perti írta:A C meghajtón az egyik pillanatról a másikra 150MB-ról 56MB-ra csökkent a szabad memóriám.
Közben csak annyit csináltam, hogy a főképernyőn háttérképet módosítottam. Ilyenkor minden képről, amit a telón, illetve a memkarin talál, belistáz egy ikonképet. Ez nálam rengeteg. Nemcsak sok fényképet tárolok a memkarin, de bizonyos térképprogramok (pl. Sports Tracker) térképelemei is millió képként jelenik meg. (Jó lenne, ha a Galériához hasonlóan ezt is meg lehetne szűrni.) Ugyanígy mindent belistáz sok más képkezelő progi is (pl. MDScan stb.). Erről a sok képről szerintem valahogy elmentődnek a miniatűrök.
Kiderítettem, hogy ezzel a memóriacsökkenéssel egyidejűleg a C:/private/2002ae6c mappám tartalma növekedett közel 100MB-al.
Kérdéseim a szakértőktől:
- Nem lehet valahogy a Galériához hasonlóan máshol is szűrni a képeket?
- C:/private/2002ae6c mappa tartalmából törölhető-e manuálisan valami (pl. search_default.ln (70MB))?
- Nem lehet valahogy a gyorstárat a PhotoBook-hoz hasonlóan időnként törölni?
- Gondolom ez a probléma nem csak V8 esetén áll fenn? Lehet, hogy nekem is csak a friss telepítés miatt tűnt fel?
Közben search_default.ln elérte a 155MB-ot és így elfogyott a C meghajtóm. Kitöröltem a fájlt, de nem tudom, lesz e következménye?
Hasonlóval nem találkozott még senki? Én sosem szoktam figyelni a C-t, de még nem is fogyott el soha. Most telepítgettem fel mindent, de a V7.2-höz és az előzőekhez képest semmi újat.
Ötlet???