haaat... 11000-et azert adnek erte. viszont magyar ajanlatok egesz jok. biztos hogy ezekbe van antenna?Laleeee írta:N95 GPS antenna kapható, de sajna külföldi oldal:
http://www.accessorylink.co.uk/product. ... 930&CtgID=
De megérkezik Magyarországra is...
1,107.70 HUF az ára.
Ja és magyar oldal, lehet rendelni:
http://mobilehome.hu/gyorskereses.html? ... 95&oldal=2
Az oldal alján kb:
Nokia N95 Bekapcsológomb+Rendszercsatlakozó Takaró Ezüst sz0240
Van raktáron
Csomagolás: Folia
Cikkszám: 88058
Nokia N95 Bekapcsológomb+Rendszer...
Másik:
http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=189901
Egyéb, Nokia N95, felső+alsó takarólemez, gyári, fekete (20306)
2.075Ft + ÁFA (2.490Ft)
Beépített GPS erősítése
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: Beépítet GPS erősítése
-
- 1. szint
a shop.unas .hu-b beszeltem a vevoszolgallattal, azt montadk csak a takarolemez. antenna nincs hozza... valoszinuleg az angliai marad. biztos hogy csak 8 font a szallitas?
- Laleeee
- 1. szint
- Készüléktípus: n95-8GB - c6 - OmniaHD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Jó kérdés....dbcooper írta:a shop.unas .hu-b beszeltem a vevoszolgallattal, azt montadk csak a takarolemez. antenna nincs hozza... valoszinuleg az angliai marad. biztos hogy csak 8 font a szallitas?
Még nem rendeltem tőlük. De ha azt írják akkor annyi....
De miért nem mész be egy Nokia szakboltba és veszel? Nincs nekik? Biztos tudnak rendelni....
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 4 times
Na sikerült megcsinálni janek69 segítségével a telót,és ezt köszönöm neki mégegyszer.
Viszont ezt a hangolás dolgot nem nagyon értem.Egyértelmű hogy 3-4 mm-enként vagdosni kell a vezetéket és próbálgatni a GPS-t,mikor a legjobb.Na de mikor a legjobb? Ez nagyon hely,időjárás függő tehát percenként változhat.Mikor mondhatjuk azt hogy most a legjobb? Nincs erre valami mérce,statisztika.sablon vagy valami ilyesmi?
Viszont ezt a hangolás dolgot nem nagyon értem.Egyértelmű hogy 3-4 mm-enként vagdosni kell a vezetéket és próbálgatni a GPS-t,mikor a legjobb.Na de mikor a legjobb? Ez nagyon hely,időjárás függő tehát percenként változhat.Mikor mondhatjuk azt hogy most a legjobb? Nincs erre valami mérce,statisztika.sablon vagy valami ilyesmi?
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 24 times
Hát sajnos nincs,vagyis nem tudok én sem jó módszert és ezért én is azt csináltam,hogy vagdostam és azt figyeltem a garminban, hogy mikor érem azt el,hogy sok holdat lásson és azok közül legalább 3 maximumon legyen,aztán mikor jónak éreztem megjelöltem a gsm antennán alkoholos filccel a helyet és vágtam tovább. Végül eljutottam oda,hogy a bal hangszóróig sem ért már el, és arra már nem is javult,ezek után ott egy alkalmas helyen elvágtam,lekapartam a zománcot és hozzáforrasztottam egy akkora darabor,hogy megint kezdhessem előlről és kb. 5x játszottam ezt el mire kitaláltam,hogy nekem hol a legjobb.Az elvágás összeforrasztást nem a brahi kedvéért csináltam,hanem azért, hogy ne kelljen mindig szerencsétlen érintkezőre tekergetni a huzalt.Ha annyi vezetéket teszel,hogy visszaérjen a jobboldali hangszóró mőgé,akkor onnan kezdve a bal hangszóróig 3 olyan hely van,ahol kihangolódik az antenna.Én nem találtam jelentős különbséget köztük,de a legjobbnak az tűnt amikor a baloldali hangszórótól kb. 1cm-re van elvágva.kukinyo írta:Na sikerült megcsinálni janek69 segítségével a telót,és ezt köszönöm neki mégegyszer.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 4 times
OK
Köszönöm
Akkor kezdem a türelem játékot.
A vezeték hosszabbításával biztos nem lesz baj hiszen a forrasztást (leolvasztást) profi módon kenem-vágom.
Köszönöm
A vezeték hosszabbításával biztos nem lesz baj hiszen a forrasztást (leolvasztást) profi módon kenem-vágom.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
-
- 2. szint
Csak egy tanács.A bal hangszóró előtt vágtam el és a forrasztás idejére a telót letakartam és nem felette forrasztottam.Hidd el,hogy tudok forrasztani,már vagy 30éves gyakorlatom van benne és mégis vigyázok az ilyen dolgokkal.10éves koromban már forradásnyomok voltak rajtam,mert apám pákályával forrasztottam mindent ami a kezembe akadt. :-) A fórrasztást úgy szigeteltem,hogy ragasztottam egy csík szigszalagot a gsm antennára alól és miután megvolt a forrasztás raktam a tetejére is így a huzal rögzítése is meg van ezen a ponton.kukinyo írta:OK
Köszönöm
-
- 1. szint
esetleg megtortenhet az, hogy anniyra el van hagolodva az antenna, hogy egyaltalan nem lat muholdat?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N95
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
királyság!!!
nah hát ugye nekem is sikerült letörnöm az egyik kis érintkezőt, de
hát idegesített h a belső antennát nem foja használni, így inkább hajtottam bele egy frankó kis érintkezőt, tehát úgy működik mint az eredeti
frankón behangoltam az antennát is
csukott telcsivel a szobába 5 holdhoz csatlakozott, ezekből 2-3 olyan 90%on 2 meg olyan 60-70%on
sztem jó kis előrelépés.
de aki nekiáll az figyelmessen olvassa vég a fórumot és kérdezzen ha nem ért vmit mert nagyon hamar kárt lehet tenni a telefonba.
nah hát ugye nekem is sikerült letörnöm az egyik kis érintkezőt, de
hát idegesített h a belső antennát nem foja használni, így inkább hajtottam bele egy frankó kis érintkezőt, tehát úgy működik mint az eredeti
frankón behangoltam az antennát is
csukott telcsivel a szobába 5 holdhoz csatlakozott, ezekből 2-3 olyan 90%on 2 meg olyan 60-70%on
sztem jó kis előrelépés.
de aki nekiáll az figyelmessen olvassa vég a fórumot és kérdezzen ha nem ért vmit mert nagyon hamar kárt lehet tenni a telefonba.
-
- 2. szint
Igen el lehet érni olyan állapotot is.dbcooper írta:esetleg megtortenhet az, hogy anniyra el van hagolodva az antenna, hogy egyaltalan nem lat muholdat?