Taylor N8 CFW Pro V9 2013.05.26. The End

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
mhkem
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Taylor N8 CFW

Hozzászólás Szerző: mhkem »

Sziasztok!

Egy hibát észleltem mióta a 7.1 van feltéve. Bármelyik youtube letöltő alkalmazást is használom (fastube, youtube downloader,..) a letöltés alatt lefagy a telefon és folyamatosan küldözgeti a hibaüzeneteket: " A memória megtelt, zárjon be alkalmazást". Szélsőséges esetben újra is indult a teló magától. A V2-nél nem csinált ilyet úgy emlékszem. Amint letöltötte a filmet, visszaáll minden a normális kerékvágásba. Ha valakinek van rá módja, akkor próbálja már ki, hogy neki is előjön-e ez a hiba! Lehet, hogy csak program kompatibilitási probléma van.
mhkem
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: mhkem »

feroooo írta:
mhkem írta:Sziasztok!

Felraktam a 7.1-et. Eddig minden jol mukodik, meg a HDMI-s lejatszas is. Akinek problema volt a youtube lejatszas bongeszobol, annak megoldast nyujthat az opera mobile legutobbi frissitese. Most mar lejatsza a gyari videolejatszo a yt viceokat. Mar csak a gyari bongeszoben kellene megoldaniuk!
Wi-fivel játsza le gyári böngészőbe?
Wi-fivel játsza le az Opera mobile a gyári videolejátszóval. A gyári böngésző flash hibát ír.
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Nem: Férfi
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

mhkem írta:Sziasztok!

Egy hibát észleltem mióta a 7.1 van feltéve. Bármelyik youtube letöltő alkalmazást is használom (fastube, youtube downloader,..) a letöltés alatt lefagy a telefon és folyamatosan küldözgeti a hibaüzeneteket: " A memória megtelt, zárjon be alkalmazást". Szélsőséges esetben újra is indult a teló magától. A V2-nél nem csinált ilyet úgy emlékszem. Amint letöltötte a filmet, visszaáll minden a normális kerékvágásba. Ha valakinek van rá módja, akkor próbálja már ki, hogy neki is előjön-e ez a hiba! Lehet, hogy csak program kompatibilitási probléma van.
Nekem simán letöltötte a Youtube Downloader a videót és nem is állt meg :hmm2: Nálam tökéletesen megy,egy hd 720-as vidit töltöttem le,meg egy másikat is gond nélkül :up: Nálad lehet vmi gond :blink:
bobvosgy
2. szint
2. szint

mhkem írta:Wi-fivel játsza le az Opera mobile a gyári videolejátszóval. A gyári böngésző flash hibát ír.
Nekem a gyári böngésző wifin a gyári lejátszóval full képernyőn viszi a you tube videókat kitűnő minőségbe :taps2:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

bobvosgy írta:
mhkem írta:Wi-fivel játsza le az Opera mobile a gyári videolejátszóval. A gyári böngésző flash hibát ír.
Nekem a gyári böngésző wifin a gyári lejátszóval full képernyőn viszi a you tube videókat kitűnő minőségbe :taps2:
Kitűnőnek azért nem nevezném, de valóban így van nekem is.
szabojoe82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Belle N8 by Taylor
Has thanked: 17 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: szabojoe82 »

csuri04
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csuri04 »

Sziasztok. Nincs valami egyszerűbb módja térkép vissza tételének? A megosztási mappából ha letöltöm és felteszem a okia_maps_suite_3_458612.00_12wk9_b05_PRD_STORE.sis -t utána a telefonon keresztül akar letölteni, a nokia suit nem talál térképeket.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

csuri04 írta:Sziasztok. Nincs valami egyszerűbb módja térkép vissza tételének? A megosztási mappából ha letöltöm és felteszem a okia_maps_suite_3_458612.00_12wk9_b05_PRD_STORE.sis -t utána a telefonon keresztül akar letölteni, a nokia suit nem talál térképeket.
Ha jól tudom akkor elöször el kell inditani magát a térkép progit ahhoz, hogy létrehozza a cities mappát és a qf fájlt és a nokia suite csak utánna tud térképeket keresni hozzá!
bobvosgy
2. szint
2. szint

Todo írta:
csuri04 írta:Sziasztok. Nincs valami egyszerűbb módja térkép vissza tételének? A megosztási mappából ha letöltöm és felteszem a okia_maps_suite_3_458612.00_12wk9_b05_PRD_STORE.sis -t utána a telefonon keresztül akar letölteni, a nokia suit nem talál térképeket.
Ha jól tudom akkor elöször el kell inditani magát a térkép progit ahhoz, hogy létrehozza a cities mappát és a qf fájlt és a nokia suite csak utánna tud térképeket keresni hozzá!
Igen,pár bájtot le kell hogy töltsön az után már látja nokia suite :up:
zozo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS4mini+N8
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zozo »

Sziasztok! A smartphonepro-ról, Symbian Belle Fotó-Videó szerkesztő V1.01 telepítése után a videó szerkesztőben nincsenek áttűnések,ez nálam van csak így, lehet rá megoldás, hogy legyen?
Válasz küldése

Vissza: “Modding”