Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Re: Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26.

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Elims írta:
Hát nem tudom hogy hol olvastam,(és nem állítom hogy igaz) de valami olyasmi volt hogy a refurbish az ugyan azt a szoftot újra,a sw update meg frissítés :hmm2:
Nekem ha jól emlékszem egyszer a skandi anna után kellet refurbish-t nyomni a bellének,de utána mindig a update működött :pirul: Eddig mindig hibátlan lett :yeah:
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

A software update nem gyalul le mindent, csak ami változás van a felrakandó romban, azokat a fájlokat írja felül. A refurbish meg legyalul mindent, és felrakja a teljes romot. Az Evolve témának látszódnia is kell, direkt benne van hagyva. Phoenixel tényleg kísérletezni kell, mert mindenkinél más a jó. A lényeg, refurbish az igazi. És ha látod úgy indulni a telót hogy alapra áll. Üres főképernyő, Pro háttérrel. Ha ez megjelenik, sikeresen felment az uda is. Az uda tartalmazza a témát. Szoftver verzió V9 kell hogy legyen. Ha ezek megvannak akkor oké.
These users thanked the author Taylor for the post:
Elims (2013-06-04 kedd 22:18:48)
Rating: 2.63%
Kép
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

Nekem úgy indult,tök üresen.Az akváriumos új témával. Amíg csak az update-tel próbálkoztam,addig első bekapcsoláskor csak a nokia fiókot,email-t ilyesmit kérdezett,most a refurbish után be kellett állítani az országot és dátumot is.Mindent törölt.
Viszont csak egy téma volt benne,az új Attisx féle akváriumos -szerintem- kavivsis téma.Telepítettem még egyet a c-re és a kettőből három lett,hozzájött a 7.2-es nokia evolve téma.Nem tudom,hohy honnan.Most lehet vmi hibrid a telefon. :-)
A c-n a szabad hely nem 24x mb volt -ahogy írtad,annyian kellett volna lennie a v9 után-,hanem 21x mb. /az en-hun-t raktam fel/
De mindegy nem kevergetem tovább,most tényleg tökéletes.
Az időjárást bennehagytad?Mert az benne volt.A többi nem (térképek,shazam,stb.)

Szerk.: Mindent megtaláltam a leírásodban.
Így biztos,hogy nekem tisztán a v9 van fent.
Viszont lenne más.. A rompatcher-t hova kell telepíteni és hogyan tudom aktíválni benne mondjuk az installserver-t? Most a sys/bin .ldd-t hiányolja.Csináljam meg rajta elölről a hack-et?
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Elims írta: Viszont lenne más.. A rompatcher-t hova kell telepíteni és hogyan tudom aktíválni benne mondjuk az installserver-t? Most a sys/bin .ldd-t hiányolja.Csináljam meg rajta elölről a hack-et?
Nekem az E-n van.Az installserver már benne van,tudsz telepíteni bármit.Csak az open4all kell hogy hozzáférja fájlokhoz.De én is így jártam a rompatcher-rel,most a 3.01-es van fent,csak az openallt kell aktiválni.Nekem sem akart mindegyik menni,2-3-at kipróbáltam mire jó lett.
These users thanked the author bobvosgy for the post:
Elims (2013-06-05 szer. 12:26:18)
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

bobvosgy írta:
Elims írta: Viszont lenne más.. A rompatcher-t hova kell telepíteni és hogyan tudom aktíválni benne mondjuk az installserver-t? Most a sys/bin .ldd-t hiányolja.Csináljam meg rajta elölről a hack-et?
Nekem az E-n van.Az installserver már benne van,tudsz telepíteni bármit.Csak az open4all kell hogy hozzáférja fájlokhoz.De én is így jártam a rompatcher-rel,most a 3.01-es van fent,csak az openallt kell aktiválni.Nekem sem akart mindegyik menni,2-3-at kipróbáltam mire jó lett.
Van már 3.1 is régen rompacherből Én ezt használom és nagyon jól végzi a dolgát :up: És még egy ötlet érdemes feltolnod a CRrepository4all rmp-t,ami a rendszermappa láthatóságát segiti.
Csinálj az E-n egy Paches mappát és ide tudod rakosgatni a pacth-eket :yes: Egyébként megkeresheted golan7 megosztását és Ő feltett rengeteg hasznos patchest.
These users thanked the author gjoco1958 for the post:
Elims (2013-06-05 szer. 12:27:42)
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
takacs2626
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Note 3 - 4.4.2
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: takacs2626 »

Sziasztok,

Tapasztal valaki olyat, hogy telefonálás közben újra indult a telefon? V8 és V9-nél is tapasztalom, de ha jó emlékszem vissza akkor a gyári FW-nél is. Esetleg tud valaki valami okot mondani rá, illetve javítási módot, lehetőséget?

