Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Nem: Férfi
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Re: Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26.

Hozzászólás Szerző: Taylor »

fzoli990 írta:Sziasztok! A helyzet h nekem egy sokkal régebbi Taylor-os FW volt fent, gondoltam frissítem a legújabbra (V9). Az én pr kódom 059D693, viszont a letöltött fw-nél a phoenix 0599766-ot ír, szerintem ez sem jó dolog. Nem is sikerült feltenni, sehogysem. se SW Reset, sehogy, ezt írja

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Segítenétek? Pr kóddal mi a teendő?
Próbáld ezzel: Phoenix Service Software 2012.04.003.47798
Kép
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

MrAngelo írta:
MrAngelo írta:Hmmm... :hmm2:
Segítség segítség!
...
Téma: Nokia N8-00

A hangot megtaláltam, 'wakeup tone.aac' a neve. :mrgreen:

Viszont a töltős és a halláskárosodásos szöveget meg az ébresztős dolgot még nem sikerült orvosolnom.

Remélem valaki tud segíteni!
:pislog:
Ezekbe én nem is ástam bele magam, de a halláskárosodás üzenet megkerülhetetlen. Ezt kilehet venni, de blokkolja a hangerőt és nem tudod leokézni.
These users thanked the author Taylor for the post:
MrAngelo (2013-07-08 hétf. 11:13:51)
Rating: 2.63%
Kép
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Taylor írta: Ezekbe én nem is ástam bele magam, de a halláskárosodás üzenet megkerülhetetlen. Ezt kilehet venni, de blokkolja a hangerőt és nem tudod leokézni.
Köszi, már feladtam. Majd egyszer utánajárok.

Egyébként nagyon jól szuperál az új FW, gyors, stabil.
Viszont megtaláltam az első programot ami nem indul: City Lens. Feltettem egy régit (Live View), ez megy.

Még egy kérdés: a galéria widgetet lehet úgy módosítani, hogy csak az images és a dcim mappákban keressen mint a galéria?
Mert hiába csinálok rejtett mappát az E-re, belelát. Ezzel az a bajom, hogy ha Stoppolával csinálok time lapse videót, ahhoz az E:/Stoppola könyvtárba kell menteni többszáz képet, ettől rettenetesen megkattan a widget, értethetően...
srobiz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 Nokia N8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: srobiz »

MrAngelo írta:
Taylor írta: Ezekbe én nem is ástam bele magam, de a halláskárosodás üzenet megkerülhetetlen. Ezt kilehet venni, de blokkolja a hangerőt és nem tudod leokézni.
Köszi, már feladtam. Majd egyszer utánajárok.

Egyébként nagyon jól szuperál az új FW, gyors, stabil.
Viszont megtaláltam az első programot ami nem indul: City Lens. Feltettem egy régit (Live View), ez megy.

Még egy kérdés: a galéria widgetet lehet úgy módosítani, hogy csak az images és a dcim mappákban keressen mint a galéria?
Mert hiába csinálok rejtett mappát az E-re, belelát. Ezzel az a bajom, hogy ha Stoppolával csinálok time lapse videót, ahhoz az E:/Stoppola könyvtárba kell menteni többszáz képet, ettől rettenetesen megkattan a widget, értethetően...
Hali.
Egyet tudok ajánlani, igaz macerás egy kicsit.... Ki kell pipálgatni azokat a képeket, amiket szeretnél, hogy megjelenjenek :). Sőt. Először szedd le a stoppolás képeket, majd tedd be a widgetet, és úgy jelöld ki az összes képet, majd tedd vissza a stoppolás képeket ;)
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Nem jó mert így az új képeket nem teszi be és ha szeretnék hozzáadni képeket, az összeset újra ki kell választani. Úgy csinálom, hogy miután összeraktam a videót, letörlöm a képeket. Csak így arra kell figyelnem, hogy ez előtt ne lépjek a galéria widgetes képernyőre. Valamint a képeket Stoppolából kell törölni mert ha X-plore-ral törlöm lefagy a widget és általában csak törlés-újratelepítés után hajlandó működni.

OFF vége. ;)
srobiz
Újonc
Újonc

MrAngelo írta:Nem jó mert így az új képeket nem teszi be és ha szeretnék hozzáadni képeket, az összeset újra ki kell választani. Úgy csinálom, hogy miután összeraktam a videót, letörlöm a képeket. Csak így arra kell figyelnem, hogy ez előtt ne lépjek a galéria widgetes képernyőre. Valamint a képeket Stoppolából kell törölni mert ha X-plore-ral törlöm lefagy a widget és általában csak törlés-újratelepítés után hajlandó működni.

OFF vége. ;)
Milyen jó lenne, ha a widgetnek lenne olyan funkciója, hogy mappa kijelölése :)
srobiz
Újonc
Újonc

Hali.
Taylor, lenne lehetőség valahogy egy kicsit felturbózni a headset hangerejét? Olvastam, hogy van lehetőség RRompatcher-el, viszont nem tudom, hogy Belle Refreshel is megy-e...
Taylor
4. szint
4. szint
Kapcsolat:

srobiz írta:Hali.
Taylor, lenne lehetőség valahogy egy kicsit felturbózni a headset hangerejét? Olvastam, hogy van lehetőség RRompatcher-el, viszont nem tudom, hogy Belle Refreshel is megy-e...
Szia!

Volt ilyen patch, én soha nem használtam.
Kép
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Taylor írta:
Szia!

Szia!
Golan megosztásában megtalálod :yes: Ha jók az emlékeim a neve:IncreaseSoundlnInLoudspeaker rmp.Én az E- csináltam anno egy Paches mappát és oda gyűjtögettem a "kellhet"kategóriájú paches-eket.http://www.mediafire.com/?fagtrztnh6125#jci6e66e9p925
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
srobiz
Újonc
Újonc

gjoco1958 írta:
Taylor írta:
Szia!

Szia!
Golan megosztásában megtalálod :yes: Ha jók az emlékeim a neve:IncreaseSoundlnInLoudspeaker rmp.Én az E- csináltam anno egy Paches mappát és oda gyűjtögettem a "kellhet"kategóriájú paches-eket.http://www.mediafire.com/?fagtrztnh6125#jci6e66e9p925
Üdv!
Nem találom ezt a patchet sehol sem a megadott linken. Az AllMods-ot letöltöttem, abban van egy Max Volume nevű file, viszont azt a c:\private\...-be kellene bemásolni.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”