sajnos csak félig megy rá,vagy nem is tudom mi történik...

a lényeg,hogy valamennyire felment egy ózsdi régi fw...de a nokia suital sajnos nem talál friss gyárit....
így nem tudom vinni a nokiába...mit tegyek?
köszi
A Pro Edition ott van! A Nokia Evolve nincs, de azt utólag feltelepítettem, abban viszont pl. az sms, mail küldése piktogram hiányzott, a helyét nyomva lehetett küldeni üzenetet, azonban azt nem mutatta.Taylor írta: Ha a V7.1 felrakása után, nincs ott a Pro Edition téma a témák közt, akkor az UDA fájl fel sem került a frissítéskor. Ez user error amire most nincs időm még jó darabig. Lakás felújítás, majd költözés, ezzel mindent el is mondtam.
A dead (halott) módot be kell jelölni,és akkor rá fog menni.Persze a telefon kikapcsolt állapotban dugd az usb-re.Egyébként Taylor oldalán szépen levan irva,a skandináv romot is ott találod.gti16v írta:sajnos el kell vinnem gariba a telót(usb csati harwaresen rosszalkodik) ezáltal a V7 et el kell távolitanom, a Navifirmet amit javasoltatok,azon keresztül nem jött le a skandináv fw.....ezért a googlet hívtam segítségül(Nokia_N8_RM-596_11.5_Scandinavia_DG_0598984)....
sajnos csak félig megy rá,vagy nem is tudom mi történik...
a lényeg,hogy valamennyire felment egy ózsdi régi fw...de a nokia suital sajnos nem talál friss gyárit....
köszi
Ilyenkor 8 másodpercig nyomd a bekapcsot,és ha 3 mat rezzen dugd rá a telót! onnantól már megy is!a lényeg,hogy valamennyire felment egy ózsdi régi fw...de a nokia suital sajnos nem talál friss gyárit....
köszi
A dead (halott) módot be kell jelölni,és akkor rá fog menni.Persze a telefon kikapcsolt állapotban dugd az usb-re.Egyébként Taylor oldalán szépen levan irva,a skandináv romot is ott találod.
Nokia N8 Pro Edition V7.1 SKYPE PROBLÉMA MEGOLDÁSkuma írta: szerk:
valamelyik általam telepített program bekavarhat a skype-nak, mert mikorra kész lettem a visszaállítással, már elépés után rögtön kilép a skype
Ezeket tettem fel amúgy:
ADI Touch v1.0, Angry Birds, EpocCam_Pro_v._1.05, gmail, nfs shift,............
Ha frissítés után nem volt Evolve téma akkor a V7-et raktad fel nem a 7.1-et. Nézd meg az sw verziónál mit ír ki. Frissítéskor csak a 7.1 fájlok legyenek az RM-596 mappában.kuma írta:Nokia N8 Pro Edition V7.1 SKYPE PROBLÉMA MEGOLDÁSkuma írta: szerk:
valamelyik általam telepített program bekavarhat a skype-nak, mert mikorra kész lettem a visszaállítással, már elépés után rögtön kilép a skype
Ezeket tettem fel amúgy:
ADI Touch v1.0, Angry Birds, EpocCam_Pro_v._1.05, gmail, nfs shift,............
...legalább is nálam...
Újratettem a 7.1-et, majd a skype-ot, ami működött is.
Majd egyesével pakoltam fel a fenti progikat + a névjegyzéket, sms-eket... (készülékbeállításokat nem), és egy-egy telepítés után mindig ellenőriztem, hogy működik e a skype, meg néha újra is indítottam a telót, és íme az eredmény:
na és ide jött volna az a rész ahol leírom melyik progi zavar be, de ...
az is lehet ám, hogy eddig csináltam valamit rosszul és azért nem működött, és most az alap, hogy megy....
de most megy a skype![]()
![]()
illetve marketból nem tettem vissza ezt azt, ha az bezavar akkor kezdem előlről és rámegyek azon progira
végülis mindegyTaylor írta: Ha frissítés után nem volt Evolve téma akkor a V7-et raktad fel nem a 7.1-et. Nézd meg az sw verziónál mit ír ki. Frissítéskor csak a 7.1 fájlok legyenek az RM-596 mappában.
Nekem is bejön a ROM!MrAngelo írta:Fent van a 7.1-es ROM!
Működik, gyors, és meglepődve tapasztalom, hogy a D meghajtón is van 123MB hely.![]()
Telepítése okozott meglepetéseket, pl. a c:\programdata\phoenix mappából törölnöm kellett a ROM-ot miután bemásoltam a program files-ba. Ez nincs a leírásban.
Aztán a Nokia Suite nem telepítette a maps programot, telón store-ból kellett telepíteni.
Kifejezetten tetszik, hogy nem kell ROMpatcher, alapból hozzáférek minden fájlhoz. Remélem nem lesz olyan gondom mint korábban -már nem emlékszem mivel- de csak akkor telepedett fel ha az open4all ki volt kapcsolva. (lehet még N82-n volt)![]()
Az utolsó meglepi eddig a csengőhang, megijedtem tőle. Szerintem ritka randa.![]()
Kéne az eredeti nokia tune.
Ma nekiállok kicserélni a widgeteket átlátszóra. Nincs egyszerűbb módja, mint hogy letöröl > újratelepít > újraindít?
Ezúton is köszönöm a munkád Taylor, nagyszerű!