Beépített GPS erősítése

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Beépítet GPS erősítése

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

Laleeee írta:N95 GPS antenna kapható, de sajna külföldi oldal:

http://www.accessorylink.co.uk/product. ... 930&CtgID=

De megérkezik Magyarországra is...

1,107.70 HUF az ára.

Ja és magyar oldal, lehet rendelni:

http://mobilehome.hu/gyorskereses.html? ... 95&oldal=2

Az oldal alján kb:

Nokia N95 Bekapcsológomb+Rendszercsatlakozó Takaró Ezüst sz0240
Van raktáron
Csomagolás: Folia
Cikkszám: 88058
Nokia N95 Bekapcsológomb+Rendszer...

Másik:

http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=189901

Egyéb, Nokia N95, felső+alsó takarólemez, gyári, fekete (20306)

2.075Ft + ÁFA (2.490Ft)
haaat... 11000-et azert adnek erte. viszont magyar ajanlatok egesz jok. biztos hogy ezekbe van antenna?
dbcooper
1. szint
1. szint

a shop.unas .hu-b beszeltem a vevoszolgallattal, azt montadk csak a takarolemez. antenna nincs hozza... valoszinuleg az angliai marad. biztos hogy csak 8 font a szallitas?
Laleeee
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n95-8GB - c6 - OmniaHD
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Laleeee »

dbcooper írta:a shop.unas .hu-b beszeltem a vevoszolgallattal, azt montadk csak a takarolemez. antenna nincs hozza... valoszinuleg az angliai marad. biztos hogy csak 8 font a szallitas?
Jó kérdés.... :D

Még nem rendeltem tőlük. De ha azt írják akkor annyi....

De miért nem mész be egy Nokia szakboltba és veszel? Nincs nekik? Biztos tudnak rendelni....
kukinyo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
Has thanked: 21 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kukinyo »

Na sikerült megcsinálni janek69 segítségével a telót,és ezt köszönöm neki mégegyszer.
Viszont ezt a hangolás dolgot nem nagyon értem.Egyértelmű hogy 3-4 mm-enként vagdosni kell a vezetéket és próbálgatni a GPS-t,mikor a legjobb.Na de mikor a legjobb? Ez nagyon hely,időjárás függő tehát percenként változhat.Mikor mondhatjuk azt hogy most a legjobb? Nincs erre valami mérce,statisztika.sablon vagy valami ilyesmi?
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
janek69
2. szint
2. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: janek69 »

kukinyo írta:Na sikerült megcsinálni janek69 segítségével a telót,és ezt köszönöm neki mégegyszer.
Viszont ezt a hangolás dolgot nem nagyon értem.Egyértelmű hogy 3-4 mm-enként vagdosni kell a vezetéket és próbálgatni a GPS-t,mikor a legjobb.Na de mikor a legjobb? Ez nagyon hely,időjárás függő tehát percenként változhat.Mikor mondhatjuk azt hogy most a legjobb? Nincs erre valami mérce,statisztika.sablon vagy valami ilyesmi?
Hát sajnos nincs,vagyis nem tudok én sem jó módszert és ezért én is azt csináltam,hogy vagdostam és azt figyeltem a garminban, hogy mikor érem azt el,hogy sok holdat lásson és azok közül legalább 3 maximumon legyen,aztán mikor jónak éreztem megjelöltem a gsm antennán alkoholos filccel a helyet és vágtam tovább. Végül eljutottam oda,hogy a bal hangszóróig sem ért már el, és arra már nem is javult,ezek után ott egy alkalmas helyen elvágtam,lekapartam a zománcot és hozzáforrasztottam egy akkora darabor,hogy megint kezdhessem előlről és kb. 5x játszottam ezt el mire kitaláltam,hogy nekem hol a legjobb.Az elvágás összeforrasztást nem a brahi kedvéért csináltam,hanem azért, hogy ne kelljen mindig szerencsétlen érintkezőre tekergetni a huzalt.Ha annyi vezetéket teszel,hogy visszaérjen a jobboldali hangszóró mőgé,akkor onnan kezdve a bal hangszóróig 3 olyan hely van,ahol kihangolódik az antenna.Én nem találtam jelentős különbséget köztük,de a legjobbnak az tűnt amikor a baloldali hangszórótól kb. 1cm-re van elvágva.
kukinyo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Medion P4502 [Op3ndott]
Has thanked: 21 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: kukinyo »

OK
Köszönöm
Akkor kezdem a türelem játékot.
A vezeték hosszabbításával biztos nem lesz baj hiszen a forrasztást (leolvasztást) profi módon kenem-vágom. :D :yeah:
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
janek69
2. szint
2. szint

kukinyo írta:OK
Köszönöm
Akkor kezdem a türelem játékot.
A vezeték hosszabbításával biztos nem lesz baj hiszen a forrasztást (leolvasztást) profi módon kenem-vágom. :D :yeah:
Csak egy tanács.A bal hangszóró előtt vágtam el és a forrasztás idejére a telót letakartam és nem felette forrasztottam.Hidd el,hogy tudok forrasztani,már vagy 30éves gyakorlatom van benne és mégis vigyázok az ilyen dolgokkal.10éves koromban már forradásnyomok voltak rajtam,mert apám pákályával forrasztottam mindent ami a kezembe akadt. :-) A fórrasztást úgy szigeteltem,hogy ragasztottam egy csík szigszalagot a gsm antennára alól és miután megvolt a forrasztás raktam a tetejére is így a huzal rögzítése is meg van ezen a ponton.
dbcooper
1. szint
1. szint

esetleg megtortenhet az, hogy anniyra el van hagolodva az antenna, hogy egyaltalan nem lat muholdat?
Hendrix
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N95
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Hendrix »

királyság!!!

nah hát ugye nekem is sikerült letörnöm az egyik kis érintkezőt, de
hát idegesített h a belső antennát nem foja használni, így inkább hajtottam bele egy frankó kis érintkezőt, tehát úgy működik mint az eredeti :D
frankón behangoltam az antennát is :D
csukott telcsivel a szobába 5 holdhoz csatlakozott, ezekből 2-3 olyan 90%on 2 meg olyan 60-70%on
sztem jó kis előrelépés.

de aki nekiáll az figyelmessen olvassa vég a fórumot és kérdezzen ha nem ért vmit mert nagyon hamar kárt lehet tenni a telefonba.
janek69
2. szint
2. szint

dbcooper írta:esetleg megtortenhet az, hogy anniyra el van hagolodva az antenna, hogy egyaltalan nem lat muholdat?
Igen el lehet érni olyan állapotot is.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”