Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: Taylor N8 CFW
Sziasztok!
Egy hibát észleltem mióta a 7.1 van feltéve. Bármelyik youtube letöltő alkalmazást is használom (fastube, youtube downloader,..) a letöltés alatt lefagy a telefon és folyamatosan küldözgeti a hibaüzeneteket: " A memória megtelt, zárjon be alkalmazást". Szélsőséges esetben újra is indult a teló magától. A V2-nél nem csinált ilyet úgy emlékszem. Amint letöltötte a filmet, visszaáll minden a normális kerékvágásba. Ha valakinek van rá módja, akkor próbálja már ki, hogy neki is előjön-e ez a hiba! Lehet, hogy csak program kompatibilitási probléma van.
Egy hibát észleltem mióta a 7.1 van feltéve. Bármelyik youtube letöltő alkalmazást is használom (fastube, youtube downloader,..) a letöltés alatt lefagy a telefon és folyamatosan küldözgeti a hibaüzeneteket: " A memória megtelt, zárjon be alkalmazást". Szélsőséges esetben újra is indult a teló magától. A V2-nél nem csinált ilyet úgy emlékszem. Amint letöltötte a filmet, visszaáll minden a normális kerékvágásba. Ha valakinek van rá módja, akkor próbálja már ki, hogy neki is előjön-e ez a hiba! Lehet, hogy csak program kompatibilitási probléma van.
-
- Újonc
- Készüléktípus: n8
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Wi-fivel játsza le az Opera mobile a gyári videolejátszóval. A gyári böngésző flash hibát ír.feroooo írta:Wi-fivel játsza le gyári böngészőbe?mhkem írta:Sziasztok!
Felraktam a 7.1-et. Eddig minden jol mukodik, meg a HDMI-s lejatszas is. Akinek problema volt a youtube lejatszas bongeszobol, annak megoldast nyujthat az opera mobile legutobbi frissitese. Most mar lejatsza a gyari videolejatszo a yt viceokat. Mar csak a gyari bongeszoben kellene megoldaniuk!
- bobvosgy
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G2 mini + N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 83 times
Nekem simán letöltötte a Youtube Downloader a videót és nem is állt megmhkem írta:Sziasztok!

- bobvosgy
- 2. szint
Nekem a gyári böngésző wifin a gyári lejátszóval full képernyőn viszi a you tube videókat kitűnő minőségbemhkem írta:Wi-fivel játsza le az Opera mobile a gyári videolejátszóval. A gyári böngésző flash hibát ír.

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Kitűnőnek azért nem nevezném, de valóban így van nekem is.bobvosgy írta:Nekem a gyári böngésző wifin a gyári lejátszóval full képernyőn viszi a you tube videókat kitűnő minőségbemhkem írta:Wi-fivel játsza le az Opera mobile a gyári videolejátszóval. A gyári böngésző flash hibát ír.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 9 times
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Sziasztok. Nincs valami egyszerűbb módja térkép vissza tételének? A megosztási mappából ha letöltöm és felteszem a okia_maps_suite_3_458612.00_12wk9_b05_PRD_STORE.sis -t utána a telefonon keresztül akar letölteni, a nokia suit nem talál térképeket.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Ha jól tudom akkor elöször el kell inditani magát a térkép progit ahhoz, hogy létrehozza a cities mappát és a qf fájlt és a nokia suite csak utánna tud térképeket keresni hozzá!csuri04 írta:Sziasztok. Nincs valami egyszerűbb módja térkép vissza tételének? A megosztási mappából ha letöltöm és felteszem a okia_maps_suite_3_458612.00_12wk9_b05_PRD_STORE.sis -t utána a telefonon keresztül akar letölteni, a nokia suit nem talál térképeket.
- bobvosgy
- 2. szint
Igen,pár bájtot le kell hogy töltsön az után már látja nokia suiteTodo írta:Ha jól tudom akkor elöször el kell inditani magát a térkép progit ahhoz, hogy létrehozza a cities mappát és a qf fájlt és a nokia suite csak utánna tud térképeket keresni hozzá!csuri04 írta:Sziasztok. Nincs valami egyszerűbb módja térkép vissza tételének? A megosztási mappából ha letöltöm és felteszem a okia_maps_suite_3_458612.00_12wk9_b05_PRD_STORE.sis -t utána a telefonon keresztül akar letölteni, a nokia suit nem talál térképeket.

-
- Újonc
- Készüléktípus: SGS4mini+N8
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Sziasztok! A smartphonepro-ról, Symbian Belle Fotó-Videó szerkesztő V1.01 telepítése után a videó szerkesztőben nincsenek áttűnések,ez nálam van csak így, lehet rá megoldás, hogy legyen?