Egyedi firmware 5230-ra (csak óvatosan!)

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
Handbrake
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5 03 Propeller Edition
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Re: 5230 egyedi firmware / CFW

Hozzászólás Szerző: Handbrake »

Üdv!

Böngészgetem itt ezt a topikot, de nem igazán jutok dűlőre magammal.
Valaki, aki már régóta használja ezzel a egyedi fw-el eme típusú telefonját, mivel gondolom már mindenki unja a sok hülye kérdést, ha kérhetném, és van ideje privátba írja meg nekem, hogy egy sima alap hétköznapi használatban milyen előnyökkel jár a felrakása a cuccnak.
Mert olvasom itt, hogy ez meg az ki van véve az meg amaz be van rakva de igazából nekem már, bocs kicsit kínai.

Előre is köszönöm!
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

dobi003 írta:sziasztok,az mg féle 3.8 rom van a telomom,a gondom a következő szeretném lecserélni az Orange Tshunami hs -emet egy másikra ,de mivel ebbe a romba a"z"-re van integrálva ez a program ezért nem engedi feltenni az újat ,tudok ezzel valamit csinálni vagy nem lehet??THX
jaa és az előttem szólóhoz én is csináltam bizt mentést a névjegyekről és leformáztam a telot a flash-olás előtt és még is mikor tettem vissza Sygic-et telepítés közben kiírta ,hogy már létezik ilyen fájl,rejtély!!
ha a romba van integrálva akkor azt nem tudod frissíteni sehogy sem. ez van. én pl ezért (is) nem rakok bele sem tornadot, se tsunamit. az hogy a telót leformázod tök jó, de gyanítom a sygic a memkártyára volt telepítve és azt nem formáztad le.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Handbrake írta:Üdv!

Valaki, aki már régóta használja ezzel a egyedi fw-el eme típusú telefonját, mivel gondolom már mindenki unja a sok hülye kérdést, ha kérhetném, és van ideje privátba írja meg nekem, hogy egy sima alap hétköznapi használatban milyen előnyökkel jár a felrakása a cuccnak.
Mert olvasom itt, hogy ez meg az ki van véve az meg amaz be van rakva de igazából nekem már, bocs kicsit kínai.

Előre is köszönöm!
Ki vannak véve a gyári programok és a helyére olyan programok vannak berakva, amik fontosak és hasznosak.
Meg pluszba módosítva lett néhány fájl, amivel gyorsabb lesz a telefon és egyes funkciói.
Vagyis érdemes felrakni, mert csak jobb lesz a telefon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
dobi003
1. szint
1. szint
Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dobi003 »

dobi003 írta:
Handbrake írta:Üdv!

Előre is köszönöm!
csatlakozom az előttem szólóhoz,és még annyi mivel meg van okosítva is ezentúl azt teszel rá amit akarsz.
dobi003
1. szint
1. szint

bladehu2 írta:
dobi003 írta:sziasztok,az mg féle 3.8 rom van a telomom,a gondom a következő szeretném lecserélni az Orange Tshunami hs -emet egy másikra ,de mivel ebbe a romba a"z"-re van integrálva ez a program ezért nem engedi feltenni az újat ,tudok ezzel valamit csinálni vagy nem lehet??THX
jaa és az előttem szólóhoz én is csináltam bizt mentést a névjegyekről és leformáztam a telot a flash-olás előtt és még is mikor tettem vissza Sygic-et telepítés közben kiírta ,hogy már létezik ilyen fájl,rejtély!!
ha a romba van integrálva akkor azt nem tudod frissíteni sehogy sem. ez van. én pl ezért (is) nem rakok bele sem tornadot, se tsunamit. az hogy a telót leformázod tök jó, de gyanítom a sygic a memkártyára volt telepítve és azt nem formáztad le.
de igen leformáztam azt is akkor ez veszett fejsze,majd visszateszem a régi sw-t omnia widgetet meg külön is fel lehet pakolni,meg az okosítást is.
dobi003
1. szint
1. szint

dobi003 írta:
bladehu2 írta:
de igen leformáztam azt is akkor ez veszett fejsze,majd visszateszem a régi sw-t omnia widgetet meg külön is fel lehet pakolni,meg az okosítást is.
most nézem a leirását a szerint ezek vannak rom-ban:
""""Rom-ba integrált programok:
- Best ScreenSnap v2.00 lehalkítva (képlopó program)
- RompatcherPlus v2.3 (a patchek indulnak auto-n)
- Nokia file browser v4.5.2
- BTReceiver v1.01"""
de akkor viszont nem értem ,miért nem engedi feltenni a másik orange tsunamit??
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

dobi003 írta:de igen leformáztam azt is akkor ez veszett fejsze,majd visszateszem a régi sw-t omnia widgetet meg külön is fel lehet pakolni,meg az okosítást is.
most nézem a leirását a szerint ezek vannak rom-ban:
""""Rom-ba integrált programok:
- Best ScreenSnap v2.00 lehalkítva (képlopó program)
- RompatcherPlus v2.3 (a patchek indulnak auto-n)
- Nokia file browser v4.5.2
- BTReceiver v1.01"""
de akkor viszont nem értem ,miért nem engedi feltenni a másik orange tsunamit??
és nem raktál vissza valami mentést vagy mappákat nem másoltál vissza? mert ez esetben semmi értelme a formázásnak ha utána egy mentésből visszarakod az összes szemetet rá.
ha telót is és memkártyát is formáztad és nem raktál vissza mentésből beállításokat/programokat (naptár, névjegyek, üzenetek ami nyugodtan mehet vissza a mentésből, de az ovi sync visszarakja a programokat is ha el voltak mentve, pc suit sync-je jobban szót fogad) akkor nem lehet olyan hiba hogy már létezik a sygic.
-
azért nem engedi mert benne van az a romba, csak nem programként szerepel hanem mint HS=homescreen=főképernyő.
magicfridge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: magicfridge »

az mg féle romok milyen swre épülnek?
mgTerminator
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 12 times
Been thanked: 74 times

Hozzászólás Szerző: mgTerminator »

magicfridge írta:az mg féle romok milyen swre épülnek?
5800, 5230 és 5530 :D
Kép
Samsung Galaxy S4
magicfridge
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: magicfridge »

<terminator> írta:
magicfridge írta:az mg féle romok milyen swre épülnek?
5800, 5230 és 5530 :D
akkor máshogy kérdezem :D

tehát ha flashelem a telot http://www.upfone.hu/content/nokia-5230 ... versal-rom ezek közül vmelyikkel akkor a készüléken a 20.0.005ös verzioju softbol hanyas soft lesz? :D

tehát az alapfirm melyik MGnél a linkelt romokban?

illetve mint hozzáértő melyik romot ajánlod?

az Mg félét vagy ezt a forumbelit ( ha jol tudom TT féle :) )
Válasz küldése

Vissza: “Modding”