Főzött romot kell felrakni. A fórumban van róla leírás és a letöltések között van több főzött rom is.Fejvadasz írta:Sziasztok. Szeretnek kerni egy kis infot, bar amit olvastam nem valami kecsegteto. Eddig N95 8GB om volt es a leirtak szerint feltettem a HelloOx ot ami mindent kicsomagolt es szepen dolgozott. Vettem most egy X6 16Gb ost es nem jutok vele dulore. IMEI alapjan kertem cer es key filet, szignoztam vele a helloOx ot es feltetelepitettem. Szepen felment. Elinditottam es elkezdett telepiteni, de az alkalmazasok kicsomagolasanal maradt. nem csinalta meg. Ugy olvastam az elottem hozzaszolasokbol hogy nem is megy ez igy a v20.0.005 soft miatt. Mit tehetek akkor?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Sziasztok!
Mielőtt nekiállnék kérdezem, hogy N78-at 30.011-es szotverrel lehet-e HelloOX2-vel hekkelni?? Ha igen akkor az 'FP2 Installserver Patch V1.1'-t honnan lehetne leszedni? A Smartnews oldalán már nem jó a link. Egyáltalán kell ez nekem??
Előre is köszi.
Mielőtt nekiállnék kérdezem, hogy N78-at 30.011-es szotverrel lehet-e HelloOX2-vel hekkelni?? Ha igen akkor az 'FP2 Installserver Patch V1.1'-t honnan lehetne leszedni? A Smartnews oldalán már nem jó a link. Egyáltalán kell ez nekem??
Előre is köszi.