Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5 03 Propeller Edition
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Re: 5230 egyedi firmware / CFW
Üdv!
Böngészgetem itt ezt a topikot, de nem igazán jutok dűlőre magammal.
Valaki, aki már régóta használja ezzel a egyedi fw-el eme típusú telefonját, mivel gondolom már mindenki unja a sok hülye kérdést, ha kérhetném, és van ideje privátba írja meg nekem, hogy egy sima alap hétköznapi használatban milyen előnyökkel jár a felrakása a cuccnak.
Mert olvasom itt, hogy ez meg az ki van véve az meg amaz be van rakva de igazából nekem már, bocs kicsit kínai.
Előre is köszönöm!
Valaki, aki már régóta használja ezzel a egyedi fw-el eme típusú telefonját, mivel gondolom már mindenki unja a sok hülye kérdést, ha kérhetném, és van ideje privátba írja meg nekem, hogy egy sima alap hétköznapi használatban milyen előnyökkel jár a felrakása a cuccnak.
Mert olvasom itt, hogy ez meg az ki van véve az meg amaz be van rakva de igazából nekem már, bocs kicsit kínai.
Előre is köszönöm!
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
ha a romba van integrálva akkor azt nem tudod frissíteni sehogy sem. ez van. én pl ezért (is) nem rakok bele sem tornadot, se tsunamit. az hogy a telót leformázod tök jó, de gyanítom a sygic a memkártyára volt telepítve és azt nem formáztad le.dobi003 írta:sziasztok,az mg féle 3.8 rom van a telomom,a gondom a következő szeretném lecserélni az Orange Tshunami hs -emet egy másikra ,de mivel ebbe a romba a"z"-re van integrálva ez a program ezért nem engedi feltenni az újat ,tudok ezzel valamit csinálni vagy nem lehet??THX
jaa és az előttem szólóhoz én is csináltam bizt mentést a névjegyekről és leformáztam a telot a flash-olás előtt és még is mikor tettem vissza Sygic-et telepítés közben kiírta ,hogy már létezik ilyen fájl,rejtély!!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ki vannak véve a gyári programok és a helyére olyan programok vannak berakva, amik fontosak és hasznosak.Handbrake írta:Üdv!
Előre is köszönöm!
Meg pluszba módosítva lett néhány fájl, amivel gyorsabb lesz a telefon és egyes funkciói.
Vagyis érdemes felrakni, mert csak jobb lesz a telefon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- dobi003
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
csatlakozom az előttem szólóhoz,és még annyi mivel meg van okosítva is ezentúl azt teszel rá amit akarsz.dobi003 írta:Handbrake írta:Üdv!
Előre is köszönöm!
- dobi003
- 1. szint
de igen leformáztam azt is akkor ez veszett fejsze,majd visszateszem a régi sw-t omnia widgetet meg külön is fel lehet pakolni,meg az okosítást is.bladehu2 írta:ha a romba van integrálva akkor azt nem tudod frissíteni sehogy sem. ez van. én pl ezért (is) nem rakok bele sem tornadot, se tsunamit. az hogy a telót leformázod tök jó, de gyanítom a sygic a memkártyára volt telepítve és azt nem formáztad le.dobi003 írta:sziasztok,az mg féle 3.8 rom van a telomom,a gondom a következő szeretném lecserélni az Orange Tshunami hs -emet egy másikra ,de mivel ebbe a romba a"z"-re van integrálva ez a program ezért nem engedi feltenni az újat ,tudok ezzel valamit csinálni vagy nem lehet??THX
jaa és az előttem szólóhoz én is csináltam bizt mentést a névjegyekről és leformáztam a telot a flash-olás előtt és még is mikor tettem vissza Sygic-et telepítés közben kiírta ,hogy már létezik ilyen fájl,rejtély!!
- dobi003
- 1. szint
most nézem a leirását a szerint ezek vannak rom-ban:dobi003 írta:de igen leformáztam azt is akkor ez veszett fejsze,majd visszateszem a régi sw-t omnia widgetet meg külön is fel lehet pakolni,meg az okosítást is.bladehu2 írta:ha a romba van integrálva akkor azt nem tudod frissíteni sehogy sem. ez van. én pl ezért (is) nem rakok bele sem tornadot, se tsunamit. az hogy a telót leformázod tök jó, de gyanítom a sygic a memkártyára volt telepítve és azt nem formáztad le.dobi003 írta:sziasztok,az mg féle 3.8 rom van a telomom,a gondom a következő szeretném lecserélni az Orange Tshunami hs -emet egy másikra ,de mivel ebbe a romba a"z"-re van integrálva ez a program ezért nem engedi feltenni az újat ,tudok ezzel valamit csinálni vagy nem lehet??THX
""""Rom-ba integrált programok:
- Best ScreenSnap v2.00 lehalkítva (képlopó program)
- RompatcherPlus v2.3 (a patchek indulnak auto-n)
- Nokia file browser v4.5.2
- BTReceiver v1.01"""
de akkor viszont nem értem ,miért nem engedi feltenni a másik orange tsunamit??
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
és nem raktál vissza valami mentést vagy mappákat nem másoltál vissza? mert ez esetben semmi értelme a formázásnak ha utána egy mentésből visszarakod az összes szemetet rá.dobi003 írta:de igen leformáztam azt is akkor ez veszett fejsze,majd visszateszem a régi sw-t omnia widgetet meg külön is fel lehet pakolni,meg az okosítást is.
most nézem a leirását a szerint ezek vannak rom-ban:
""""Rom-ba integrált programok:
- Best ScreenSnap v2.00 lehalkítva (képlopó program)
- RompatcherPlus v2.3 (a patchek indulnak auto-n)
- Nokia file browser v4.5.2
- BTReceiver v1.01"""
de akkor viszont nem értem ,miért nem engedi feltenni a másik orange tsunamit??
ha telót is és memkártyát is formáztad és nem raktál vissza mentésből beállításokat/programokat (naptár, névjegyek, üzenetek ami nyugodtan mehet vissza a mentésből, de az ovi sync visszarakja a programokat is ha el voltak mentve, pc suit sync-je jobban szót fogad) akkor nem lehet olyan hiba hogy már létezik a sygic.
-
azért nem engedi mert benne van az a romba, csak nem programként szerepel hanem mint HS=homescreen=főképernyő.
- magicfridge
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
az mg féle romok milyen swre épülnek?dobi003 írta:sziasztok,az mg féle 3.8 rom van a telomom,a gondom a következő szeretném lecserélni az Orange Tshunami hs -emet egy másikra ,de mivel ebbe a romba a"z"-re van integrálva ez a program ezért nem engedi feltenni az újat ,tudok ezzel valamit csinálni vagy nem lehet??THX
- mgTerminator
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 74 times
5800, 5230 és 5530magicfridge írta:az mg féle romok milyen swre épülnek?
- magicfridge
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
akkor máshogy kérdezem<terminator> írta:5800, 5230 és 5530magicfridge írta:az mg féle romok milyen swre épülnek?
tehát ha flashelem a telot http://www.upfone.hu/content/nokia-5230 ... versal-rom ezek közül vmelyikkel akkor a készüléken a 20.0.005ös verzioju softbol hanyas soft lesz?
tehát az alapfirm melyik MGnél a linkelt romokban?
illetve mint hozzáértő melyik romot ajánlod?
az Mg félét vagy ezt a forumbelit ( ha jol tudom TT féle )