Próbáld ezzel: Phoenix Service Software 2012.04.003.47798fzoli990 írta:Sziasztok! A helyzet h nekem egy sokkal régebbi Taylor-os FW volt fent, gondoltam frissítem a legújabbra (V9). Az én pr kódom 059D693, viszont a letöltött fw-nél a phoenix 0599766-ot ír, szerintem ez sem jó dolog. Nem is sikerült feltenni, sehogysem. se SW Reset, sehogy, ezt írja
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
Segítenétek? Pr kóddal mi a teendő?
Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Re: Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26.
- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Ezekbe én nem is ástam bele magam, de a halláskárosodás üzenet megkerülhetetlen. Ezt kilehet venni, de blokkolja a hangerőt és nem tudod leokézni.MrAngelo írta:Téma: Nokia N8-00MrAngelo írta:Hmmm...![]()
Segítség segítség!
...
A hangot megtaláltam, 'wakeup tone.aac' a neve.![]()
Viszont a töltős és a halláskárosodásos szöveget meg az ébresztős dolgot még nem sikerült orvosolnom.
Remélem valaki tud segíteni!
- Rating: 2.63%
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Köszi, már feladtam. Majd egyszer utánajárok.Taylor írta: Ezekbe én nem is ástam bele magam, de a halláskárosodás üzenet megkerülhetetlen. Ezt kilehet venni, de blokkolja a hangerőt és nem tudod leokézni.
Egyébként nagyon jól szuperál az új FW, gyors, stabil.
Viszont megtaláltam az első programot ami nem indul: City Lens. Feltettem egy régit (Live View), ez megy.
Még egy kérdés: a galéria widgetet lehet úgy módosítani, hogy csak az images és a dcim mappákban keressen mint a galéria?
Mert hiába csinálok rejtett mappát az E-re, belelát. Ezzel az a bajom, hogy ha Stoppolával csinálok time lapse videót, ahhoz az E:/Stoppola könyvtárba kell menteni többszáz képet, ettől rettenetesen megkattan a widget, értethetően...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 Nokia N8
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Hali.MrAngelo írta:Köszi, már feladtam. Majd egyszer utánajárok.Taylor írta: Ezekbe én nem is ástam bele magam, de a halláskárosodás üzenet megkerülhetetlen. Ezt kilehet venni, de blokkolja a hangerőt és nem tudod leokézni.
Egyébként nagyon jól szuperál az új FW, gyors, stabil.
Viszont megtaláltam az első programot ami nem indul: City Lens. Feltettem egy régit (Live View), ez megy.
Még egy kérdés: a galéria widgetet lehet úgy módosítani, hogy csak az images és a dcim mappákban keressen mint a galéria?
Mert hiába csinálok rejtett mappát az E-re, belelát. Ezzel az a bajom, hogy ha Stoppolával csinálok time lapse videót, ahhoz az E:/Stoppola könyvtárba kell menteni többszáz képet, ettől rettenetesen megkattan a widget, értethetően...
Egyet tudok ajánlani, igaz macerás egy kicsit.... Ki kell pipálgatni azokat a képeket, amiket szeretnél, hogy megjelenjenek

- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nem jó mert így az új képeket nem teszi be és ha szeretnék hozzáadni képeket, az összeset újra ki kell választani. Úgy csinálom, hogy miután összeraktam a videót, letörlöm a képeket. Csak így arra kell figyelnem, hogy ez előtt ne lépjek a galéria widgetes képernyőre. Valamint a képeket Stoppolából kell törölni mert ha X-plore-ral törlöm lefagy a widget és általában csak törlés-újratelepítés után hajlandó működni.
OFF vége.
OFF vége.

-
- Újonc
Milyen jó lenne, ha a widgetnek lenne olyan funkciója, hogy mappa kijelöléseMrAngelo írta:Nem jó mert így az új képeket nem teszi be és ha szeretnék hozzáadni képeket, az összeset újra ki kell választani. Úgy csinálom, hogy miután összeraktam a videót, letörlöm a képeket. Csak így arra kell figyelnem, hogy ez előtt ne lépjek a galéria widgetes képernyőre. Valamint a képeket Stoppolából kell törölni mert ha X-plore-ral törlöm lefagy a widget és általában csak törlés-újratelepítés után hajlandó működni.
OFF vége.

-
- Újonc
Hali.
Taylor, lenne lehetőség valahogy egy kicsit felturbózni a headset hangerejét? Olvastam, hogy van lehetőség RRompatcher-el, viszont nem tudom, hogy Belle Refreshel is megy-e...
Taylor, lenne lehetőség valahogy egy kicsit felturbózni a headset hangerejét? Olvastam, hogy van lehetőség RRompatcher-el, viszont nem tudom, hogy Belle Refreshel is megy-e...
- Taylor
- 4. szint
- Kapcsolat:
Szia!srobiz írta:Hali.
Volt ilyen patch, én soha nem használtam.
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Taylor írta:Szia!srobiz írta:Hali.
Szia!
Golan megosztásában megtalálod

"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- Újonc
Üdv!gjoco1958 írta:Taylor írta:Szia!srobiz írta:Hali.
Szia!
Golan megosztásában megtalálodHa jók az emlékeim a neve:IncreaseSoundlnInLoudspeaker rmp.Én az E- csináltam anno egy Paches mappát és oda gyűjtögettem a "kellhet"kategóriájú paches-eket.http://www.mediafire.com/?fagtrztnh6125#jci6e66e9p925
Nem találom ezt a patchet sehol sem a megadott linken. Az AllMods-ot letöltöttem, abban van egy Max Volume nevű file, viszont azt a c:\private\...-be kellene bemásolni.