N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Na felkerült a v1.04 béta.Lehet tesztelni ,hogy jó irányba haladok-e.Az uda mérete már 20mb alatt van,és szerintem egyre jobb,persze azértis béta még,mert tesztelni nem nagyon volt még időm rendesen.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

Nemrég végeztem az 1.03 felrakásával :whaaa: aki még nem ugrott neki az tesztelhetné az 1.04 et. ;)
bzs73 azért folytasd a "csiszolgatást" :)
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
bzs73
3. szint
3. szint

nsee írta:Nemrég végeztem az 1.03 felrakásával :whaaa: aki még nem ugrott neki az tesztelhetné az 1.04 et. ;)
bzs73 azért folytasd a "csiszolgatást" :)
Persze majd folytatom,ha erről az 1.04-ről kiderül hogy stabil,és megy minden rajta.Én már azt használom,és eddig semmi hiba,de keményen még nem nyüstöltem,és netet se bírtam még megnézni.Most nincs rá időm,de majd tesztelem.
emre33
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 808 pureview
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: emre33 »

Újraindítás részt külön nem lehet telepíteni?
Nokia 808 pureview, Nokia N8 és Nokia N82
katrob
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8

Hozzászólás Szerző: katrob »

sziaztok! Nem tudom jo helyen jarok,de segitsegre van szuksegem! Franciaba elek 4 honapja,most vettem itt egy n8 ast. Sajna Magyar ny. Az nincs ben! Ezert szeretnem meg tudni lehet e bele magyar menut tenni! Koszi mindenkinek ha valaszoltok!
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

emre33 írta:Újraindítás részt külön nem lehet telepíteni?
Próbáld ki... van telepítős verza... keress ;) (megsúgom nem lesz könnyű dolgod... :D Csak az első oldalt kell elolvasnod :D )

katrob » lehet bele magyar menüt tenni
Kép
Kép
katrob
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8

Hozzászólás Szerző: katrob »

Hali! elolvastam és végig is akartam csinálni,de valamiért nem megy!A navifirm 0,8 nem müködött.Egy másik verzióval sikerült.A Phoenix viszont mindig azt írja,hogy error!!!
Valami reget kér....!Nem vagyok egy nagy zseni ,de az e65-ősre mindent fel tudtam tenni az itteni segitségekkel...!Sajnos ez most nem megy.Van valami tipp miért nem sikerül...?
Köszi minden segitséget!katrob
flambipetya
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 DG

Hozzászólás Szerző: flambipetya »

Hello bzs nem néznéd meg lehet e szerkeszteni a rofs3 és 2 a nokia cooker1.0 val?amugy feldobtam az 1.04 udat eddig semmi bug frankon megy hasit :taps1:
bzs73
3. szint
3. szint

katrob írta:Hali! elolvastam és végig is akartam csinálni,de valamiért nem megy!A navifirm 0,8 nem müködött.Egy másik verzióval sikerült.A Phoenix viszont mindig azt írja,hogy error!!!
Valami reget kér....!Nem vagyok egy nagy zseni ,de az e65-ősre mindent fel tudtam tenni az itteni segitségekkel...!Sajnos ez most nem megy.Van valami tipp miért nem sikerül...?
Üdv.Nem tudom mit csinálsz rosszul,de a leírtak szerint már elég sok embernek sikerült elsőre,és eddig nekem sem volt semmi probléma,pedig én elég sokszor újraraktam már ezt az N8-t is.

flambipetya:Már néztem rofs2-3-t, sajna nem megy.Felmegy a telóra,de nem bootol be. Akkor jó ,ha eddig stabil a v1.04.
maszattodor
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S

Hozzászólás Szerző: maszattodor »

bzs73 írta:
katrob írta:Hali! elolvastam és végig is akartam csinálni,de valamiért nem megy!A navifirm 0,8 nem müködött.Egy másik verzióval sikerült.A Phoenix viszont mindig azt írja,hogy error!!!
Üdv.Nem tudom mit csinálsz rosszul,de a leírtak szerint már elég sok embernek sikerült elsőre,és eddig nekem sem volt semmi probléma,pedig én elég sokszor újraraktam már ezt az N8-t is.

flambipetya:Már néztem rofs2-3-t, sajna nem megy.Felmegy a telóra,de nem bootol be. Akkor jó ,ha eddig stabil a v1.04.
B.U.É.K

Nemtudom, hogy miért, de az 1.02 szinkronizálta az OVI-val a névjegyeket a .04 nem. Legalábbis nekem nem megy. Visszaraktam a .02-t megint megy :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “Modding”