Előre is köszönöm a válaszotokat.

Üdv.
gjoco1958
3. szint
3. szint

takacs2626 írta:Sziasztok,

Tapasztal valaki olyat, hogy telefonálás közben újra indult a telefon? V8 és V9-nél is tapasztalom, de ha jó emlékszem vissza akkor a gyári FW-nél is. Esetleg tud valaki valami okot mondani rá, illetve javítási módot, lehetőséget?

Előre is köszönöm a válaszotokat.

Üdv.
Hála a jóégnek még tapasztalatból nemtudom,de annyi biztos,hogy ez a probléma nagyvalószinűséggel(biztos)nem ROM függő probléma,hiszen irod,hogy már a gyárinál is csinálta.Szóval ez gáz és valószinű Nokia Care :blush: Garis még,mert akkor nemnagyon fogják dijazni a feltett V9-et.
/Publius Syrus/
Elims
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8 N95 E60
Has thanked: 40 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Elims »

BobvosGy: Köszi!
Én ezt használom jó ideje: RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx ez jó volt eddig mindegyikre.
Ha véletlenül nekiugranál a refurbish próbának és sikerülne,kérlek írd meg,hogy milyen rendszer van a gépeden és melyik phoenix-szel sikerült.Ha nem mész neki,nem írtam semmit. :-)

GJoco: Köszi! Én is az e-re szoktam telepíteni.Most is,aztán átraktam a c-re és ott megjelent egy patches mappa.Abban benne van az installserver és az open4all patch,de a rompatcher megnyitásakor kiírja,hogy nincs sys/bin -ben .ldd.
Cseréljem ki esetleg a patch-eket vagy rakjam be a .ldd-t?Azaz hack-eljem meg a telefont? Vagy a rompatcher-t cseréljem ki?

Takacs: 100% telefon probléma.
Kb. milyen időközönként csinálja?
takacs2626
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Note 3 - 4.4.2
Has thanked: 17 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: takacs2626 »

Hát ma 7 hívásból 2x. Tegnap 20-30 hívásból 1x. Teljesen változó sajnos. Progihoz sem tudom kötni egyenlőre.....

Gondoltam, hogy nem rom probléma, a kérdést azért tettem fel ezen a fórumon, mert itt hamar van reakció most hogy ismét kaptunk 1 kis frissítést......

A gyári romot nem gond visszapattintani, de kb 1 hónapja jött ki a szervízvől, mert nem működött a hangerőcsökkentő gomb, illetve néha kapcsolatot vesztett az USB, gondolom kitágult a csati. A fehérvári szervízben volt, majd azonnal a központba ment.

Meglepő módon mikor visszakaptam a srác annyit mondott, hogy volt némi bibi a készülékel, így a felső gombsort és a kijelzőt kivéve mindent kicseréltek benne, még a búrkolatot is, kamerát meg a többit... Érdekes. Kb 10 nap múlva jár le a 2 év, szóval még van esély egy ingyen szervízre...
gjoco1958
3. szint
3. szint

Elims írta:BobvosGy: Köszi!
Én ezt használom jó ideje: RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx ez jó volt eddig mindegyikre.
Ha véletlenül nekiugranál a refurbish próbának és sikerülne,kérlek írd meg,hogy milyen rendszer van a gépeden és melyik phoenix-szel sikerült.Ha nem mész neki,nem írtam semmit. :-)

GJoco: Köszi! Én is az e-re szoktam telepíteni.Most is,aztán átraktam a c-re és ott megjelent egy patches mappa.Abban benne van az installserver és az open4all patch,de a rompatcher megnyitásakor kiírja,hogy nincs sys/bin -ben .ldd.
Cseréljem ki esetleg a patch-eket vagy rakjam be a .ldd-t?Azaz hack-eljem meg a telefont? Vagy a rompatcher-t cseréljem ki?

Takacs: 100% telefon probléma.
Kb. milyen időközönként csinálja?
Csak simán rakd az E-re és majd onnatól fogva csinálja a dolgát és amit használni szeretnél azt aktiválod és kész :up:
/Publius Syrus/
Válasz küldése

Vissza: “Modding”